Mamici din Grecia (3)
Raspunsuri - Pagina 15
mamitza_alex spune:
neatza fetelor,va astept la o cafelutzaeu azi am in program sa fac putina curatenie si mai atrziu fac niste paste cu baicon.la noi e frig si bate vantul,dar cred ca vom iesi putin pana la market.voi ce mai faceti?moro_k,am sa incerc si eu cartofi ca ai tai,eu mai fac uneori pui pe doza de bere,iese super gustos si tot asa mai dietetic.pupici la toata lumea
carmaw spune:
Miha stiu ce ar fi trebuit sa-ti iau de ziua ta!
un aparat vapeur ca sa nu te vad mincind carne gatita pe canettes...
theophillina spune:
‘Neata si de la noi!
Moro_K
La multi ani, sanatate, fericire si sa vina barza cat mai repde iti doresc. Un buchet mare de flori de la Stelios.
Nibi_niki, nici eu nu cred ca faci nimic gresit, pur si simplu asa e Maria, cum pur si simplu asa e si Stelios. El si in burtica era asa cuminte, mi-a scos peri albi in sarcina ca nu se misca mai deloc. Ce precoce e Maria.
Mamitza_alex, ti-am trimis un PM unde iti explic cum sa intri pe mail-ul comun. Ia zi acilisa cu puiul pe sticla, ca eu am tot auzit de reteta asta dar n-am facut niciodata. A, zi si de pastele cu bacon.
Moro_K, multumim frumos de retete, o sa le fac si eu in curand ca saptamana asta am boierit, a fost soacra-mea aici si a gatit ea pentru tot familionul.
Anouk3, esti tare cu craca ta de maslin. Dar si cu noptile albe si gri, lasati fetelor ca va odihniti la pensie. Pai, d’asta mi-e si mie “frica” sa mai fac altul sa nu fie diferit. Am vazut pozele, ce ochi are Nick, e o frumusete de copil, si tu esti asa tinerica. Ti-ma trimis si tie PM in legatura cu mail-ul comun.
Noi am fost nitel pe afara ca e soare dar cu dinti, acum Stelios trage la aghioase, iar eu spal, calc, maine avem un botez si tre’ sa pregatesc garderobele baietilor si a mea. Mai pe seara tre’ sa merg cu cumnata mea la dr (merge la dr meu cu care am nascut) si as vrea sa-l iau si pe Stelios sa-l vada dr, ca mereu o intreaba de el, ce face etc. sa vada catamai bebeloiul s-a facut. Vb mai pe seara. Pupici.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
anouk3 spune:
Offf, dintii astia.. de-ar iesi o data! Bine ca macar s-a oprit ploaia si am iesit cateva minute afara. E un frig si-un urat brrrrr.
Theo, multumim mult de aprecieri! Adevarul e ca mi-am dorit sa aiba bebe ochii albastri sau verzi, dar acum cand ma uit la maslinutele lui ma topesc toata.
Sa auzim numai de bine de la doctor despre viitorul tau nepotel!
Mai vroiam sa mai zic ceva, dar nu ma lasa putza. Revin.
Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)
mamitza_alex spune:
moro_k,multa sanatate si fericire!!!sa ai o zi superba!!pai pastele cu bacon le fac asa,fierb paste(spaghete),apoi baconul il fac bucatele mici il pun intr-o tigaie sa se caleasca cu f. putin unt,(poti pune si ciuperci deala din conserva)apoi pun crema galactos peste el,putin delikat sau sare si piperdupa ce fierb pastele le scurgi,le pui inapoi intr-o cratita si peste adaugi sosul su baicon,le lasi 1-2 minute pe aragaza si mesteci continuu ca sa nu se prinda,asa e tot.iar puiul il fac pe doza deaia de 330 de bere,pai versi jumate din berea din cutie(sau o bei)in cutie pui condimente de care iti plac si amesteci puin,apoi pe sub pielea pupilui pui din loc in loc usturoi(eu pun doar pe piep)ungi puiul cu ulei si condimente,il pui pe doza,il pui intr-o tava in care ai pus apa si il lasi la cuptor,iese ca cel la rotisor,noua ne place f. mult.noi am fost putin la plimbare,acum bya doarme iar eu am bagat iar la spalat
MoRo_K spune:
Multumesc mult fetelor!!!fac cinste asa virtual macar
Noi azi ne-am plimbat ,aici a fost super ziua cam rece dar cu soare frumos...deci plimbat mancat intors seara=perfect:)
Trecui si eu acum la prefixul 3:)
In rest totul bine si frumos puuuuuupsi merci inca o data:)
anouk3 spune:
Intru si eu ca bezmetica in noapte ca abia acum mi-am terminat treburile. M-a terminat Nicolas azi! I-am pus si gel d-ala pe gingii doar-doar nu mai urla. Offf, intr-un final a adormit. La cei doi dinti de jos n-a facut asa urat. Bale muuuulte si hop! dintii. Las' ca ne facem noi mari.
Cu mare intarziere, Moro_k, la multi si frumosi ani, plini de momente frumoase impreuna oameni dragi! Nu-i rau prefixul cu 3. L-am trecut acum 3 ani si parca te ia lumea mai tare in serios (haha, cel putin asa imi place sa sper).
Mai, mamitza_alex, inainte sa citesc posturile tale, trebuie sa ma inarmez cu haleala, ca altfel curg balele pe tastatura. Nu de alta, dar stric calculatorul. Zau asa!
A, Nicolas a mancat para azi. I-a placut mult. De-ar fi asa si cu legumele.. Eu am fost tare rea la mancare cand eram mica. Cum simteam bucati de legume in gura, vomitam pe loc.
Acush ma uit la X Factor si numai voci de 2 lei. Anul trecut mi-a placut mai mult.
Gata, ma dau jos de pe net si ma bag la somnic. Asa vreo 10 minute pana se trezeste monsieur.
Pupici.
mamitza_alex spune:
neatza fetelor,haideti la o cafelutzacalda.la noi a iesit soarele azi dar e rece oricum.fetelor aseara am fost la niste prieteni care au magazin cu produse romanesti,asa ca azi la meniu avem carnati proaspeti pe grill +cartofi natur+muraturi(facute de mine)anouk3,nu i dai depon,cand e asa agitat?si gelul acela ajuta cat de cat,numai ca trebuie aplicat mai des.ei fetelor eu de 2 sapt nu mai mananc seara,mai si cateodata asa mi se face o foame,dar rezist,ca prea am afcut aripi si burta nu mai zic.pupici la toata lumea
anouk3 spune:
Iaca o cafea si de la mine
Mamitza_alex, ti-am mai zis eu ca-mi curg balele cand citesc posturile tale.
Ii dau si Depon pt dintisori, dar nu pot sa-i dau mereu. Iar el e marait non-stop. Musca tot ce nimereste. De san nu mai vorbesc. Ma musca cateodata de zic ca ramane cu sfarcul in gura.
Offf, iar maraie. Pupici.
anouk3 spune:
Abia acum am avut ragaz sa vad pozicile de pe mail.
Mamitza_Alex, cat de draguta este Bianca cretulina. O bomboana! Si.. foarte importanta.. felicitari pentru persevernta cu nemancatul seara! Eu n-am nici o sansa. Mananc, dar numai chestii usoare: iaurt, cereale. Astea se pun?
Theo, bebe Stelios este un mumos!! Si cum zici ca e si cuminte.. ti-a dat Doamne Doamne un bebe perfect.(Ma rog, al meu e "cel mai perfect", dar ma intelegi tu..)
Ma duc sa pap. Pupici