Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Chichi, uite o alta descriere a sughitului, de data asta copiata dintr-un articol de pe net:

"In ultimul trimestru, poti sa simti o miscare deosebita de celelalte. Se simte intr-o parte a burtii ca o inima care bate ritmic, dar foarte lent sau ca o serie de mici lovituri timp de cateva minute: este sughitul. Acesta poate fi din cauza ca a inghitit prea mult lichid amniotic sau chiar poate fi interpretat ca o dovada indirecta a faptului ca bebelusul din uter se pregateste pentru viata externa prin miscari ale diafragmului."

32+

Cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Crina- nu te ingrijora doar pt o zi de leneveala. Oricum afli azi ce face papusica ta, nu?

Donna 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Sa ma vezi pe mine....in spatii mai inguste, din reflex, intr-o fractiune de secunda ma rotesc si incerc sa intru pe laterala. Evident ca acum is aproape patrata si tot aia e...da tre sa fiu pentru ochii altora tare ciudata, cum ma intorc eu pe o parte sa incap si de fapt ma presez mai tare...

28+ Darian si mamica de Bianca

Exact asa fac si eu! Si raman intepenita acolo ca burtoc cu tot! Cel mai tare e cand incerc sa ma dau jos din masina si ma impinge sotul de la spate!

Ana28+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Are cineva reactii adverse de la gynipral?

Tina, cu(33+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Office, eu am avut si a trebuit sa le intrerup. Initial trebuia sa iau o pastila intreaga, am trecut pe jumate sa vedem daca e mai bine, dar nu am reusit nici asa. Le-am intrerupt de tot pentru ca ma simteam tare rau: ameteam, tremuram, mi-era rau, ma durea capul, aveam palpitatii...

29+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Ce tare! credeam ca numai eu nu apreciez bine distanta cu burta.....mai mereu stau prea aproape cand inchid cate o usa si mi-o dau peste burta, ma jeneaza si daca imi atinge buricu'

26+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Office eu n-am apucat sa-l iau ca mi-a fost recomandat doar la nevoie si in ultimele zile nu am mai avut asa multe contractii, dar m-a prevenit dr in privinta palpitatiilor. Insa nu mi-a zis ca ar trebui intrerupt, doar ca da asemenea reactii si ca nu-i cazul sa ma sperii.

Donna 28+ cu

Mergi la inceput

Hai ca sunteti nostime cu burtile proeminente. In ceea ce ma priveste, pana acum am fost in siguranta ca abia acum a inceput burta sa-mi depaseasca nivelul sanilor , sunt obisnuita sa ma feresc de orice pt ca am un bust prea generos. Imaginati-va ce ma chinui in tramvai.
Din pricina bustului pana acum nici n-am parut insarcinata, ci doar grasa. Nu mi-a cedat nimeni locul in mijloacele de transport in comun

Donna 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Ohh,DONNA la mine era mai mult decat evident ca sunt bortoasa si tot nu se ridica nimeni sa-mi cedeze locul.Nu mi s-a dat prioritate aproape niciunde! Nici sa nu te astepti sa ti se cedeze locul prea des,ca oamenii sunt prea egoisti!

Ana28+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

BUNA DIMINEATA BURTICI
Andreea82 mult noroc si sanatate , sa ai parte de tot ce iti doresti
Eu cand am simtit-o prima oara sughitand am crezut ca se da cu capul de placenta , a durat ceva pana mi-am dat eu seama
Iar cazaturile , bine ca nu au fost nimic grav si sunt bb-ii bine , am o prietena care pe la 7 luni a cazut pe scari , rostogol , si a avut noroc ca nu a patit fetita nimic
CRINUTA ma bucur ca te simti mai bine si te asteptam cu vesti bune de la eco . Eu sunt binisor , ma doare cam o data pe zi burta si atunci fac no-spa si scobutil si trece ; ma mai streseaza si niste contractii nedureroase dar cred ca sunt normale

Burtica de 32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Multumesc pt raspuns fetelor!si eu ma simt rau de la gynipral, nu stiu ce sa fac ca nu e bine nici cu, nici fara...

Tina, cu(33+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput