Aradence DC - (146)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

nu va plangeti de lubenita nu de mult am aflat ce fac ai nostrii "tarani" cu rosiile.le baga in ceva solutie pt a se coace mai repede mai ales pe asa vreme....si ajung in piata cu denumirea :rosii de curtici...

fetelor care aveti soti reparatori de telefoane care ma poate ajuta urgent,pleaseeee!!!!!!
gabi la balet de la 1 septembrie face o tipa cu fetite asa mici in aradul nou.eu am dus-o pe eli dar nu am avut suces.desi e inebunita dupa dans in general si balet special nu s-a integrat nici cum...mai incerc la toamna oricum.costa 80 roni pe luna si face martea si joia de la 18.suna-ma si-ti zic mai multe.
cristinacs noi trecem destul de des cu bicicleta prin fata casei voastre sau pe langa casa mamei tale.ne invartim prin cartier seara sau mai mergem la pamant.le vad cateodata in piata cu bunica,ele nu ma stiu dar eu le admir mereu....

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Dau eu .
Voi haideti cu povestile...
Eu am citit zilele astea pe la umanitare, ca nu eram eu destul de , asa ca m-am bagat la bazar umanitar.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ada, .

Cu Gabi am vorbit despre Montessori, am fost azi sa dau un avans, e frumos acolo, imi place ca au spatiu de joaca si au piscina, asa ca speram sa fie vreme buna. E si spatiu verde destul. Pentru copii au destule scaune, pentru adulti nu foarte multe, insa daca spui dinainte fac rost sau aduci tu. Ei pot sa organizeze cu totul o petrecere, dar poti si sa duci tu. De dus trebuie duse de toate, inclusiv saci de gunoi, dar in caz ca ramai fara au si ei sa iti puna la dispozitie. In caz de vreme urata pun la dispozitie spatiul interior. De evitat tocurile foarte acutite la doamne, ca sa protejeze zonele cu membrana aia de protectie din locurile de joaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut,

nu stiu ce sa va zic, sunt rupta , m-am hamalit azi la lucru de poti sa ma aduni cu lopata.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

io's cu curu'n sus...mi s-a stricat masina rau si uite asa ma scutur io de neste banuti, asa de vreo 4 mil, pret facut pentru mine, cred, ca toata lumea mi-a spus ca e putin la ce si cate trebuiesc schimbate..asta ete, in fiecare luna cate o bucurie...mirificcccccc

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

http://www.gheorghe-filipciuc.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Clau, ce s-o intamplat, ce ai patit la masina?

M-a lovit si pe mine o stare de oboseala crunta, nu stiu sa explic, arca ma apasa ceva pe umeri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

am dus-o sa-i fac schimbu de ulei ca era timpu si ptr ca plec sambata la Bihor l-am rugat sa se si uite la ea ca nu-mi place cum merge si...bucse gata, un pivot rupt si unu gata sa se rupa, placutele aproape gata, etc, etc, etc...asa ca deocamdata mai astept cu schimbu de ulei si fac ceea ce e necesar ca s apot pleca linistita la Bihor...Pe bune, mai nou, in fiecare luna cand zic si eu ca incepe sa-mi mearga mai bine apare ceva ...bine ca nu am plecat asa la Bihor si sa ma lase pe undeva ca eram de toata frumusetea

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

http://www.gheorghe-filipciuc.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Salutare

Am primit azi "extemporaneul" biopsiei: granulomatoza fara fibroza. Vesti incurajatoare, dar nu ma culc inca pe lauri. Se pare ca vor sa-mi repete biopsia, ca cica nu pusca CT-ul si RMN-ul cu rezultatul biopsiei.
Oricum abia luni am rezultatele finale.
Tineti-mi pumnii!

In rest n-am citit nimic, m-am uitat doar sa vad daca a venit si rezultatul lui Moni.

Eu am o diaree crancena, sunt slabita, cu frisoane si febra, cica bantuie asa ceva prin oras si inclusiv dr. la care am fost miercuri azi era pe buda :)

Va pup!

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Maria Rubi nu poti sa exolici mai pe inteles? E de bine adica? Doamne ajuta.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

CristinaR, am avut emotii citind mesajul tau, dar "rasuflu" usurata. Off, si mai trebuie repetata inca o data biopsia? Daca asta-i rezultatul esti o fericita.
Multa sanatate!

DianaR, X-ray, granulomatoza e acelasi lucru cu sarcoidoza?

Clau, tu nu stii ca masina "manca" bani?
Drum bun la Bihor!

Tdi, multa sanatate verisoarei tale! Sa ne mai scrii cum se simte.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput