BV Ramo, arissa! Hai BTZ! iul-aug 2010 (165)
Raspunsuri - Pagina 3
ciristina_serban spune:
HAI BTZ, HAI ARISSA!!!
Mirela, felicitari pentru vestile bune de la eco. Sa va ajute DD sa ajungeti cu bine si sanatosi la termen!
MMMM..vazut poze cu dulceata lui Cris2010 si cu scumpetea Sorinei. Doamne iti vine sa-i papi cand ii vezi cat sunt de scumpi. Incepe sa mi se faca si mie dor tare sa-mi strang bebica in brate.
Oana, asteptam poze si de la voi...Fa-ne cunostinta cu Matei!!!
Mycya, te invidiez pentru racoarea pe care o ai in casa. Uite eu scriu si curg apele pe mine..uffff...
Azi mergem la o petrecere. E ziua unuia din finii mei. Asa ca petrecem undeva la tara... Sper sa nu fie foarte cald...
As mai sta la povesti, dar fug la dus ca nu ma mai suport..
Sa aveti o zi frumoasa, linistita, si fetele sa nasca usor, sa gasesc vesti diseara cu noi delfinasi! Pup la toate
Cris, Razvanel (23.11.2004) si Rianna 37+
Valeeeeuuu AMR 2+
Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
ciristina_serban spune:
Aaaa... vroiam sa mai zic ceva. Sorina, mi-a placut tare mult tortul acela in forma de carut. Supeer! Cred ca a fost si gustos....
Cris, Razvanel (23.11.2004) si Rianna 37+
Valeeeeuuu AMR 2+
Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
Otiliav spune:
Neata!
Hai Btz!Hai Arissa!
Felicitari Crispro, ma bucur mult ca nasterea a fost o experienta reusita! Conteaza mult pentru psihicul mamei. Am remarcat si greutatea lui bb, super buna. Imi vine sa-i bat pe cei care te-au stresat degeaba. Ah, si ai scapat si fara taietura, bravo mami!
Andreea84, bine ai revenit! Ai fost o curajoasa! Mara Madalina ce mai face?
Crissy . Mi se pare de-a dreptul incredibil sa nasti 2 copii si abia apoi sa afli de uter ca e septat. Sigur a fost un sept mai micut, nu? ca totusi pe Elise ai nascut-o la termen dar greutatea a fost maricica?. Acum probabil se explica multe
Luana, acum ca am vazut burtanul tau cred ca oricata apa ar fi sigur e mare delfinasa. Daca ar fi vrut sa te lase sa incerci VBAC macar nu te chemau pentru operatie pana la 40 de saptamani si 2 zile. Dar cred ca au devenit si ei putin comozi si sunt mult prea siguri ca este bb mare.
Racusor, deja te gandesti la bb2, wow. Si eu am aflat de curand ca riscurile la VBAC sunt mai mici decat sa faci a doua cezariana consecutiva. Plus ca asa te poti ocupa de doi copii mai bine, adica daca ar putea ipotetic sa alegem ordinea naturala/cezariana e mai castigator sa fie cezariana prima si dupa aceea VBAC.
Mirela, felicitari! Parca si Sheritrei i s-a spus la inceput ca are doi baieti si uite ce gemene mancacioase are. Apropo, bravo Sheri pentru alaptatul in tandem, esti deschizatoate de drumuri
Paula, ai scapat de mancarimi? ai descoperit cauza?
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+ Iulia Alexandra
Otiliav spune:
Eu zic sa veniti in Norvegia. La noi maxim 19 grade astazi . Ne rugam sa bata soarele mai mult. Am multe rufe ude. Fimea cea mare e pe sezlong in costum de baie dar cu o patura pe ea A mica mai desteapta, a iesit in salopeta. Ne-am saturat de ploaie.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+ Iulia Alexandra
paula_m spune:
Vai, Otilia, 19 grade... Ne faci in ciuda...
Noi ne topim de caldura.
Cat despre mancarimi, cred ca era de la ulei, mi-am luat de chicco, dar se pare ca nu suntem compatibili. O sa ma dau cu ulei de masline si gata.
Paula, 38+ cu ,
AMR 8 zile
paula_m spune:
Sms de la Crispro:
''Salutare! Suntem bine, ne place la san, cred ca prea mult, ca deja am ragade. Am trimis pe mailul comun niste poze. Va pup pe toate.''
E o frumusete Vlad
Paula, 38+ cu ,
AMR 8 zile
iul_aug2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 oana am sunat preotul, a venit acasa si am terminat rapid treaba... cat despre CBC, te anunta ei, stai linsitita..mai dureaza...nici noi n-am primit inca raspuns... ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
a fost Marius la bisericuta de langa noi sa vorbeasca cu preotul sa vina, si i-a spus ca treaba asta se face la 40 zile ...si sa mai asteptam macar pana duminica viitoare cand sa mergem la slujba si imi citeste acolo rugaciunea
cred ca o sa cautam alt preot
Edit: Oana sunt am intrat sa completez datele lui Matei pe prima pagina si am uitat sa schimb user-ul ...oboseala
ramo1901 spune:
buna fetelor sunt cristi sotul ramonei si am vrut sa va anunt ca astazi in jurul orei 4 o vom cunoate pe sabina.
va mai tin eu la curent :)
Ramona 36+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria
puiutz_mic spune:
citat din mesajul lui luana081985 Neata delfinariu, sa aveti o zi cat mai frumoasa plina de evenimente placute. Nasteri usoare tuturor. Noi astazi am facut 37 de sapt, inca mai sper si eu sa vina bebelina singurica, dar nimic. La fel ca si Anca niste dureri in vagin de nu pot merge p drum, dureri ca la menstruatie la greu, dar contracti regulare ioc. Asta e cu cat ii asteptam mai tare cu atat se lasa asteptati. Va pupicesc mult de tot, eu acum plec la o matusa la vreo 40 de km ne auzim mai pe seara. intra timp scot motatele petru Btz si arissa Hai Btz!!! hai arissa!!! iar ultimile pentru cine vrea sa nasca mai repede 36+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006 AMR 11 zile pana la mare intalnire cu Giulia http://picasaweb.google.com/100381038846083183576 |
...Eu nu am inteles niciodata de ce te gandesti la nascut din saptamana 36-37 mi se pare normal sa nu ai contractii regulate inca...
Elena 35+ cu un cuminte
AMR 4+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN
puiutz_mic spune:
citat din mesajul lui sorina_goga Buna dimineata si de la noi!!!! Nu mai suntem 2 in 1!!!! Ura!!!! ieri am ajuns si noi acasa, am avut o noapte numai de urlete din cauza caldurii iar acum ne facem somnul de frumusete!!! Am pus cateva poze pe contul de delfinasi de ieri, mai am cateva de la spital dar nu le gasesc. nu am reusit sa citesc nimic din urma dar va multumesc la toate pt sustine. imi cer scuze ca nu am rasp la sms-uri dar am avut la mine doar tel de cosmote. inca odata sar'mana de incurajari. Sper zilele astea sa recuperej ce ati scris si sa scriu si eu povestea nasterii. Va pe toate si inca odata va multumesc pt incurajarile primite!!!! mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010 |
Bine ati venit acasa in formula largita!
Aveti un baietel tare scump, sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Acomodare rapida si usoara!
Elena 35+ cu un cuminte
AMR 4+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN