Aspirante(99)- Felicitari dragaica!
Raspunsuri - Pagina 10
bebelu86 spune:
Babiela mai ai asa putin
ce a mai trecut timpu...
sper sa ne mai auzim pana atunci
dc nu, sa ai o nastere usoara, sa te refaci repede, sa ai un bb sanatos si cuminte si sa va bucurati de el
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+
858 SMS PT COPII
babiela spune:
merci, eu sunt aici cam in fiecare zi, asa ca daca mai intri ne mai auzim, te pup
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 Babiela mai ai asa putin ce a mai trecut timpu... sper sa ne mai auzim pana atunci dc nu, sa ai o nastere usoara, sa te refaci repede, sa ai un bb sanatos si cuminte si sa va bucurati de el Ralu si buburuza va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+ 858 SMS PT COPII |
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE
babiela spune:
mi-am schimbat semnatura, fac o proba
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog DD si de un aici pe pamant
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
---------------------
II Bebe Tudor
trutzi spune:
Mamaaaaaa Imi ploua in gura
citat din mesajul lui babiela fetelor va invit si eu la o prajitura acum e la cuptor, m-am trezit cu pofte -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen --------------------- II BEBE |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
trutzi spune:
I-am prins. Ce de
Cred ca sunt singura negravidoasa
deci i-am prins pe toti
citat din mesajul lui bebelu86 hello gagici nu am mai trecut de mult pe la voi sa va las pupiceii trutzi fi pozitiva si gandeste-te la lucruri frumoase. o sa vezi k va veni si bb eu nu ma pot uita la papica si cafeluta k imi faceti pofta. asa k, doar va multumesc si va Ralu si buburuza va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+ 858 SMS PT COPII |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
lorin7774 spune:
vai......ce dezmat !!!!!!!!!!!
fursecuri, prajituri, chef in toata regula mai fetelor....uite asa imi place sa va vad aici pe baricade...
Babi, sa vina Tudor pe lume sanatos si sa va aduca numai bucurii
Bebelu, bine ai revenit. esti ok, nu ?
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
21+
bebelu86 spune:
Lorin sunt ok.
bb creste, a inceput si burtica sa se vada cat de cat.
astept vinerea viitoare sa mergem la urm eco sa ne confirme ca e baietel sigur. si cam atat
in rest..frec duda la greu aksa.
mai ales cu caldurile astea, nu am iesit nicaieri k mi se face ff rau
am tensiunea ff mica 8.4 maxim asta cand ma simt bine.
dar credk in mom cand imi este rau scade mai mult de atat.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+
858 SMS PT COPII
cora79 spune:
Ola,ola fete dragi,va pupacesc pe toate eu intru mai rarut,de o saptamana am musafiri(sora si piticuta)asa ca sunt ffff ocupata
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
babiela spune:
ola cora
ce face piticuta?
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog DD si de un aici pe pamant
---------------------
II Bebe Tudor
babiela spune:
buna dimineata! nimeni pe aici? unde sunteti fetelor?
va las cafelute si -ici
---------------------
II Bebe Tudor