Mamici din Grecia (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

‘Neata cu soooarrre muullllttt si de la noi!!!

Carmaw, ref la cauciucuri, nu mi-au zis ei ca sunt cele mai bune, stiu eu, ca numai din astea am avut. Lanturi eu am de acum vreo 2 ani din Ro, dar nu le-am folosit, sunt nedesfacute. De ce sa nu mai scriem pe net ca luam alocatia din Ro? Nu e nimic ilegal. Unu, ptr ca atunci cand am depus dosarele in Ro nu mi-au cerut nici o negatie de la autoritatile grecesti ca nu ia alocatie de aici. Doi, pentru ca aici el chiar nu ia nici un fel de alocatie. Trei, e chiar dreptul lui, e cetatean roman, iar eu, mama lui, sunt cetatean roman cu domiciliul in Romania. Patru, ba eu o sa spun, pentru ca si eu am aflat de la o fata stabilita in Belgia, altfel habar n-aveam, si asa mai pot fi fete ca mine care nu stiu sa beneficieze de niste drepturi LEGALE care li se cuvin.

Mamitza_alex, imi pare rau de manifestarile Byei. O sa-i treaca e si asta o faza, pana atunci nu o mai lua cu tine la cumparaturi. GPS nici noi nu avem, am imprumutat unul de vreo 2 ori la inceput, apoi am invatat drumul ca mi-s fata disteapta. Sotul imi zice ca eu imi tot cumpar pantofi in loc sa cumpar un GPS. Eu zic sa fac niste cozonaci de Craciun, desi n-am facut niciodata, ia sa vedem ce-mi iese. Ptr durere de cap ia un Depon, iti trece imediat.

Anouk3, ai vazut ce baiat mare si sociabil ai? Sa stapaniti sanatosi si cu folos caruciorul. Si noi am facut Rotateq, nu Rotarix, dar e pentru aceeasi treaba si eu am mai citit pe net pareri pro si contra, insa, am decis sa-l facem ca rotavirulsul asta e f nasol. Nici Stelios n-a avut nici o reactie adversa la administrare.

Moro_K, chiar vroiam sa te intreb de magazin romanesc in Salonic ca tu sigur trebuia sa stii. Of, pacat ca nu mai e. Pupici.

Acestea fiind spuse, fug ca bebeloiul doarme si eu am o gramada de treaba. A, ieri mi-am luat un covor si tre’ sa fac niste modificari pe aici sa-l pun.

Pupici la toata lumea si week-end frumos.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Buna dimineata si de la noi.. cam tarzior.

Mama, a dormit putza azi noape 7 ore legate!! Atata era de rupt! Cred ca incep sa fac ture prin Volos ceva mai frecvent
A propos de alocatie, nu primesti alocatie pt copil daca esti cetatean roman? Pe aici se da alocatie? Presupun ca da, dar stie careva de unde se obtine?
Ma duc sa mananc ca acush se trezeste cineva si iar umblu creanga la plimbare ca in casa parca il ciupesc puricii.
Pup cu drag si revin nitel mai incolo.

Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Anouk3, ha, ha, sa vezi cum e la noi cu somnul...de cand s-a schimbat ora Stelios a dormit in 2 nopti 14 ore, altfel el doarme vreo 10-12 in mod normal, noaptea. Ba da, tocmai a depus mama actele ieri si ii dau alocatie di Ro. Aici noi nu luam pentru ca avem asigurare TEBE si astia nu dau nimic, dar tu ca ai IKA nu ziceai ca iei 50 de euro/luna de la IKA? Oricum, la IKA, la functionari publici se dau niste bani lunar pentru copil, numai la TEBE nu, ca cica astia care au firme, au si bani.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui theophillina
Aici noi nu luam pentru ca avem asigurare TEBE si astia nu dau nimic, dar tu ca ai IKA nu ziceai ca iei 50 de euro/luna de la IKA? Oricum, la IKA, la functionari publici se dau niste bani lunar pentru copil, numai la TEBE nu, ca cica astia care au firme, au si bani.

Imi dau in plus 50 euro la somaj, adica cateva luni cat tine somajul. Si dup-aia cand lucrez? Cred ca alta e alocatia. Las' ca mai sap sa aflu.

Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

buna fetelor.off am luat depon,panadol extra degeaba,tot ma doare ,cam asa patesc eu iarma cand sunt la cm,nu stiu de cesi asta dupa ce am nascut.mai eu am asigurare ika,si nu iau nimic pt fata,poate se da si nu stim noi,dar sotul a mai intrebat si toti au zis ca nu se da alocatie in grecia pt copii,decat daca ai 3.asa ca puneti-va pe treaba(glumesc).cred si eu ca e doar o perioada prin care trec copii si au apucaturile astea,nu face tot timpul dar am obs ca de vreo 2 sapt are apucaturile astea.de ex azi am fost intr-un magazin de jucarii sa uitat dar nu a cerut nimic,am fost in market,la fel,dar uneori i se pune pata si tipa.mai ma enerveaza cand loveste copii(are ce are cu fata prieteni mele,cred ca o vede mai scunda si cum se enerveaza pac cate una in cap),nu-mi place,off sper sa o dezvat.azi chiar e soare si cald,am iesit in tricou afara.pupici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

buna
sa raspund pe puncte
1 deci cu cauciucurile f bine e perfect...noi de abia am putut sa facem rost de astea ca aici au vazut in filme doar KIMONA
2 eu stiu ca grecii sunt arsi sa recupereze bani, stiu asta de la cineva care lucreaza la Ika stiu ca se uita pe net...din aceasta cauza am zis ca poate mai multa discretie nu ar strica
A si mai stiu aici ca tatal primeste
Acuma voi faceti cum doriti, personal v-am zis de bine
Nu vreau sa dau sfaturi ,nici sa polemichez...fiecare face dupa cum doreste, fiecare traieste dupa cum ii place
Deci nu va mai zic nimic si nu mai continui subiectul
Cum ,eu nu am copii si cum am si trait in alta parte ...poate ca ce spun eu ofenseaza lumea
Nu doresc asta.
3.La naiba lanturile le am dat cadou( am schimbat masina)si daca si daca vor si asta cumpar de la bulgari!
Acuma multe sunt la noroc ..poate o venii primavara cine stie
4 Si insist cu bautul apei cit mai multa in perioada de criza( eu sunt diagnosticata ca migrenoasa am si intravenoase de facut la criza si alte med f puternice dar daca le fac sunt ca in turboreactor asa sunt de puternice deci ..ma abtin) dar stiu treaba cu apa
-----------------------------------------------------------------
Am o intrebare conservati maslinele verzi?
Daca da cite zile trebuie schimbata apa de 2 ori pe zi(2 sau 3 zile sau 10????)
----------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

mamitza_alex sper sa gasesti remediu pt durerile de cap.... are influenta si umiditatea mare...zic eu...
Fetelor si eu zic in fiecare an c-o sa fac cozonaci...da pana acum n-am fost in stare desi ai nostri cozonaci imi plac mai mult dar e chin mare cu famantatul...acasa in Ro mi-aduc aminte cum eu tineam de lighean si mama framanta ii zdruncina creierii cozonacului:))Cozonacii de la Boromir cred ca-s buuuni...ma gandesc s-o rog iar pe mama cand mergem sa aiba unul fierbinte ca asa-mi place:)
Carmaw maslinele verzi le faci asa:le dai una-n cap...pune-ti manusi si ia o caramida ceva unde sa le lovesti cu un ciocanel sau o piatra o lovitura cat sa se crape nu sa se zdrobeasca de tot.le pui intr-o galeata ceva cu apa multa pe care o schimbi zinic o data pe zi pana cand iese amareala o sa vezi ca la inceput sunt amare rau si dp cateva saptamani devin asa mai fara gust...cat dureaza pana iese amareala depinde...le incerci si tu o data la cateva zile...cand sunt gata le pui in saramura rece...in fct de cat de sarate le vrei ...nu stiu ce cantitati ai...poti sa le mentii asa in apa cu sare sau le poti pune in ulei de masline cu sare si o frunza de dafin ...in apa dc le lasi mult pot prinde mucegai deasupra deci mai bine in ulei eu inca mai am asa de anul trecut.
Vremea si aici superba...macar de-ar tine-o asa pana inainte de Craciun sau cer mult
Puuup noapte buna fetelor!

Mergi la inceput

neatza fetelor,vatept la cafelutza.off..nu ma lasa durerea deloc,am luat la pastile,dar degeaba,am sa merg sa iau de la farmacie magneziu si fier,dar maine,k azi sunt inchise.moro_k,sunt buni cozonaci de la boromir,mie imi plac cei cu nuca,stafide si rahar.normal ca cei facuti in casa sunt de enspe ori mai buni,dar mie una nu imi ies(o singura data,mi-au iesit),nu stiu ce gresesc,dar mai incerc poate-poate.la noi e soare si cald,parca vine vara.pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

MEI DEI MEIDEI sau cum s-o scrie
deci AJUTOR la ideii
ce sa pregatesc
desii mi am jurat in barba sa nu mai fac mese nici daca mor imi vine ieri, omu acasa spunindu mi ca a invitat 5 (2 cupluri si una bucata copkila la masa) eu as vrea sa le fac ceva
-cornulete cu ierburi-ciuperci umplute
-CIUPERCI umplute
-????? alt hors d'oeuvre???(calamari? sau caracatita fiarta???
_
fRIPTURA IMPANATA CU CASCAVAL SI SUNCA
PAILAKIA??????????????? cum fac ei cotletele de oaie???
cartofi prajiti ,salata greceasca salata verde cu rucola
- sa fac si 2 iepuroi???
_
Desert ce sa fac???????????
Eu m am gindit sa fac cookies
mousse de portocale
mouuse de chocolat
------------------------------------------
cafea fructe ,bautureala
Voi ce ziceti??????????????????
_
OUFF detest sa gatesc pt cine nu mi apreciaza bucataria

Mergi la inceput

buna fetelor,ce faceti?noi a fost la plimbarica,acum bya face nani cu tati,eu pe net.mai stau putin si bag niste aripioare pe grill si fac si o salata de varza cu morcov(sa mintim si ziua dea zi)minune,nu ma mai doare capul,cred ca aspirina isi face cel mai bine efectul la mine.carmaw,tu vrei sa le faci pe toate?mamaa,pai vin si eu la masa.eu as face din tot ce ai zis tu urmatoarele:oua umplute si calamari,friptura (as prefera copanele de pui+oaie/doar pui)+salata;desert un chec/mousse(cum il faci?)+cafea,suc,bauturi.parerea meabafta!distractie placuta!fetele voi pe unde sunteti?azi va plimbati?
o zi buna!!!

Mergi la inceput