Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 6
chichiutza spune:
Michella78 la multi multi ani cu fericire, sanatate, un bebe sanatos si mancacios si tot ce-si mai doreste sufletelul tau!

Cristina
28+
sorana_23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inbox Hop si eu, nu mai pot de cald...sunt singura, am trimis fata in parc cu taica-sau... Am fost aseara la o nunta si m-am intalnit cu cunostinte pe care nu le mai vazusem de mult, toata lumea m-a felicitat ca arat bine numai sa am grija ca m-am cam ingrasat, ce se intampla cu mine...zic, "se intampla ca sunt cam gravida in 6 luni" Saptamana asta am ajuns si la dentist de urgenta, fiindca aveam o durere de masea de nu mai puteam suporta, mi-a pus un pansament ( am o carie) si ma mai duc saptamana asta de doua ori sa rezolv problema...sper sa nu fie afectat bebe, si ginecologul si dentistul mi-au zis ca nu am de ce sa-mi fac griji, ca bebe nu pateste nimic, asa ca ma bazez pe ce au spus ei, ca nici cu durerea aia nu mai puteam trai... Va pup, chiar daca va scriu mai rar sunt aici, vreo doua saptamani nu mi-a mers calculatorul... Intrebare- pot intra in prenatal de la 28 de saptamani? As vrea de la 1 august sa raman acasa ca nu mai pot sta in fund pe scaun si sa vorbesc cu publicul minim 8 ore /zi ( pur si simplu nu mai am rabdare sa explic si sa vorbesc intr-una). mamica de printesa Maria si 25+ ![]() |
La 28 nu prea poti. Din totalul de 126 zile de prenatal trebuie sa ai minim 42 de zile dupa ce nasti. Daca intri la 28 de saptamani esti cam la limita. Mie imi da de la 29 de sapt. Calculeaza-ti singura. Daca ai DPN pe 23 oct mai pune cateva zile de reverza. Cred ca ai putea sa intri incepand cu 9 august (asta ca sa fie inceput de saptamana). Cu medicul de familie ai vorbit? Dar poti sa ceri un concediu medical pentru saptamana 2-6.
sorana
24+ cu 
chichiutza spune:
Alina felicitari pentru fetita!!!

Asaaa, cu epiziotomia eu zic asa! Se ia raul cel mai mic din doua, adica: daca perineul nu e suficient de elastic si nu se taie controlat (epizio) exista posibilitatea sa se crape exact ca un pepene, adica se poare duce in rect sau in alte zone foarte greu reparabile dpdv functional. Asa ca se recurge la epizio, totul se intampla controlat, se taie intr-un anumit loc si refacerea e mai buna. Daca nu se face epizio e posibil ca inelul himeneal sa fie distrus complet, sa-si piarda elasticitatea si sa ramana "larg"! Moaaa ce filosoafa sunt!
In afara tarii, se practica masaje perineale cu uleiuri speciale gen cele de la mothercare, moasa pregateste femeia pt nasterea vaginala, si in general din cate am inteles chiar functioneaza si in cam 80% din cazuri femeile scapa de epizio. La noi...nu!
Cristina
28+
eveline spune:
Salutare!
Vorbiti de topit...si eu is topita...n-am mai rezistat si am facut un dus. Acum sunt inca sub efectul lui dar nu stiu zau pentru cat timp.
Ieri sotul a trebuit sa plece, va veni azi...si tot ieri a putut sa vina un mester sa puna faianta intr-o baie (noi cand ne-am mutat am facut-o cu casa pe jumate gata, si acum mai completam). Si am avut si ceva musafiri, si a fost si cald, si eu singura cu Bianca....a fost o zi de nu va pot spune. Pe la 11 noaptea am facut un dus si am picat lata....oricum ma durea spatele de crapam. Noroc de fetita asta a mea mica si dulce ca s-a oferit sa-mi faca masaj cand a auzit ca ma plang de durere de spate.....m-am topit
.
Azi am stat afara pana mai inainte, am gasiut un colt de umbra dar acum nu se mai poate efectiv....
Se pare ca oricum am de lucru, ati terminat un capitol nu stiu cand si merg sa-l recuperez.
Aaaa...cat despre hemoroizi, nu sunteti singure...am patit si eu de n-spe ori, mama lor...am gasit insa o crema care ma mai ajuta, mi-a fost nu stiu cum sa dau cu dintr-aia speciala pentru asa ceva chiar daca am fost asigurata ca are efect local si nu e contraindicata in sarcina...pe mina in concluzie ma ajuta o crema din propolis, muguri de plop si patlagina, "hemoplop".
28+ Darian si mamica de
Bianca
ana_25 spune:
ALINA felicitari pt fetita! Si sotul meu si-a dorit baiat,dar acu n-ar da-o pe 10 baieti si se lauda la toata lumea ca are fetita!
MIHAELLA la multi ani! Sanatate,fericire,bb sanatos si tot ce-ti doresti!
CHICHI vazut pozele! Ce faina e rochita!!! Si burticaaa!!

Ana
28+
Maia Elena
lu' mama
alexuza spune:
CHICHI am vazut magauaia de sifonier , super spatios , sa tot ai ce sa pui in el
Am mai vazut o burtica frumoasa
si rochita pe masura
SUPER GRAVIDUTA 
Burtica de
32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI
eveline spune:
Chichiuta, uite asa ca tine trebuie sa arate o graviduta fericita ... emani prin toti porii fericire, bravo!
A....si sa stapaniti fericiti "magaoaia de dulap"!...fain spatiu de depozitare.
28+ Darian si mamica de
Bianca
alexuza spune:
michella78
multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi 

Burtica de
32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI
chichiutza spune:
Fetelor multi 

Multumim tare! Dulapioiu e maaare dar tot am senzatia ca mai avem nevoie de spatiu. Din pacate in casa asta nu, poate intr-o zi...cand eu si Ana vom avea casutele noastre!

M-am bucurat ca nu mi-a zis nimeni ca sunt casalot!
Le-a placut de burticul nostru!![]()
Cristina
28+
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza poate intr-o zi...cand eu si Ana vom avea casutele noastre! ![]() ![]() Cristina 28+ |

Ana
28+
Maia Elena
lu' mama