Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

EU VREAU PERIDURALA SI DR NU VREA SA IMI FACA
Mai bine nu imi zicea de acum ca mi s-a facut frik

Burtica de 32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI

De ce nu vrea?????????

Ana28+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Eu ma duc la socrela sa papam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

EU VREAU PERIDURALA SI DR NU VREA SA IMI FACA
Mai bine nu imi zicea de acum ca mi s-a facut frik

Burtica de 32 +

De ce nu vrea?????????

cica nu este de acord si eu imi pusesem bani deoparte special pt peridurala
mi-a zis ca nu o sa fie nevoie ca am colul scurt si este mai bine fara

Burtica de 32 +

Mergi la inceput

ALEXUZA poate are dreptate! Poate nasti asa repede incat nu o sa-ti mai trebuiasca anestezie.Sa dea DD sa fie totul ok si sa nasti repede si fara dureri!
Aaaa si am auzit ca de la anestezie ramai cu dureri de spate.
Apoi stie el dr mai bine ce si cum!

Mergi la inceput

Citat:

Eu ma duc la socrela sa papam!

SA AVETI POFTA te mai relaxezi si tu fara bunica

Burtica de 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Chichiutzo, magadoaia aia de dulap este visul oricarei femei. Vreauuuu si euuu... . M-ai facut sa sufar, rau, rau, rau.

uta28 este 27+ cu Mara Elena

Fotografii de botez deosebite pentru puiutul tau. Enjoy! http://micaevents.ro

Dac-ai sti mataluta cat chin a fost si cat spatiu la cat spatiu a trebuit sa renuntam, pt ca e mititica camera! Dar nu mai puteam cu toate inghesuite! Mama cand l-a vazut a zis ca pe langa el mai incape numai un pat si s-a terminat camera! Trimit si la tine mesterii daca vrei!

Cristina 28+

Mergi la inceput

Citat:

ALEXUZA poate are dreptate! Poate nasti asa repede incat nu o sa-ti mai trebuiasca anestezie.Sa dea DD sa fie totul ok si sa nasti repede si fara dureri!
Aaaa si am auzit ca de la anestezie ramai cu dureri de spate.
Apoi stie el dr mai bine ce si cum!

ATUNCI IA SA NU FACI SI TU

Burtica de 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Te tin minte, Chichi! Noi, eu si sotul, avem fiecare cate un apartament de cate doua camere. Unul in care stam noi in Floreasca si unul in Pantelimon care este inchiriat. Cand s-o mai dezgheta piata imobiliara vrem sa vindem apartamentele sa luam unul mai maricel tot in Floreasca. Daca mesterii or sa mai faca mobila peste 1-2 ani, cu mare placere am sa te rog sa-mi dai nr de telefon al lor.
Dulapul este foarte frumos, foarte bine compartimentat, numai bun de incarcat cu hainute. Sa-l stapaniti sanatosi!

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Chichiutzo, magadoaia aia de dulap este visul oricarei femei. Vreauuuu si euuu... . M-ai facut sa sufar, rau, rau, rau.

Dac-ai sti mataluta cat chin a fost si cat spatiu la cat spatiu a trebuit sa renuntam, pt ca e mititica camera! Dar nu mai puteam cu toate inghesuite! Mama cand l-a vazut a zis ca pe langa el mai incape numai un pat si s-a terminat camera! Trimit si la tine mesterii daca vrei!

Cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Fulguta, m-am uitat peste pozele facute de sotul tau. Sunt tare frumoase. Sa imi spui si mie cam cat ar costa o sedinta foto pt botez. M-ar intereseaza sa vina doar la biserica (probabil vreo ora jumate - doua), ca nu vrem sa facem mare tambalau dup-aia. Bine nu e nici o graba. Nici nu stiu cand putem sa botezam bebelusii.
Oare restrictiile de la nunti se aplica si la botezuri ? Ma refer la faptul ca nu se fac nunti in post si alte perioade: Postul Nasterii Domnului (14 noiembrie - 24 decembrie) si de la Nasterea Domnului pana la Botezul Domnului (25 decembrie - 6 ianuarie).

sorana 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Fulguta sunt niste veri de-ai nostri mai indepartati, sunt destul de noi in materie dar sunt buni. Mi-e mi-a placut cum mi-au lucrat, pe bani normal, dar sunt foarte atenti cu detaliile, tu iti alegi tot, vin cu paleta de culori de toate natiile, diverse tipuri de pal, m-au ajutat la compartimentat, imi faceau scheme desenate in photoshop si eu comentam pe margine! Adica chiar ii intereseaza ce si cum. La noi nasol au stat cu transportul pt ca inca nu le-a venit masinoiul ala mare de carat si a trebuit sa apeleze la nush ce firma, si a durat. Pana iti faci tu casa probabil vor avea de toate. Asa ca kipintaci! Ce misto de voi ca aveti 2 apartamente!!! Noi stam cu ai mei!

Cristina 28+

Mergi la inceput