Aradence DC - (146)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Asa ceva, nu ati scris nimic azi, pe pagina a doua va gasesc??!!

Miha, fain ca poti sa iti petreci timpul asa cu ei. Io parca tot mai putin timp am pt Bogdi. Sper sa recuperam in concediu.

Moni, ce facusi de esti cu gatu in pioneze?

Alina, ai mancat lubenita?

A fost Ada pe la mine pe la birou, asa mai in fuga, numa sa ma salute.

Dati-mi idei ce sa fac in concediu, in zilele in care nu sunt plecata? Ceva ce sa-i placa la B mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna fetele.
MIHA abia astept sa detaliezi
FLAVIA nu prea am idei marete,ce distractie pentru ei acum si in Arad decat la balaceala,eventual la niste gonflabile ceva ... sau la tzara,dar undeva in zona mai de deal/munte/padure/apa curgatoare.Asta ar fi ideal pentru orice copil.
Gatul m-a durut aseara rau de tot,azi sunt ceva mai bine.In schimb Diana continua cu febra.Am fost si cu Tudor la Petrica si mi-a zis exact ce ma asteptam masaj si balaceala prelungita in apa,plus incaltari de la nenea din Sanicolau.I-a facut si eco de sold totusi sa fim siguri ca e ok,ca nu i-am facut cand era mic.Si e ok.Doar Dianei i-am facut la timp,ca era fetita si na riscul e de 6 la 1 fetite contra baieti.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Fetelor ce faceti dupa 18:30??? Nu merge nimeni in parcul copiilor sau ceva de genu?
Eu azi imi iau copii acasa (Bogdi si Lisa) ca le-am promis ca ii duc la mine pana maine dimineata si as iesi cu ei undeva in parc, pe mal sau ceva de genu asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Buna dimineatza...repede un mesaj pana plec la servici

Alina, de aia nu i-am facut operatie lui Mihnea, ca Stoica ne-a zis ca in principiu o sa ramana semn, cum ai tu craterul ala. Acum nu stiu...poate exista alte metode.

Monica, terminati cu gatul si tusea asta! Multa sanatate va doresc la toti. Cred ca e neplacut tare.

Eu am fost la doctor cu durerea mea din piept si nu mi-a gasit nimic. Am facut ekg, s-a uitat la toate cele, ramane sa mai fac analize si sa ma intorc.

Fug!

Mergi la inceput

Alexandra si Carina
Cristina, sa-ti aduca fetele numai bucurii.

Calin
Alina, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti.

Ce liniste e acum dupa limbarita de zilele trecute .

Milly, sa scapi de dureri si sa nu fie nimic serios.

Moni, ma gandeam la tine ieri, matusa mea in ianuarie cand s-a operat la san a primit rezultatele abia in 5 saptamani.

Cristina_Rubi, eu nu am numarul tau de orange si care le am is inchise sau nealocate. Nu-mi dai si mie nr pe care sa pot sa te sun, daca vrei bineinteles, nu vreau sa te simti agasata de telefoane .

Mergi la inceput

Unde ati disparut? V-a doborat caldura??? Io am impresia sau chiar asa e, ca put a transpiratie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Calin

Carina & Alexandra

MI-E SOMNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN SI LENEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui flavia ramona

Unde ati disparut? V-a doborat caldura??? Io am impresia sau chiar asa e, ca put a transpiratie .

sa stii ca si eu am aceeasi impresie...ma tot miros si parca, parca miros...da oricum nu sunt sigura

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Carina si Alexandra
La multi ani Calin.
Ada ai fost la eco? Merci de oferta pentru programare , dar nu aveam timp saptamana asta.
Moni nu ai nici o veste de la Cluj?? Ma tot gandesc la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi, Carina,Alexandra si Calin! Multa sanatate si fericire va doresc!

Eu azi am facut biopsia la Szeged. Pe 4 august aflu rezultatele, dar am intrebat traducatoarea ce parere are dr dupa ce a scos de acolo....dr crede ca e tumoare maligna si chiar o intreba pe tipa unde o sa fac raze si chimio. Asta e, fruntea sus si la lupta!

Moni, tu ai ceva vesti?

Flavia, nu pot trimite PM-uri, o sa iti scriu pe mess sau te sun, maine.

Clau, mie nu mi s-a parut ca puti :) , dar te inteleg pt ca si eu am momente cand transpir doar sub bratul drept si e tare neplacut.

Va pup pe toate! Noapte buna!

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput