Mamici din Grecia (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

'Neata!

Azi va poftim din nou la cafea si www.casagheorg.ro/images/tort-inima.gif" target="_blank">tort, caci implinim 5 lunite!

Carmaw, chiar zilele trecute am facut bulete de cascaval, au iesit bune rau, o sa-ti trimit reteta pe PM, ca n-am paucat s-o scriu pe blog. Of, sper sa rezolvati cu cauciucurile.

Ertinaaaaaaa, nu mai vii pe la noi? Ne schimbi si noua capitolul, te rugam frumos???

Pupici si o zi buna!

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

si eu si eu la tort si sa ne traiasca bebita
Am reteta cu bulete de cascaval sarut mina ....intreaba ma ce nu stiu
-------------------------------------------------------------
Am ramas cu un sos de ardei sa va spunde ce
Am aici o comercianta batrina cind ma vede i se lumineaza fata...a cunoscut-o si pe mama si tot asa ne iubeste rau(cred ca am fost rude intr o alta viata)
Deci ma duc la ea si eu niste vestejiti de ardei verzi(cind puteam sa iau de alaturi din aia carnosi)
deci bag ardeii la cuptor ca apoi sa fac un sos cu smintina usturoi si fauna vegeta etc etc piper si sa pun ardeii decojiti acolo....numai ca ardeii mei au tinut la coaja deci imposibil de curatat venea coaja cu pulpa ardeiului am aruncat75% si cu ce a ramas am bagat mixerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

La multe lunite, Stelio, si sa aduci numai bucurii mamicii tale! Saru'manusitele de tort! Mama, ce pofta mi-ai facut. Acu' trebuie sa fac rost de ceva dulce. Musai!
Carmaw, asa aveam si eu o batranica in Brasov care vindea flori. Avea o gramada de ani si inca se cocota pe munti ca sa-si culeaga florile. O dulce si o blajina. Tot timpul cumparam flori de la ea. Ma rog, ea vroia sa mi le dea gratis.
Ce bine ca va place bucatareala. Mie niciodata nu mi-a placut asa, in mod deosebit, asa ca prefer sa fac curat in casa, sa sap gradina, chiar si sa fac ture de stadion, decat sa ma bag la cratita. O fac, dar strict de nevoie. Mai ales ca trebuie sa o fac in fiecare zi.. ma ia cu dureri de cap cand ma gandesc.
Mamitza_Alex, pe unde umbli? De obicei dadeai cafeaua de dimineata.
Puuup!

Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

buna fetelor,va invit la cafeaua de pranzcea de dimineatza am baut-o in viteza,m-am trezit pe la 10,am sunt la oriflame la centru,am stat vreo 10 min pe linie si imi punea muzica,de 5 ori am incercat pana i-am prins(sunt reprezentant,daca vreti sa va inscrieti si voi,spune-ti ),apoi am plecat in bazar(martea e bazar,am zis ca nu iau multe chestii dar am venit cu carucuirul plin shopi,apoi am dat o fuga si la carfour.azi am facut peste prajit cu salata de rosii si mujdei de usturoi.theo,la multe lunitze ,sa fie sanatos si cuminte!!!anouk,n-am mancat niciodata calamari asa cum ai facut tu,dar salivez.eu ieri am facut o prajitura super simpla,cu biscuiti simpli dati putin prin lapte,se pun 2 randuri intr-o tava,apoi se pune crema din acea rapida de vanile,frisca si pe deasupra ciocolata merenda,nutela de care vreti,se tine la rece cateva ore si apoi se serveste.pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

neatza fetelor!!va astept la cafelutza,eu am dat stingerea,eu dau trezirea.am pus sa fac o supa de pui,nu mai stiu ce sa-i dau byei sa pape,la toate face mutre,prefera sa stea nemancata.intre timp imi savurez cafelutza si mai netuiesc.la noi e cald,dar e innorat,mai iese cate-o raza de soare dar nu tine mult...pupici va astept la cafelutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

'Neata!

Fetelor, va invit la CAPITOL NOU!

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput