Aradence DC - (146)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Niko: da, aud frecvent chestia asta, ba mai mult unii se intreaba cum pot tine copilul mic cu un "asa" caine.Eu cel putin am ajuns la concluzia ca orice caine poate fi periculos daca nu se ocupa nimeni de el, daca nu e socializat, iubit etc.Exista rase cu potential agresiv, dar daca nu apuca sa isi dezvolte agresivitatea si nu e incurajat, nu cred ca pot fi probleme.Intr-adevar stiu rottweileri foarte agresivi, dar care au fost tinuti numai in kenel,dat mancare, apa si atat..nu tu plimbare,nu tu joaca, nu tu dresaj, nimic....totusi, am sa fiu cu ochii in 4 mai ales cand creste piticul si probabil va incepe si el sa le calareasca pe cateluse, sa le traga de coada s.a.m.d.

Mamica de Razvan (24.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Vai ce mult ati scris!!!
Noi am fost plecati la Bihor, aseara la 12 ne-am intors.
Dragos a ramas acolo, nu stiu pt. cat timp ca nu prea ii place, nici nu are copiii de varsta lui.

La multi ani Ivett!
Ildi, sa va traiasca papusica scumpa!

Fetelor, mie nu-mi plac cainii de nicio culoare, mi frica de ei de mor. Mai ales de rottweiler.
Stiu 2 cazuri cand si-au atacat stapanii (nu au fost tinuti inchisi), 2 cazuri cand au desfigurat 2 copii.

Ma pregatesc si eu sa plec de la lucru, va mai scriu diseara...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Si noi avem tot rottweiler (ma rog, doua cateluse surori dar una a murit anul trecut), dar sunt foarte blande. Nu am avut niciodata vreun incident, daca suntem noi in curte si e prin curte si intra cineva pe poarta n-are nicio treaba. Si eu cred ca e vorba despre cum sunt crescuti si dresati...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Alina, imi pare rau ca ti-e frica de caini, ei simt asta.Un caine, mai ales cei cu potential agresiv, trebuie dresati in primul rand si invatati ca nu ei sunt sefii...daca ajung sa isi domine stapanii, din pacate se pot intampla accidente.

Mamica de Razvan (24.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao, scuzati ca dau buzna la voi, am nevoie urgent de o indrumare pentru oftalmolog in Arad si nu stiu unde sa mai caut, verisoara mea si-a pierdut azi din senin vederea la un ochi, e la tzara si cu bebe mic si nu poate ajunge la medic pana maine, o sa vina la Arad...va rog din suflet, imi puteti recomanda pe cineva?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu am mai fost la dr. Babut in Piata spitalului,ma programam la telefon 0257/270712 . Dar n-ar trebui sa mearga totusi la urgenta ,la spital ?

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tdi

Ciao, scuzati ca dau buzna la voi, am nevoie urgent de o indrumare pentru oftalmolog in Arad si nu stiu unde sa mai caut, verisoara mea si-a pierdut azi din senin vederea la un ochi, e la tzara si cu bebe mic si nu poate ajunge la medic pana maine, o sa vina la Arad...va rog din suflet, imi puteti recomanda pe cineva?
Multumesc!

Teddy si Alyssa (05.05.05)

Poate incerca www.vistavision.ro/clinici/clinica-de-oftalmologie-arad" target="_blank">aici.
Sau la Laser System.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Tdi verisoara ta ar fi bine sa nu mai astepte pana maine ci sa sune la 112 si o ambulanta o va duce la Arad la oftalmologie la urgente . Cu cat mai repede cu atat mai bine....parerea mea....
Sa ne tii la curent! Sanatate multa!

Fetele va si mai vb cand nu mai sunt stresata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ioanaaaaaa, amu mi-am adus aminte, scuza-ma, inca eram la munca cand ai sunat, la 7:35 am plecat de la lucru si m-am dus direct la Bogdi, apoi acasa, putin inainte de 10 asa ca am uitat sa te mai sun. Daca citesti oti sa ma suni si acum ca nu ma culc inca.

Nici eu nu ma omor dupa caini, nici dupa pisici, adica imi plac, dar nu sa-i cresc eu .

Anca, e important daca doreste sa faceti terapie. Iti doresc sa va rezolvati nemultumirile.

Is obosita, nu stiu ce ati mai scris si acum mi-e lene sa mai citesc. Maine voi avea tot o zi plina ca si azi si program prelungit, abia astept concediul, ma resimt.

Va pup, somn usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Seara buna la voi !

Va multumesc din suflet pt urarile de ziua lui Ivett ,i le-am transmis . Noi ieri am sarbatorit-o cu gulyas la ciaun ,tort ,alea ,alea ... si acum ma cam resimt ,mi-a mers prea bine luna asta ,tre sa ma pun pe cura sau greva foamei sau io stiu ce ,macar mai recuperez gaura din bujet...
.
Un LA MULTI ANI si le la noi pt toti sarbatoritii lunii iulie .Noi am fost tare plimbareti luna asta , asa ca sa ne scuzati ca n-am facut-o la momentul cu pricina.
Am vazut ca m-ati pomenit in mesaje ,asta-i semn ca nu m-ati uitat ,chiar daca-s nesi ,nu ma supar, si recunosc cum de altfel era si de asteptat ca a fost bine in concediu ,mai ales in ultimul. A fost de vis ,fara sa exagerez ,nu neaparat pt faptul ca am fost unde am fost si cine a trecut pe-acolo sper sa nu ma contrazica . Venetia a fost singurul obiectiv turistic unde mi-am dorit dintotdeauna sa ajung ,poate si de-aia am trait la maxim , am simtit ca visez ,pt. cateva ore analizand asa dupa, mi-am dat seama ca am trait viata reala ceea ce din pacate eu sau cred ca toti oamenii de putine ori o facem ,nu stim cum sa traim prezentul ,traim mereu intr-o viata paralela parca ori in trecut ,ori in viitor ,eu una de cele mai multe ori sunt preaaaa departe ,ca ma si enervez pe mine cateodata.
Asa cum am zis nu neaparat locul in sine a facut ca totul sa fie altfel , ci pur si simplu nevoia unui cuplu de a se regasi ,de a se consolida ,de a scapa de tensiunea zilnica instalata uneori datorita grijilor zilnice ,a rutinei , poate fii mai mult decat o terapie de familie ,ca tot am citit de asa ceva pe-aici. Sper k si pe viitor sa avem parte de asa ceva ,chiar daca nu in asa locuri ,important e sa fim cateva zile doar noi doi ,nu conteaza locul ,orice loc e frumos daca stii sa-l faci frumos si sa si vrei. Dar nici concediul cu copiii nu-i de ratat ,David deja m-a intrebat daca mergem si la anul la mare si el k ma-sa e tare in viitor.
Cam astea ar fi ,v-am plictisit destul cu "povestirile mele de noapte de la ora 22".
Am citit cam tot ,dar am si uiat la fel de repede, asa ca nu raspund ,doar la Moni distractie la mare , a fost lume multa anul asta la Venus in perioada cand am fost noi (daca mai sti ca-ti ziceam ca anul trecut a fost cam pustiu )in special la cele 2 hoteluri de 4 stele si preturile nu-s de neglijat sunt chiar..., parese ca nu-i criza.La mine in cap criza-i oricum vesnica ,eventual daca castig la lotto (nici macar nu joc) ,sa am bani de ma enerveaza ,poate atunci n-o mai fii , deja eu sunt demult afectata .

noapte faina sa aveti

Mergi la inceput