Aspirante(99)- Felicitari dragaica!
Raspunsuri - Pagina 8
babiela spune:
da AMR 2 sapt si 2 zile, si ce emotii am...dar si abia astept sa-mi tin puiucul in brate...vorbesc toata ziua cu el si ii spun cat de putin mai are de stat ghemuit in burtica, ii zic cocolosul
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 ce frumoasa e cafeluta... -ici Babi...ce AMR scurt ai.....in 2 saptamani e marea intalnire. emotii ? ----------------------------------------- LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA cu ajutorul lui Dumnezeu 21+ |
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE
babiela spune:
doura -ici
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE
lorin7774 spune:
citat din mesajul lui babiela da AMR 2 sapt si 2 zile, si ce emotii am...dar si abia astept sa-mi tin puiucul in brate...vorbesc toata ziua cu el si ii spun cat de putin mai are de stat ghemuit in burtica, ii zic cocolosul -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen --------------------- II BEBE |
o sa fie un cocolos de aur si tu cea mai fericita mamica
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
21+
lorin7774 spune:
buna dimineata, fetele....
pe unde umblati ?
serviti, va rog,
www.bucataras.ro/uploads/modules/news/1593/1248912580f6f0c508.jpg" target="_blank">CAFELUTA "A LA LIA"
cu ajutorul lui Dumnezeu
21+
lorin7774 spune:
hi, hi, hi...mi-a iesit.....
treziireaaaaa.........
cu ajutorul lui Dumnezeu
21+
douradoudou spune:
multumim pt cafeu
am venit si eu la pupat:
eu astept numai vesti bune de la voi si sunt sigura ca o sa fie asa
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu
trutzi spune:
Ce frumos, imi dau lacrimile , si eu visez la ziua cand voi amenaja camera
Imi place Antonia
Din pacate sotul nu va fi acasa in perioada ovulatiei deci, slabe sanse
citat din mesajul lui lorin7774 saru'mana eu sunt super ok, parca nu ma mai doare nimic de ieri, zburd ca o caprioara, sunt inca la serviciu si estimez ca aici voi fi si in urmatoarele 2 luni....din octombrie o sa intru in prenatal...asa e planul deocamdata... reamenajez casa....in gand deocamdata....umblu cu ruleta dupa mine mai ceva ca un meserias...imi place Antonia...sunt foarte ocupata ps: lunile fara stimulare pot fi cele cu noroc - sa-ti ajute Dumnezeu! ----------------------------------------- LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA cu ajutorul lui Dumnezeu 21+ |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
trutzi spune:
Sa te auda Dumnezeu
citat din mesajul lui douradoudou lorin imi place numele antonia truzi am eu un feeling ca o sa fii fara stimulare lia nu ai net pe unde esti? sunt sigura ca o sa te intorci cu bb mic in burtik ale ce mai face karina? pt voi toate: alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 24+ cu |
trutzi spune:
I-am prins
citat din mesajul lui douradoudou multumim pt cafeu am venit si eu la pupat: eu astept numai vesti bune de la voi si sunt sigura ca o sa fie asa alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 24+ cu |