Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata burtilici!
Multumim tare pt micul dejun si pt urari! Felicitari tuturor fetelor care schimba azi semnaturica! Daca nu ma-nsel si Ionela e printre noi!
Fug pana la spital, asa ca va urez o zi buna si frumoasa, si mai ales racoroasa!

Cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

29s!!!

Cristina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

neata,
fetele am avut seara si noapte rele.
am reusit sa mi s esparga vena de 2 ori,deci a trebuit sa renunt la prima si apoi la cea de a doua branula.m-am rugat s apot bea apa si m-a ajutat Dumnezeu si am reusit sa beau pana pe la 2 noaptea.

bebe creste mult sau slabesc eu,pt ca am o burta imensa.sunt ca un greieras.
+ 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Buna dimineata!

Vai, vai ce baieti si fete mari aici! Felicitari pt nr. de saptamini adunate cu drag si cu rabdare!

Crina, sa-ti traiasca grasunica cu bolfite! Ma bucur ca sunteti amindoua bine. Inca putin si o sa va vedeti

Eu sunt chiar nervoasa. Am reusit sa-mi pun si azi o pata de piersici pe pantalonii mei albi! Ca ieri mi-am pus una pe bluza mea alba cu floricele Nu destul ca arat ca o , acum mai si maninc ca una

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Fetelor cat de des sughita bebeii in burtica? Se poate sa-i apuce in fiecare zi? Ieri am simtit-o prima data si acum iar a apucat-o!!

Ana28+ Maia Elena lu' mama

Da, la mine e in fiecare zi
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Buna dimineata!

Vai, vai ce baieti si fete mari aici! Felicitari pt nr. de saptamini adunate cu drag si cu rabdare!

Crina, sa-ti traiasca grasunica cu bolfite! Ma bucur ca sunteti amindoua bine. Inca putin si o sa va vedeti

Eu sunt chiar nervoasa. Am reusit sa-mi pun si azi o pata de piersici pe pantalonii mei albi! Ca ieri mi-am pus una pe bluza mea alba cu floricele Nu destul ca arat ca o , acum mai si maninc ca una

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 29+

Hai, nu fi suparata! Probabil este un fel de exercitiu ce iti va fi folositor cand il vei avea pe Tudor. El tot timpul isi va murdari hainutele, iar tu nu te vei supara deloc!!!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

NIKE sa-ti dea Dumnezeu sanatate sa poti duce sarcina la termen! Imi pare rau ca suferi asa,dar rasplata va fi pe masura!!
FISTIQ nu esti singura ,stai linistita!! mai stiu pe una!!
IUNIA cred ca avem niste bebei sughiciosi,ca azi noapte pe la 12 iar o apucat-o si o tinut-o ceva timp! A pus si tati mana si a simtit cum sughite bebita,ce incantat a fost!!!

Ana28+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Nu stiu ce-i cu mine, dar de dimineata m-am apucat sa citesc depre nastere... Ouchhhhhh, se cam apropie, iar eu nu stiu cu ce se mananca... Am evitat pana acum sa citesc despre nastere... de frica! Nici bagajul de spital nu l-am facut... ma tot gandesc ca mai e o gramada de timp... Cred ca in max. 2 sapt trebuie sa imi cumoar cam tot ce imi trebuie.

E adevarat ca in timpul travaliului vom resimti o senzatie de frig la picioare si ca ne trebuie sosete???

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dimineata dragelor
Multumesc mult de urari.
Da astazi schimbam prefixul...........Yupiiiiii! 30s.
Chichiuta, Buburuza, IOnela felicitari pentru semnaturile frumoase!S-o tineti tot asa pana la 40s.
Fetelor sa aveti o zi perfecta!
Bubu vazut poze......sunt superrrrrr. Tu esti foarte slaba si frumoasa!

30+

crina cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Buna dimineata dragelor
Multumesc mult de urari.
Da astazi schimbam prefixul...........Yupiiiiii! 30s.
Chichiuta, Buburuza, IOnela felicitari pentru semnaturile frumoase!S-o tineti tot asa pana la 40s.
Fetelor sa aveti o zi perfecta!
Bubu vazut poze......sunt superrrrrr. Tu esti foarte slaba si frumoasa!

30+

crina cu

33+

Mergi la inceput