BV Ramo, arissa! Hai BTZ! iul-aug 2010 (165)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Crissy, eu fac Clexane din aprilie, zilnic pentru ca fluxurile pe arterele uterine si pe cerebrala medie erau proaste, iar bb nu se oxigena suficient. Toate astea tot din cauza hipercoagulabilitatii sangelui meu. Voi face si dupa nastere inca sase saptamani, dupa care, sper sa scap.

Multa sanatate puiutei tale, Teodora!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

34+ cu DENIS GABRIEL

RARES are...

BEBE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

FELICITARI MAMI ARISSA! SA-TI TRAIASCA PRINTESA SI SA FITI SANATOASE SI SA AVETI PARTE DE O VIATA MINUNATA ALATURI DE CEI DRAGI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mya85

M-a monitorizat la 40 de saptamani si bataile inimii lui bebe erau f bine asa ca a zis ca nu e cazul sa il scoata. Mi-a zis sa mai merg peste o saptamana la alta monitorizare (adica acuma peste 3 zile) si vedem atunci ce si cum... dar as vrea sa vina natural fara inducere si in nici un caz cezariana!!!

40+ cu

AMR atatea zile cate vrea bebe

eu stiu ca dupa 41 de saptamani nu prea te mai lasa ca is prea multe riscuri. acum depinde de medic. eu am discutat cu dr mea si voi face inducere saptamana viitoare daca nu vine bebe pana duminica.

Larisa 39+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 5 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Eladeea si Ochidut, am vazut ca aveti balansoare pt bbei, de unde ati luat si cat au costat??? Ma bate si pe mine un gand sa cumpar unul pentru Tudor, vazusem in auchan militari dar mai demult si acum nu stiu daca mai gasesc. Va pup

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti" (Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/

Eu l-am comandat de pe net, pe toate site-urile vezi ca au si leagane sau balansoare. Balansoarele sunt manuale, le legeni tu. Noi am luat leagan electronic, cu baterii ca sa nu mai stam noi sa o leganam. Ii punem centura si avem grija sa ii stea capul bine si gata. O punem acolo doar cand plange si nu mai potae fi linistita, cand face urat de la colici, se mai calmeaza acolo si cu suzeta in gura.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felicitari Arissa! Sa fie sanatoasa si norocoasa delfinasa!

Princess ma bucur ca ai scris si sunteti bine. Inlcusiv greutatea ta e excelenta
Mya, de abia esti in prima zi de depasire. Eu am avut +9 la prima sarcina, si stiu multe mamici care au intrat in depasiri bine de tot. Aelita, Stefania97, si ele au ajuns la 42 de saptamani si au reusit sa nasca natural. Rabdare si calm

De matusa77, chiar nu mai stiti nimic? dar de Lalala?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 37+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

fetelor, ne-am intors acasuca, obosite... adica printesita nu, pe ea am lasat-o acasa sa doarma (acum abia s-a trezit) si Isa tot doarme, obosita de baita matinala, de plimbare si nenea dr care a invartit-o pe toate partile... "bilantul la o luna" este: + 1,140 kg, +5 cm, + 3 cm diametrul capusorului. dr nostru era in concediu, dar cel care ne-a primit azi a fost foarte multumit de cum crestem. si eu care asteptam sa-mi dea un sfat-doua... mi-a zis: continua asa ca e bine! acum ca ne-am linistit, facem putina curatenie si apoi ne apucam de tortulet, nu mycya? avem si Pepsi ptr cine pofteste... ca si eu mai iau cate o gurita si Isa nu da semne ca un pahar ar conta la ea...

sa nu uit s-o felicit pe arissa: felicitari mami, refacere rapida si bb sanatos!!!

ramo, btz nimic... nimic...?! va ajung altele din spate!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Oana la mine a fost mama la biserica la 7 zile de la nastere si mi-a citit ceva si i-a dat aghiazma sa ma spal cu ea si sa spal si copilul si apoi am iesit cu ea afara....si cred ca mai tb citit ceva la 40zile..nu ma prea pricep

GEO mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

asa ne-a facut si noua preotul

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Rodyk aici sunt,asteptdaca mai dai si un pahar de Colachiar ca nu mai plec pe nicaieri

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Bravo Arissa!! Refacere grabnica si mult laptic pentru bebelina.

La multi ani delfinasei, rodyka si felicitari pentru rezultatele de la dr!!

otilia esti la o saptamana distanta de mine? cand mai mergi la eco?

princess ai un bb grasun! Felicitari! Iata ca tratamentul a dat rezultate

mya85 scot vreo doua motate poate se gandeste delfinasul sa apara

Am updatat datele pe prima pagina.. daca observati greseli va rog sa imi spuneti

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">38+ cu

AMR 1+ pana pupacim bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hello!

Felicitari proaspetelor mamici, bbi sanatosi si cuminti!

V-am tot citit tot w-e-ul, dar ca niciodata, nu simteam nevoia sa spun nik. Cred ca intru intr-o depresie pre-natala, ca sa mi-o asigur pe cea post-natala. Tot visez ca incerc naturala si bb nu reuseste sa se pozitioneze si intra in suferinta, offf, ce ma bantuie... cu cezariana deja incep s-o iau razna, nu stiu de ce, nu ar fi prima operatie, dar am o hiba mare... Mai e putin pana miercuri, dar faza naspeta e ca creierasul meu a luat-o pe ulei, ma apuca bocetul, am o stare de placinta, nu am avut toata sarcina starea asta, si am mai avut si noi vreo 2 emotii... Ori ma comport ca un copil razgait, ori nu stiu ce-i cu mine...

Carmen, am citit povestea, off ce m-ai emotionat, despre partea cu ceza refuz sa vorbesc ca simt cum ma iau toate nebuniile...

Crissy, Doamne cand iti citesc postarile ma emotionez cumplit... esti un om extraordinar, o mama deosebita. Dumnezeu e mare si bland, acusica vei pleca cu mica Bea la GH. La poze mi se pare o diferenta atat de mare intre cum arata micuta dupa botez si urmatoarea poza, in bine evident.

Am vazut pozele noi de bb, offf ce frumosi sunt! Imi vine sa-i mananc pe toti!

Btz, hai iubita, sper sa-l cunoastem pe micul Paul cat mai repede

Alina 37+ cu
gargarita

Mergi la inceput