BV Ramo, arissa! Hai BTZ! iul-aug 2010 (165)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana. spune:

nici nu stiu cu ce sa incep sa va povestesc, sunt inca in spital, nu am apucat sa va citesc.
ma prezint vineri la spital la 9 30 ca atunci m-a chemat dr pt cezariana. ma duce in camera de pregatire si apoi astept pana la 19.00 sa intru ceea ce mi s-a parut o bataie de joc fantastica din partea dr. e o singura sala de operatie dar daca ma programase ar tb sa se fi tinut de cuvant. eu inteleg ca sunt si cezariene de urgente dar inaintea mea toate erau programate.

dupa cezariana la reanimare a fost ingrozitor de cald, am refuzat sa mi se faca calmante si nu am putut dormi deloc. mi se contracta intruna uterul a fost f greu.
apoi cand m-a scos de la reanimare dr nu vorbise pt rezerva, am zis ca innebunesc, ma pusese cu inca 3 femei intr-o caldura insuportabila iar eu aveam nevoie de ajutor pt ca abia iesisem din reanimare si-l vroiam pe sot langa.

nu-mi imaginam ca poate fi asa greu dupa operatie desi toate asistentele imi zic ca nu au vazut o lauza sa mearga asa repede pe hol singura, dar ma simt extrem de neputincioasa.

de altfel copilul e o frumusete si cuminte. plange ca e foame iar mie abia mi-a venit colostru dar e bine ca le da cu seringa.
toata lumea e f amabila chiar daca nu le dai nimic. spitalul e f curat si ok. bebe sta cu mine si cu sotul in camera dar il mai pasez la asistente pt ca nu ma pot deplasa cu el si tb sa ii dea lapte praf.

39 si 4 zile cu
de maine incepe adevarata aventura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

dragi mamici, voi ce jucarii ati luat la puiutii vostri? trebuie sa merg sa ii cumpar ceva zornaitori sa il atraga, dar as vrea sa merg la sigur...

ca i-a mai luat tati ceva si nici nu baga in seama

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

racusor, inca e mic pt jucarii

+12 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

buna fetele. sunt Miha, sora Eamonei si tin sa va anunt ca syster a nascut.
so...i'm happyyyy desi nu stiu foarte multe.
sabinutza are 3,008 kg si e o frumusete de copil :D
va salut pe tottae si va doresc nastere usoara

Ramona 36+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

FELICITARI RAMO!!!BINE AI VENIT SABINA MARIA

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Gata am reusit sa dscarc cateva poze, nus prea reusite dar de acum ma apuc de ceva mai profi.
Gasca va pup pe toate, si nasteri usoare~

Carla ce mai faci? Cum merge?

http://good-times.webshots.com/album/578197423LzMGhK

Shery cu Amelia & Analisa (07.07.2010) cu si inimioara Alesia (30.10.2007)

sunt minunate Shery

Oana mamica lui Matei (08-07-2010)

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana. spune:

nu va doresc sa ajungeti la cezariana pt ca e groaznica recuperarea.
ce-i drept eu nici nu am acceptat calmante deloc, pt ca am vrut sa nu afecteze laptele.
a....si inca un lucru in rezerva am AC, in celelalte camere cred ca faceam de mult infarct de la caldura, plus ca toti bebeii stau in camera cu mamicile si cand incepe unul sa planga incep toti
multumesc ca m-ati ascultat,ma pun pe citit sa recuperez

39 si 4 zile cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza78 spune:

Ana felicitari! Sa te recuperezi rapid si multa sanatate fetitei, sa creasca mare si frumoasa!

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

FELICITARI ANA!!!!
recuperare rapida,o bebelusa sanatoasa,papacioasa ,cuminte si necolicoasa
asteptam pozici cu delfinasa

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana.

buna fetelor. vineri ora 19 25 a venit pe lume si fetita mea
de 3.000kg prin cezariana la fix 40 sapt, scor apgar 7(-1 pt cezariana,-1 pt ca lichidul era verde,-1 pt ca nu a tipat imediat ci la cateva secunde).la polizu dr Oprescu
ma bucur ca am ales pana la urma cezariana fiindca a avut lichidul verde si asta inseamna suferinta fetala

39 si 4 zile cu

Felicitari Ana, recuperare usoara si sa vina lapticul repede!
Ai fost o curajoasa sa rezisti fara calmante Nu ca la stat ar fi prea darnici dar totusi. La privat am auzit ca baga si morfina numai sa fie pacientele multumite.
Nu ne-ai spus cum o cheama pe fetita. Si greutatea e sigur 3 kg ca tin minte ca spuneai ca e mare mare fetita.
Nu te ingrijora de lichidul verde. Eu am avut la ambele nasteri. La prima fiind cezariana in Ro si eu si copilul am fost 5 zile pe antibiotic. La a doua nastere doar i-au pus copilului un electrod pe cap sa-l monitorizeze pana se naste si dupa aceea nimic, nici un medicament si totul a fost bine.

Felicitari Ramo, recuperare usoara! Bine ai venit Sabina, mult noroc si sanatate!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput