Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 19
fulguta28 spune:
Buna dimineata, burtici!
Iaca am facut si eu ochi dupa o noapte lunga... chinuitor de fierbinte. Bleahh..
Avem o sarbatorita azi. Yummmmyyy, papam tortulet! Andreea, sa fii sanatoasa, iubita si ce iti doresc eu din tot sufletul este sa ajungi la final cu sarcina la termen. Bebe sa fie sanatos si frumos cand il vei naste!
Azi dau o tura la coafor sa-mi tund pletele in vant. Nu le mai suport.
Sorana , am vorbit cu sotul ieri si mi-a zis ca pentru o sedinta foto de botez, acasa si biserica ia 250 de ron si sunt in jur de 600 de foto. Zicea ca acasa ies cele mai frumoase poze deoarece bebe este in mediul lui si nu este stresat din cauza multimii din biserica. In acest pachet nu intra si fotografiile tiparite ,de cat cele pe CD. Pentru restul de pachete Full Service o sa pun in semnatura toate preturile pentru toate pachetele.
uta28 este
27+
cu Mara Elena
Fotografii de botez deosebite pentru puiutul tau. Enjoy! http://micaevents.ro
Fistiq spune:
Ce semnatura frumoasa ai Alexuza!
La mai mare, sa dea DD sa ajungi la 9 luni!
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 29+
donna79 spune:
Fistiq interesant ce zici tu. Te pomenesti ca asa o fi normal si eu ma stresez degeaba. Aseara era chiar haios cum se opintea in buricul meu de parca voia sa scoata capul pe acolo sa vada si el ce-i pe afara. Si acum, dupa ce am terminat de mancat, vad ca inca mai face niste chestii pe acolo, niste alunecari line dintr-o parte in alta. La mine dureros e numai cand imi ia vezica la suturi, atunci mi se taie picioarele pana nu ajung la baie.
Donna
28+ cu 
Andreea82 spune:
Multumesc mult pentru urari. Asa va doresc si eu sa aveti sarcini usoare in continuare, nastere usoara si bebei frumosi, mancaciosi si in primul rand sanatosi!
Alexuza, la mai mare! Felicitari pentru semnatura 
Crina, mergi la eco? Bafta sa ai, te asteptam cu vesti bune
29+ cu un carucior multicolor :)
Andreea82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fulguta28 Buna dimineata, burtici! Avem o sarbatorita azi. Yummmmyyy, papam tortulet! Andreea, sa fii sanatoasa, iubita si ce iti doresc eu din tot sufletul este sa ajungi la final cu sarcina la termen. Bebe sa fie sanatos si frumos cand il vei naste! uta28 este 27+ cu Mara ElenaFotografii de botez deosebite pentru puiutul tau. Enjoy! http://micaevents.ro |
Dap, haida ca mai este muuult. Si pun la bataie si nishte clatite cu dulceata preferata a fiecareia ca eu parca am inebunit cu clatitele in ultimul timp. Numai asta as manca la capitolul dulce

Si pentru Kiti avem si papanasi ca ea e mare amatoare de papanasi
29+ cu un carucior multicolor :)
alexuza spune:
MULTUMIM FETELOR PENTRU FELICITARI
, LA FEL VA UREZ SI VOUA , SARCINI FARA PROBLEME SI DUSE PANA LA 40 SAPTAMANI 

Burtica de
33 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
Fistiq spune:
Donna, pe mine nu ma streseaza, din contra! Chiar mi se par mai naturale, mai aproape de miscarile normale ceea ce face el acum in burta. Si il simt si mai puternic, pe el ca individ.
Apropo de cum calculati voi luna in care sunteti, ca pt mine tot nu e clar. ![]()
Eu inmultesc numarul de saptamini in care sunt (30 poimiine) cu 7 zile (cit are 1 saptamina). Rezultatul (210 zile) il impart la 30 (zile cit are o luna) si imi da ca inchei 7 luni si intru in 8. E corect? ca din prima nostra pagina inteleg ca ar mai trebui sa astept 1 saptamina pt asta.
Ca sa intelegeti de e ma stresez cu calcule din astea: am programate numarul de kg cu care ma ingras pe fiecare luna si ma apropii de limita cu kg, insa nu si cu luna ![]()
A, plus ca lumea ma intreaba in ce luna sunt, nu cite saptamini am, ca pt ei e irelevant asta cu saptaminile.
alexuza spune:
Astazi cand m-am dus la baie am observat ca urina mea are un miros intepator , acum 2 saptamani am facut analize si nu aveam nimic , oare poate fi de la antibioticele pe care tocmai le-am terminat sau de la utrogestan ?
Burtica de
33 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
eveline spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza Astazi cand m-am dus la baie am observat ca urina mea are un miros intepator , acum 2 saptamani am facut analize si nu aveam nimic , oare poate fi de la antibioticele pe care tocmai le-am terminat ? ![]() Burtica de 33 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA |
La Bianca am remarcat eu acelasi miros intepator tot cand ia antibiotice.... foarte probabil sa fie de la astea.
28+ Darian si mamica de
Bianca
Fistiq spune:
Alexuza, eu as zice ca da, e de la antibiotice. De obicei modifica si culoarea si mirosul. Monitorizeaza-te in continuare si vezi ce se mai intimpla, eventual daca sesizezi si ceva simptome ciudate.
Sper sa fii bine!