Mamici din Grecia (3)
Raspunsuri - Pagina 17
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anouk3 [b Carmaw, gresie alba?!! Vai de manutele tale.. Grecii incapatanati?.. Vaaaai, de unde ai mai scos-o si pe-asta? Cred ca uneori cuvantul "inapoiati" li se potriveste mai bine. Aici sa vezi traditii. Cand am vreme va povestesc. [ Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010) |
Ce bine le zici tu!!
aici e soare omu meu e la plaja
Miha cauciucile de iarna ne vin simbata pretul e asa cum ti am zis 400
Curaj si pupaciuni la fetele curajoase!
_
ps aZI DOAR ca nu m am batut cu un nevertebrat care zicea ca majoritatea romancelor sunt c-r-e si ca sunt azilante economic!
I am raspuns ca ultimul hot din ro este mai civilizat decit hotomanii lor si cu fetele noastre asa c-----cum zice el ca sunt le da clase la grasele imbracate in negru....
Cred ca o sa ma impuste...mi se....
mamitza_alex spune:
saluate fetelor!!!mai anouk 3 ce bine ma simt,auzi maestra in bucatarieas vrea eu..la noi e soare,e caldut,am stat afara pana pe la 14:30,ne-am uitat prin magazine,mi-am luat niste colanti si am pus ochii pe un plovar din acela rochita.carmaw,dai naiba unii sunt chiar idioti si f.f. rasisti ca ei nu mai e nimeni.imi zice o grecoaica ca am fost nebuna ca a botezat fata la 4 luni,ca nu exista haine pt copii asa mici ca sa-i botezi,ca la ei e mai bine ca-i boteaza mai mari.i-am zis ca se fac si pe comanda haine,k sa fi mai manga ca restul care ia din magazine.alta mi-a zis ca am traumatizat fata ca i-am bagat cercei asa mica(i-am pus dupa botez deci la 4 luni)ca ei nu fac asa.si i-am zis ca daca ei nu fac si altii fac,sunt nebuni?daca americani,spanioli fac altfel decat ei sunt inapoiati?nu prea cred..fiecare tara are obiceiurile ei si ar fi bine sa nu se mai creada asa destepti.nu ma pot abtine uneori.eu aici in ap avem o gresie gri dar cred ca a luat-o asta cu 5 centi mp,asa naspa e si asa urata se facepupici la toata lumea!!!
anouk3 spune:
citat din mesajul lui mamitza_alex imi zice o grecoaica ca am fost nebuna ca a botezat fata la 4 luni,ca nu exista haine pt copii asa mici ca sa-i botezi,ca la ei e mai bine ca-i boteaza mai mari.i-am zis ca se fac si pe comanda haine,k sa fi mai manga ca restul care ia din magazine.alta mi-a zis ca am traumatizat fata ca i-am bagat cercei asa mica(i-am pus dupa botez deci la 4 luni)ca ei nu fac asa. |
Sa vezi ce-mi zice mie o verisoara de-a barbatului, femeie studiata, la 30 si ceva de ani, cu copil de vreo 3 ani. Cand era Nicolas de cateva saptamani ne-am intalnit cu ea intr-un bar si i-am zis ca noi plecam ca e muzica prea tare pentru bebe. La care ea foarte calma: "Stai, draga, linistita ca bebelusii nu aud!" Eu: "Cum sa nu auda??" Ea:"Pai eu cand dadeam drumul la aspirator fata mea nu plangea."
Ce sa-i spun? Ca e imbecila? M-am abtinut si i-am explicat frumos ca la bebeii foarte mici chiar le place zgomotul de aspirator ca le aminteste de burta mamii. S-a uitat la mine intr-un mare fel si sigur a gandit ca-s proasta.
Sau a propos de rasism..
Am mers in ultima perioada a sarcinii la un doctor la spital in Volos pt ca acolo vroiam sa nasc. Ma intreaba el prima data de unde sunt. Zic ca acum stau in Skiathos, dar sunt din Romania. Buuun. Ma duc a doua oara cum ma vede.. "De unde esti?" Zambesc.. "Din Romania". A treia oara cum ma asez pe scaun.. "De unde esti?" "Din Romania!". A patra oara cand m-a intrebat aceeasi chestie, m-am zborsit la el. L-am intrebat daca are vreo relevanta la evolutia sarcinii sau daca femeile din Romania nasc in alt fel decat grecoaicele. Atunci a inghitit in sec si mi-a zis mieros ca.. doar asa.. a simtit el accent strain. Boule! imi venea sa zic. Dar m-am abtinut ca aveam nevoie de el. Nici nu l-am chemat la nastere ca tb sa-i dau 500-600 euro. Sa vezi ce ofticat era cand m-a vazut ca am nascut deja si el nu si-a luat obolul..
Hai ca m-am intiiiiiins. Scuze, dar m-a luat valul.
Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)
anouk3 spune:
Aa, am uitat sa zic: bravo, Carmaw, ca pui la punct toti dobitocii!
mamitza_alex spune:
sa vedeti eu cand eram gravida in primele luni ma duc la o ginecoloaga,la prima consultatie cand mi-a confirmat ca sunt gravida a fost ok,a doua oara cand m-am dus,imi zice niste chestii si i-am zis ca nu inteleg ce vrea sa zic sa foloseasca termeni mai uzuali(i-am explicat de la inceput ca nu stiu toti termenii in greaca,mai ales pe cei medicali)bai si sa enervat ca vai doamne nu pricep ce imi zicea ea sa fac(si in urma mi-am stoflocit mintea sa inteleg ce zicea sa fac),drept urmare a 3 oara nu m-am mai dus la ea,am schimbat mediculpai daca tot plateam 60 de euro,macar sa se poarte frumoseu desi am asigurare ika,am nascut la spital si dr pe care l-am ales dupa gura lumii,mi-a cerut din start 400 de euro,apoi nici ca a mai calcat prin salon,drept urmare daca va mai fi bb2 sa nu-l vad la culoare.pupici fetelor,o seara buna
carmaw spune:
Eu pe 24 ma duc iar la doftorul endocrinolog care m a luat la rost ca sunt romanca(nu au stiut sa scrie numele meu de casatorita) si ca de abia vorbesc limba lor cea mareata
I-am trintit si eu ca daca tot cheltuiesc banii straini pe teritoriul lor macar atita sa faca sa vorbeasca engleza....si a vorbit...da tot mi-a aruncat niste rautati
Rasismul si xenofobia sunt in floare ....DA trebuie sa-i suport cit oi mai putea(pt mine e mai usor 'poate' omu meu nu e grec)
mamitza_alex spune:
neatza fetelor,eu de la 7 sunt drepti,pur si simplu nu am mai putut dormi,acum imi savurez cafelutzava astept si pe voi.am pus sa fac o fasole cu afumatura si pt Bya voi face o supa crema de legume(sper sa pape).carmaw,nici sotul neu nu e grec.am pus si noi cauciucuri de iarna,250 de euro+ 1 an garantie.asa ca se pare ca mai mult ca sigur luna viitoare vom pleca in tara.pupici la toata lumea!!!!
carmaw spune:
citat din mesajul lui mamitza_alex neatza fetelor,eu de la 7 sunt drepti,pur si simplu nu am mai putut dormi,acum imi savurez cafelutzava astept si pe voi.am pus sa fac o fasole cu afumatura si pt Bya voi face o supa crema de legume(sper sa pape).carmaw,nici sotul neu nu e grec.am pus si noi cauciucuri de iarna,250 de euro+ 1 an garantie.asa ca se pare ca mai mult ca sigur luna viitoare vom pleca in tara.pupici la toata lumea!!!! Maria-Bianca.3.09.2008 |
ce cauciucuri a-ti cerut voi...aici la cretanii pt 4 UNIROYALE au cerut 400E( avem un peugeot 207)
Noi plecam pe 30 am luat cabina ,pe 1 decembrie traversam GR si pe urma cred ca vom lua un hotele ceva pe undeva prin Bulgaria( ca ultima data in saloniki am dat 80E si era teribil de murdar adica daca te atingeai de ceva era atit de slinos ca ramineai agatat...la naiba!)
----------------------------------------------------------
Vin alegerile si pe aici am primit vizita de la 4 partide...da eu nu sunt pe liste!
risul lumii!
Va las ...am privit televizorul;;;;;cit se fura...cred ca vom merge global spre dezastru
Da nici cu Romania nu mi e rusine!(da macar conceptiile in Ro sint mai moderne nu?)
anouk3 spune:
Buna dimineata, fete cucuiete!
V-am batut la capitolul cauciucuri! 500 euro! Baga astia niste scoruri pe aici de te ia cu frig.
Revin dupa ce se culca putza.
Am revenit. Vai, fetele, ce bine de voi ca mergeti in Ro.. Offf, asa mi-e un dor.. Ultima data am fost in noiembrie anul trecut si probabil mai ajung abia la anu', sa ma creasca putza ca e greu de calatorit cu bebe asa mic. Mi-aduc aminte Craciunul trecut, primul petrecut aici, departe de familie si prieteni, a fost crunt. Am facut un brad asa, in sila, si abia asteptam sa treaca mai repede sarbatorile.
Dar anul asta o sa fie diferit ca e si putzik mik in peisaj!!
Fug sa-i fac morcovul.
mamitza_alex spune:
fetelor am terminat mancarica,ei imediat ne pregatim sa iesim in parc.carmaw,il intrb pe sot ce marca sun cauciucurile ca eu n-am idee.ei fetelor sincer eu nu mai simt sarbatorile ca inainte,chiar daca sunt in tara.as vrea sa fiu si eu copil mic-mic sa-l astept cu nerabdare pe mosu.cand merg in tara cel mai mare stres al meu sunt neamurile sotului(o matusa)care crede ca trebuie sa stam lipiti unii de altii 24 din 24 cat timp stam in tara,iar eu ma enervez si ma mai ciondanesc cu sotul,bine ca anul asta nu vine socrela(e in italia)pupici.