Aradence DC - (146)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Moni, 10.000 de mesaje deja??????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ioiiiii ce ma distrez singura Este pe forum un topic "de ce inseala femeile?" ...de placere

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flavia ramona

Moni, 10.000 de mesaje deja??????????

cred ca la Moni nu mere bine "socoata" mesajelor

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Asta e numa' varfu' aisbergului Ce drac sa fac daca asa munca de birou am ? Nu pot sta numa' cu nasul in hartoage,asa ca bag mereu nasu' si prin zona.Si mai am si peste 5 ani vechime pe forum deja,ce mai trece vremea! Da' lasa ca poate ma prefac si io in ceva gen x-ray si ma resetez
CLAU mi-ai amintit de faza cu statia de tramvai
De plecat plecam miercuri seara

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Tu ai 5 ani si peste 20000 de mesaje...io 7 ani si nici macar 8000 de mesaje ...sper ca-ti dai seama ca glumesc,da?
Adevarul e ca pe vremuri activam si eu pe la mai multe topicuri, dar de ceva anisori doar aci...discutiile pe forum se repeta in nestire si nici nu-mi (mai ) place sa ma bag in seama ...m-am maturizat

Aaaaa si stii de ce mai rad (prostu rade cand isi aminteste ceva si eu rad tot timpu cand imi amintesc ) de faza aia cu WC public

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CLAU chiar si io ma gandeam si la faza cu buda
Mai erau vremuri acum 4-5 ani cand ne destrabalam pe forum la "spiridusi" (inclusiv si mai ales noaptea cand eram gravide) si scriam atunci si cate 20-30 mesaje intr-o zi ,daca nu si mai si! Scurtissime evident.Faceam scurta la mana de cate refresh-uri dadeam.De-atunci s-a cam aduat grosul,ca in rest extrem de putin am mai scris la alte subiecte.Ce mai distractie trageam !

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

si eu cand eram gravida toata noaptea scriam pe forumul gravidutzelor de martie - aprilie, vb ta, mesaje scurte da multeeeeeeee! Au fost vremuri faine, chiar foarte faine!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau, Tudor face tenis de 2 luni. Am mai zis pe aici ca merg cu el la tenis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

La multi ani Carina si Alexandra Cristina sa va traiasca domnisoarele!Am vazut si pozele,frumoasa aniversare.

La multi ani Ivett
Ildy sa va traiasca puiuta fericita si sanatoasa alaturi de voi si de fratior.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

La multi ani Ivett!
Flavia s-a inscris la facultate in Arad sora mea;asteptam rezultatele.
Anca16 sper sa treaca furtuna si sa fie totul bine. Sotzul dreseaza doua femelutze de Ciobanesc Belgian Malinois ale noastre si mai are in lucru caini de clienti Sharpei , rottweiler si Presa.Avem acasa acuma in vizita un malinois mic de 6 saptamani si l-au alergat astia mici astazi prin toata casa.
Cristina si Moni, sunteti mereu in gandurile mele.

Mergi la inceput