Aradence DC - (146)
Raspunsuri - Pagina 7
flavia ramona spune:
Cristina, imi place ca nu te dai batuta, oricum rezultatul e cel care spune ce si cum, doctorul poate doar sa-si dea cu parereea acum banui eu. Indiferent ce e suntem langa tine, te ajutam cu ce putem, daca putem.
monica70 spune:
La multi ani Carina,Alexandra !
ALINA la multi ani si lui Calin! !
Eu nu am inca nicio veste,poate maine ca deja au trecut 3 saptamani.
FLAVIA matusa ta tot de la Cluj astepta rezultatul?
CRISTINA bine ca ti-ai revenit cu psihicul ! Si asteapta rezultatul,ca numai la biopsie se vede clar ce si cum.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
Claudelu spune:
Cristina, sigur nu put?
Ma bucur ca ai un moral bun! Asa si trebuie, da? altfel stii tu...te plesnesccccccccc
Hai te pup si nu te lasa! Deocamdata nu ai nimic sigur, doar supozitii! Si cum zicea si Fla, daca te putem ajuta nu ezita sa ne spui!
Moni, sa stii ca de la Cluj vin tare tare greu rezultatele biopsiilor1 Moralul tau e acelasi, sper, da?
Claudia si Raul-Andrei
alinamoro spune:
La multi ani Alexandra & Carina!
Sa cresteti mari si sa aveti parte de tot ce-i bun in viata!
Cristinacsa, sa va traiasca printesele, sunt niste dragute!
CristinaR, ma bucur ca simt mai mult optimism in mesajele tale. Te cred ca nu-i usor sa fii cu moralul sus, dar uite ca toate suntem alaturi de tine si ne rugam pentru tine. Chiar daca trebuie sa faci chimio si raze vei trece si prin asta, important e sa fie bine.
Probabil iti amintesti de prietena mea doctorita depistata cu tumora abdominala, undeva parauterin, o localizare tare ciudata, n-a putut fi operata, dar cu chimio si raze tumora a disparut de tot. La control (la rmn) dr. s-a mirat cum nu se mai vedea deloc tumora si a intrebat-o daca sigur a avut dg. corect pus . Din pacate, a facut ceva ganglioni, dar face radioterapie acum. Speram sa fie bine si la ea pana la urma. Ea la Cluj s-a tratat, acolo a facut si chimioterapia.
Cu durere de coloana lombara a debutat si la ea. A fost la fizioterapie, reumatologie, infiltratii...
Multumim tuturor pentru urari. Va dorim si noi numai bucurii!
Nu demult am ajuns acasa, am fost pe strand sa ne sarbatorim un pic.
Am stat la Ratio pe terasa, am mancat niste mici mortali, nu stiam ca au mici asa buni.
A, era sa uit... Moni, prietena mea a fost la dr. Stoica acuma seara, la 21,30 a avut programare. A stat pana dupa ora 22. A "rezolvat-o".
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Dau ! Nu prea multa ca nu ma simt bine deloc. Am avut o noapte urata, am vomitat de doua ori si apoi am inceput cu diareea, nu prea stiu de ce...
La eco nu s-a vazut nimic, nici chisturi, nici noduli. Deci n-am probleme...
Sa aveti o zi excelenta!
La multi ani Alexandra si Carina!
La multi ani Calin!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
anca16 spune:
Buna dimineata
Ada: mie imi suna a criza de fiere sau a enterocolita.Sper sa iti revii
Mamica de Razvan (24.05.2010)
flavia ramona spune:
Ada, . Sper sa fie doar ceva indigestie.
Moni, din cate stiu eu si cei de aici si cei de la Cluj trimit la Bucuresti si de acolo vine rezultatul. Matusa mea s-a operat la Arad anul asta si de la Bucuresti a venit raspunsul.
Alina, nu-mi faci pofta cu mici, nu stiu de ce nu mai imi plac, ma simt cam rau de la ei cand mananc si doar cateodata mai gust, dar si atunci o gura, maxim doua.
Fetelor, unde se mai gasesc produse de la Sano in Arad?
In rest nimic nou, abia astept concediul.
maria_rubi spune:
Ada, sa-ti revii cat mai repede! Ai grija sa nu te deshidratezi pe caldura asta.
In legatura cu rezultatul biopsiei, translatoarea, care a fost toata viata ei asistenta medicala, mi-a spus ca, cu cat rezultatul biopsiei dureaza mai mult, cu atat vestile sunt mai bune. Adica daca imi vine rezultatul in mai putin de o saptamana, nu e de bine.
Da, cu moralul sunt sus, cu durerile nu prea mai fac fata, abia ma misc, orice implica musculatura toracica, adica toate miscarile aproape, imi creeaza niste dureri cumplite. Capul mi-l ridic cu mana, din cauza vertebrelor afectate (T2 si T3). M-am cam saturat de atatea antiinflamatoare si analgezice si mi-e frica sa nu-mi stric ficatul si stomacul pana incep tratamentul celalalt. In afara ca ma ridic sa ma misc prin casa sau afara putin, in rest nu pot face mai nimic. Am mare noroc de un sot minunat si o familie la fel....daca nu ar fi ei nu stiu ce m-as face.
Va pup si va multumesc ca imi sunteti alaturi!
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
adablackcat spune:
Cristina . Ma bucur ca ti-e familia aproape si te ajuta.
Eu sunt in cel mai mare butoi... asa ca ma cam dau la fund.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
monica70 spune:
Hello gagici.
ADA imi pare rau ca te simti asa nasol,da' lasa butoiu' ala ca uite vine we,treci la distractie.
ALINA na bine ca a rezolvat-o si nici n-a stat deloc mult.
FLAVIA nu cred ca le trimit din Cluj in Bucuresti,doar au anatomo-patologii lor acolo.Eventual unii din alte orase . Nici Stoica de exemplu nu mi-a trimis proba la Bucuresti ci la una din Arad cu care colaboreaza el.
CRISTINA imi pare rau ca te tot doare asa rau spatele.
CLAU io-s ok ,ma lupt cu actele sa ajung cat mai la zi si ma pregatesc de decolare in vacanta - miercuri seara plecam la mare.
Si io rezultat inca n-am sa stiu macar ce ma asteapta la intoarcere.Stoica era crizat inca de saptamana trecuta,ca adica cum n-au sosit rezultatele , ca trebuie sa vedem ce facem in continuare Chestia e si ca or mai fi plecati din anatomo-patologi si in concediu probabil fiind sezonul,desi tipa din Cluj care imi da info,zice ca de aia intarzaie ca au foarte mult de lucru (va dati seama cata lume cu probleme d-astea ).
Pe mine ce ma enerveaza e faza cu soarele,oricum eu nu stateam in veci intre orele 11 si 16 la plaja,dar acum si pe strada trebuie sa ma feresc cica asa ca da-i nene pe maini cu factor protectie 50 si sa ma vedeti cu palarie de soare,ochelari de soare,fusta maxi gen gipsy ... asa ca daca n-ati vazut demult o comedie la TV va invit sa ma vizionati pe mine echipata asa ... fix ca o cucoana d-aia la 75-80 de ani Noa si acum ce fras fac cu rochitele mele mini-mulate de mers la plaja? Le port seara cand merg cu Diana la gonflabile,sa aiba ce papa tzantzarii de mine Si short + maieuri fara spate? Le port si p-alea cand ies doar jos la piscina la balaceala si nu circul prin soare.Deci astea probleme majore ,nu?
Altfel ii dau inainte cu alimentatia mai naturista asa si deja se vad trei rezultate bunicele. Parca v-am zis odata ca dupa ce l-am nascut pe Tudor mi-a venit ciclul foarte abundent,fata de cum era inainte,ei bine luna asta mi-a venit ok,adica asa cum aveam inainte,ba parca mai putin.Precis de la ceaiurile consumate zilnic,printre care cel de coada soticelului ca asta stiu ca e bun la asa ceva.
Pe urma stiti ca aveam probleme cu dantura ,ca aveam abces sub lucrarea de sus si ar fi urmat operatie - rezectie apicala.De aia mi-a luat jos lucrarea ca doar se mai curata si trece,am stat destul fara ea,dar cand ziceam hop am scapat,iar aparea un pic de punctulet alb . Ei bine m-am apucat de vreo doua saptamani de cura aia cu ulei,adica iti clatesti gura cu ulei dimineata ,il ti in gura 15 minute si la sarsit il arunci,ca e toxic.Cica e bun sa curete toxinele din organism ... tra la la.O curatat sau ba toxinele nu stiu,dar ce stiu e ca numai dupa cateva zile am vazut rezultatul ca nu mi-a mai aparut nici urma de puroi asta desi am stat non stop in aer conditionat (de obicei atunci aparea).Si dentista a zis ca arata super ok acum acolo
Am primit de la o prietena de-afara niste crema de toporasi,foarte buna pentru cicatrici,am citit pe net ca asta estompeaza chiar si cicatricile vechi.Si de cum m-am dat cu ea,a doua zi s-a oprit din picurat si limfa ,acolo unde nu s-a inchis complet operatia dupa ce mi-a scos firele!
CRISTINA chiar voiam sa iti zic sa iti activezi pm,ca daca iti vin vesti proaste iti mai trimit linkuri cu ce remedii naturiste interesante si cu rezultate am mai gasit.Sper totusi sa nu ai nevoie de asa ceva !!!
GABI m-a sunat sa imi spuna ca a vazut sfecla rosie in Kaufland,iar Cristale mi-a zis ca are un vecin asa ceva. Multumesc amandoura Voiam sa va zic ca a gasit in sfarsit si mami saptamana trecuta aci in piata,asa ca sa nu va mai deranjati,ca probabil de-acum o sa apara frecvent.Si e chiar super bun sucul ala,mai ales asa amestecat cu cel de morcovi si mere cum il cam consum Bine ca mi-am amintit de suc,merg sa imi storc niste portocale acum
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla