Albinutze de Mai-Iunie 2009(84)
Raspunsuri - Pagina 11
oana_MVT spune:
Multumesc Andreea.
Tu ai luat carseat pe avion sau numai stroller? Eu as vrea sa le iau pe amandoua.
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
cris_82 spune:
buna fetelor,stiti vorba aia ca cu un ochi plangi si cu celalalt razi???ei bine,asa si eu...in seara asta sectoriciul nu a mai vrut sa o culc eu..o tineam in brate pe scaun in bucatarie mufata la biberon si o iubaream,dar nu mai vrea si si-a luat bibele in patut si a papat singura si a facut nani ci soarecul ei si cu omiduta si pe mine nu m-a bagat in seamaparca imi vine sa plang dar ma si bucur in acelasi timp..creste fata mamii
ioana da,pentru piticoantza caut rochitatu cum te simti??
raluca hmmmmmmmmm,ce bine suna concediul
oana multa sanatate
dici sarumana de pontuite ca tocmai Mall-ul il ocoleamcredeam ca au scorurile prea mari si fugeam de el..
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 buna fetelor,stiti vorba aia ca cu un ochi plangi si cu celalalt razi???ei bine,asa si eu...in seara asta sectoriciul nu a mai vrut sa o culc eu..o tineam in brate pe scaun in bucatarie mufata la biberon si o iubaream,dar nu mai vrea si si-a luat bibele in patut si a papat singura si a facut nani ci soarecul ei si cu omiduta si pe mine nu m-a bagat in seamaparca imi vine sa plang dar ma si bucur in acelasi timp..creste fata mamii dici sarumana de pontuite ca tocmai Mall-ul il ocoleamcredeam ca au scorurile prea mari si fugeam de el.. |
Dooamne, de cand visez si eu la momentul asta....adica sa adoarma fara mine, chiar si cel mare, mai ales dupa ce a aparut Th, trebuie sa adorm cu amandoi, unul mufat si pe celalat sa il mangai sau sa il tin pe mana cealalata.
Recunosc ca imi si place, doar cand amortesc si am furnicei in toate incheieturile sau ma trece si pe mine vreo nevoie fiziologica, incep sa mai bodogan.
Ir cu Waikiki.. asa am crezut si eu, i-am vizitat o singura data acum vreo 5 ani si era un peticut de bluza vreo 80 lei, normal ca am fugit repede, pana a primit Matei cadou o bluza cu o culoare teribil de frumoasa ( au astia un albasttru ca de Voronet, m-am indragostit de culoarea www.lcwaikiki.com/index_eng.html" target="_blank">asta,din pacate nu au un site profi ), am apreciat gestul stiind ce preturi aveau inainte, dar am vrut sa il asortez cu ceva si am intrat acolo si am avut surpriza anului.
Eu am o politica: cumpar de la reduceri pentru seezonul viitor, adica acum ii iau lucruri lui Matei pentru 4-5 ani, am gasit maieuri la 10 lei, tricouri la 15 lei si bluze/camasi la 20-30 lei.
Lui Th nu i-am luat nimic ptr ca nu are timp sa poarte ce mi-a ramas de la Matei ...avantajul de a avea 2 copii de acelasi sex si de varste apropiate, cred ca daca aveam fetita, la cat sunt de bolnava, dadeam faliment de mult.
AA, ba i-am luat niste sandalute ptr nisip. Mi-au placut ca aveau talpa profilata, cu scobitura, si se inchideau cu catarame. Erau 30/40 pret normal, si le-as fi luat si asa (aveau unele si cu talpa pe interior de pluta) ca noi obisnuim sa ne descaltam si sa ne aruncam incaltarile pe drum (asa am ramas cu pantofi desperecheati Fisher Price sau Geox, 130 lei la reducere) dar cat m-am gandit eu le-au redus pe la 20/22 lei.
Oana, dar de unde stii ca e de natura virala? I-ai facut si analiza sangelui? Ce situatie...daca e rubeola/pojarel ii apar bubitele dupa 3 zile parca, sau tine 3 zile, nu mai stiu cum a fost la Matei.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
nicuratze spune:
Buna seara si de la noi,
Imi cer scuze,tot zic ca gasesc jumatate de ora sa va scriu tuturor si nu apuc
Multumim de aprecieri (Philip mersi de atentionare,am sters pozele nud)
ANA,,multa bafta,sper sa nu fie nici o belea si sa fi fost doar o intamplare nefericita pierderea sarcinii.
PHILIP,sa-ti traiasca baiatul,ce mare s-a facut de cand l-am vazut prima oara acum doi ani,tin minte si acum,avea o poza misto pe vas.
OTILIA,,eu am strans un fisier plin cu retete,daca vrei,ti-l trimit.
CRIS,,na ca mi-am amintit ceva,iti trimit acum un mesaj pe mess, sa ne arati si noua rochita ta noua.
(si Andra doarme de doua luni singura,dar eu nu ma vait,ca toata ziua sta agatata de mine la propriu)
BABYFIRST,eu astept pozele!
Off,multa sanatate tuturor copilasilor bolnavi,sa se faca repede bine.
Si distratie placuta Badriana,Carla,Alynta si cine mai pleaca in concediu!
Noapte buna tuturor.
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
philip spune:
elena, m-ai emotionat, da, bunica-sa inca are poza aia ca avatar la messengerul ei.
oana, noi am luat numai carutul, dar lui Nick nu-i place in carseat oricum. acolo am inchiriat unul cu masina (in Italia), in Ro, am imprumutat unul de la rude, dar, recunosc, am mai mers si fara
alic spune:
buna dragele mele!
am tot zis ca pun poze, am reusit sa incarc cateva, dar am plecat la munte, de unde ne-am intors cu febra si cu un microb de enterocolita de toata frumuseste
pentru noi e ciudat, ne-a luat ca din oala, Naty n-a fost nicicand bolnavioara si acum..draga de ea, a tot plans, cred c-o suparau si niste crampe urate....pana la urma am ajuns la spital la control, ne-au trimis la infectioase pt ca in coprocitograma a iesit diaree infectioasa, dar acolo am refuzat internarea si ni s-a dat tratament acasa; asa ca acum suntem pe antibiotic si regim asteptam sa vedem ce microb a fost la coprocultura...
revin cu poze, sper cat mai repede...
si incerc sa reiau din urma, sa vad ce mai ziceti si ce noutati aveti!
va pup!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
madalinuza spune:
Buna fetelor,am vrut sa scriu de ieri dar chiar nu am avut timp deloc. Am fost iarasi la tara duminica, a fost cam obositor caci nici nu am stat 2 zile, in plus dupa-masa a plouat si mi-a fost tare greu sa le gasesc activitati. Desi va citesc cu mare placere povestile din vacanta mie tot mai usor mi-e acasa in acest moment. Luca se plictiseste repede daca nu ii organizez jocul .Acasa avem multe jucarii, am o camera sigura (cel putin asa sper) pentru copii, nu tb. sa ii supravegez in fiecare secunda. Sunt cu ei in incapere insa mai pot face si treaba. Cu Luca as putea pleca fara probleme oriunde, ii plac teribil iesirile, calatoriile, cu conditia sa ma ocup f mult de el, sa-i explic, sa ne jucam or tocmai asta nu pot caci Iosef are nevoie de multa supraveghere.
Fetelor, eu am un stress (ca daca a trecut cel cu mersul in picioare, a trebuit sa-l inlocuiesc repede cu altceva ).
Iosef nu prea incearca sa vorbeasca.....Adica asa, in "chineza" vorbeste toata ziulica insa sa repete cuvinte chiar si stalcite....f rar. Nici nu incearca.....Zice doar cateva cuvinte si acelea stalcite. Ce ma deranjeaza e ca atunci cand ii repet un cuvant nici nu incearca sa-l repete.
Eu stiu ca limitele de varsta in ceea ce priveste aparitia limbajului sunt extrem de largi in cadrul normalitatii insa, daca pana la 1 an jumate nu spune macar 10 cuvinte se considera intarziere in limbaj....Luca la varsta asta spunea multe chestii. La 14 luni avea deja un vocabular de vreo 20 de cuvinte....Si uite ca iarasi compar copiii insa e cam greu sa ma abtin.
OANA- sper sa fie bine Eduard si sa nu trebuiasca sa va amanati plecarea.
DICI- eu i-am invatat pe amandoi copiii sa doarma singuri. Adica le citesc ceva (nu impreuna, ei au camwere separate) si apoi ii las singuri, cu o lampa mica de veghe aprinsa. Sigur ca nu adorm imediat insa nu au voie sa parasesca patul- aici vorbesc de fapt pt. Luca caxci Iosef are pat cu gratii. S-a intamplat ca sa il gasesc pe Luca si dupa 1 ora 1/2 treaz.
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalinuza Iosef nu prea incearca sa vorbeasca.....Adica asa, in "chineza" vorbeste toata ziulica insa sa repete cuvinte chiar si stalcite....f rar. Nici nu incearca.....Zice doar cateva cuvinte si acelea stalcite. Ce ma deranjeaza e ca atunci cand ii repet un cuvant nici nu incearca sa-l repete. Eu stiu ca limitele de varsta in ceea ce priveste aparitia limbajului sunt extrem de largi in cadrul normalitatii insa, daca pana la 1 an jumate nu spune macar 10 cuvinte se considera intarziere in limbaj....Luca la varsta asta spunea multe chestii. La 14 luni avea deja un vocabular de vreo 20 de cuvinte....Si uite ca iarasi compar copiii insa e cam greu sa ma abtin. OANA- sper sa fie bine Eduard si sa nu trebuiasca sa va amanati plecarea. DICI- eu i-am invatat pe amandoi copiii sa doarma singuri. Adica le citesc ceva (nu impreuna, ei au camwere separate) si apoi ii las singuri, cu o lampa mica de veghe aprinsa. Sigur ca nu adorm imediat insa nu au voie sa parasesca patul- aici vorbesc de fapt pt. Luca caxci Iosef are pat cu gratii. S-a intamplat ca sa il gasesc pe Luca si dupa 1 ora 1/2 treaz. |
Te rog sa nu imi dai vise rele exact stresul asta il am si eu. Desi dr. isi dadea cu parearea ca Th va vorbi mai devreme decat a facut-o Matei, in afara de mama, tata, ham, da, mau si mo (mor-mor = ursul) nu da semne ca ar fi interesat sa mai spuna
Cat despre somn...vrei sa spui ca stau cuminti in patuturile lor??
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
cris_82 spune:
neata fetele..o ???
dici si eu imi doream sa adoarma singura,dar parca a venit prea repede schimbarea asta si uite asa s-a dus ora de iubareala seara la culcaredar ziua e sectorista lu' mama si compensamuauuuuuuuuu,pai e super treaba cu magazinul astasi asa cum ai spus referitor la faliment si fetite,ai mareeee dreptateeu ma falimentez mereu si ta-su face crize"femeie,or sa-i ramana mici!!!!!!" si eu.."dar uite ce frumoasa e asa imbracata" deci,femeile mereu sunt la putere
elena vazut acum de dimineata mesajul,sarumanapai trebuie sa o intind un pic ca am tinut-o impachetata si e un pic sifonata..dar cu siguranta o sa fac parada modei..pai ai fetita mare si noua nu de spui???
alic multi pentru naty cea zambareata sa se faca bine repede si te asteptam sa ne dai vesti bune
madalinuza fi-mea nu stiu daca zice 4-5 cuvinte din "limba noastra",in schimb,vorbeste pe limba ei de ma sparge si nu-i tace gurita toata ziuacred totusi ca pragul acesta de care se vorbeste de 18 luni nu decat o statistica facuta de cine stie ce cercetatori americani daca copilul meu binevoieste sa vorbeasca de la 20 luni??asta inseamna ca 2 luni e retard???nu prea cred..eu zic ca uneori ne impacientam degeaba si facem prea multe comparatii..ai incredere in puiul tau si ai sa vezi ca pana in iarna o sa vorbeasca si o sa faca multe alte lucruri care or sa te uimeasca....hihihi,cred ca Luca face de pe acum antrenamente pentru de craciun sa vada daca poate sa-l vada pe mosul
dici nu si tuuuuuuuu...lasa ca vorbesc eu cu The sa te lase masca intr-o zi si sa vorbeasca non-stop
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor