BV Ramo, arissa! Hai BTZ! iul-aug 2010 (165)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ooofff... ce-o fi cu netul asta?! am scris de 2 ori mesajul si mi s-a dus... in Luna!!! acum nu mai am nici rabdare, nici timp si nici nu mai stiu tot ce am scris...

crispro, cand vi acasa sa mai pui poze cu Vladut! e un scump grasunelul! si toti delfinasii, ca ii iau asa pe rand cateodata si-mi vine sa-i mananc de dulci ce is. si fetele lui sherry amandoua!!!

carmen, prin ce a trebuit sa treci!!! bine ca a trecut fara alte complicatii...

dar pe ramo n-o trece nimeni in titlu la bravo?

FELICITARI RAMO! ANA!

HAI ARISSA

noi am fost vreo 2 ore la plaja in plimbare (of, ce-mi lipsesc zilele de plaja, si printesitei... nu mai zic!!!) si delfinasa mea a papat rapid o jumate de ora dupa ce am ajuns acasa si de-atunci somn de voie... tot o pandesc sa vad daa da semne de trezire, se pare ca nu, asa ca o sa merg si eu la nani daca o sa pot ca e tare cald (afara sunt 32 gr). maine (de fapt, deja azi) implinim O LUNA!!! si dimineata devreme de tot avem programare la pediatru, sa ne cunoastem si sa ne evalueze progresele... sper sa fie bine...

btz, tu n-ai nici o treaba cu nasterea...

HAI BTZ

noapte buna, pe maine

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana. spune:

Felicitari Ana, recuperare usoara si sa vina lapticul repede!
Ai fost o curajoasa sa rezisti fara calmante Nu ca la stat ar fi prea darnici dar totusi. La privat am auzit ca baga si morfina numai sa fie pacientele multumite.
Nu ne-ai spus cum o cheama pe fetita. Si greutatea e sigur 3 kg ca tin minte ca spuneai ca e mare mare fetita.
Nu te ingrijora de lichidul verde. Eu am avut la ambele nasteri. La prima fiind cezariana in Ro si eu si copilul am fost 5 zile pe antibiotic. La a doua nastere doar i-au pus copilului un electrod pe cap sa-l monitorizeze pana se naste si dupa aceea nimic, nici un medicament si totul a fost bine.

Felicitari Ramo, recuperare usoara! Bine ai venit Sabina, mult noroc si sanatate

La ultima ecografie avea 3915 si la nastere 3000
Daca doctorita asa a vazut, oricum v-am mai zis ca am fost foarte dezamagita de ea. nici nu cred ca ma duc sa-mi scoata firele, gasesc pe altcineva.

39 si 4 zile cu
de maine incepe adevarata aventura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

racusoru', is aici acasa...tot 2 in 1. Stai fara grija cand plec la spital tie iti dau sms....ca vaz ca esti activa zi si noapte.
Au fost viitorii nasi ai lui bebe aseara la noi si de asta n-am mai intrat.
oana, foarte ciudat sa nu gasesti un preot sa vina sa va citeasca. De iesit afara insa poti iesi. Asta cu neisitul afara e simpla superstitie. Intra-adevar aghiazma facuta la 8 zile se pune la baita, e f bine sa se faca aceasta molifta dar eu nu stiu sa aiba vreo legatura concreta cu iesitul afara cu copilul. Poate totusi gasiti un preot binevoitor sa vina sa va citeasca. Sa mai incerce maine sotul ca e slujba la biserica, e Sf Ilie si va gasi preotii acolo. E tare dragalas Matei....si ce de par are....si mai ziceai ceva si de ochi albastri. E cam mic ptr leaganul ala mai....
carmen, of saracuta de tine...prin ce sa treci tu. Slava Domnului ca a fost totul bine! Si Leti e asa de scumpaaaaa...mai asteptam poze! Cunosc sentimentul cu frica, cu dorinta de a fi totul perfect pentru copil. Nu prea trece....cam cu el ramai de acum incolo. Se mai atenueaza putin pe ici pe colo.
crissey, si eu cand am fost mica am stat vreo luna prin perfuzii...am semne la maini, pe picioare, in cap. Nu-mi amintesc nimic . Normal. Am ramas cu o frica teribila de ac...dar nu stiu daca de acolo sau o fi ereditar ca si tatal meu are aceeasi spaima in fata acului. Acum cu atatea analize s-a mai atenuat dar devenise ceva patologic aproape. Doamne ajuta sa fie totul bine incet..incet. Medicii ce zic...cam cat o mai tin pe cea mica in spital?

Larisa 39+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 5 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata delfinariu!

de multa vreme nu ne-am mai trezit la ora asta... adica de cand eram si noi 2 in 1! si-mi pica ochii de somn... mergem la dr, apoi pe la primarie sa declaram ca delfinasa sta cu noi in casa si apoi cred ca ma voi chinui sa recuperez somnul...

sa aveti o zi buna si o saptamana de milioane!!!

noi va invitam la tortulet si suculet mai deseara , sapt asta suntem numai in aniversari

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Andreea, tu ai baut cafea cat ai luat homeopatele alea? Am inceput si eu sa i-au de sambata. Cu ceaiul de zmeur nu ma impac foarte tare....am baut o singura data.

Larisa 39+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 5 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana.

buna fetelor. vineri ora 19 25 a venit pe lume si fetita mea
de 3.000kg prin cezariana la fix 40 sapt, scor apgar 7(-1 pt cezariana,-1 pt ca lichidul era verde,-1 pt ca nu a tipat imediat ci la cateva secunde).la polizu dr Oprescu
ma bucur ca am ales pana la urma cezariana fiindca a avut lichidul verde si asta inseamna suferinta fetala

39 si 4 zile cu
de maine incepe adevarata aventura

Neatafetele!!
!
Felicitari Ana!!Sa fiti sanatoasa si norocoase !!Iar bebelina sa va umple viata de fericire si multumire!!!

Laura 38+ cu
AMR 12 zile pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

buna fetele. sunt Miha, sora Eamonei si tin sa va anunt ca syster a nascut.
so...i'm happyyyy desi nu stiu foarte multe.
sabinutza are 3,008 kg si e o frumusete de copil :D
va salut pe tottae si va doresc nastere usoara

Ramona 36+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria

Bravo Ramo!!!Sa fiti sanatoase si norocoase..Hai ca pana la urma au iesit toate bine...sa va aduca pitica numai fericire si multumire!!

Laura 38+ cu
AMR 12 zile pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

fetelor ce ma fac, am mai vorbit cu un preot...cica vine la 6 saptamani...dupa insistentele lui Marius a acceptat la 4 saptamani
cred ca o sa innebunesc...Larissa sfatuieste-ma ...ce fac?

Oana mamica lui Matei (08-07-2010)

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

oana, chiar nu inteleg de ce nu vin...majoritatea cica vin la 8 zile...nu te pot refuza...doamne iarta-ma...cauta altul...sigur trebuie sa gasesti unul mai flexibil in gandire...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Mamici care alaptati, voi ce mancati? Toata lumea vine cu sfaturi despre ce ar trebui sau nu sa mananc. Mai nasol e ca nu am chef sa fac mancare, mai ales pe caldurile astea. Uf! Salate avem voie? Si ce fructe?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Adriana draga, lasa babele sa vorbeasca...poti manca orice iti cade bine...asa a zis neonatologul din clinica...chestia ca 'nu manca cutare ca nu face bine' e o prostie...daca chiar ti se pare ca ai mancat ceva si ca bb face figuri(desi nu poti fi sigura ca de la mancare ar palnge sau s-ar strange de burtica)...atunci elimina acel aliment...dar altfel, mananca orice...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

giorgia, eu am luat 20 kg ; mai am 10 + acum Parca si la mine s-a dus burta, mai am ceva grasime, dar la mine s-a depus pe picioare si brate. Abia astept sa scap de toate durerile si sa primesc liber la miscare (eu inca ma mai lupt cu epiziotomia). Poate reusesc sa scriu si eu povestea nasterii, care din una naturala a devenit peste noapte una indusa... va povestesc eu!

Acum lucrez si eu nitel, ca in sfarsit doarme mandra, ca la 7 plecam la plimbarica.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

eu din maternitate am iesit cu -6 kg...si dupa 2-3 sapt am mai scapat de 3 kg...acu as maia vea vreo 2 de dat jos ca sa ajung la greutatea de dinainte de sarcina... dar cred ca as vrea sa mai dau jos inca vreo 4...

a...ieri mi-am luat pe mine niste pantaloni de dinainte de sarcina...sunt buni...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput