De ce insala femeile?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

De fapt m-a amuzat exprimarea :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Citat:
citat din mesajul lui AVoogt

Citat:
citat din mesajul lui MElise
.. se creeaza conjuncturi pe care suntem pusi in situatia sa le traversam. Evident, atunci intervin alte aspecte... constiinta etc. Si aici deja discutia se complica pentru ca putem vorbi de inselatul in sine sau de dorinta de a insela...

MElise

Ce te faci daca dorinta este mare,prea mare dar te lovesti de "pragul de sus" constiinta. Cum faci sa iesi din situatie...te lasi condus de dorinta sau ramai cu constiinta ?

de

Alina

Da, cred ca, in cele din urma, acesta este "momentul cheie" si aici generalizarile nu isi mai au rostul, pentru ca, ajunsa intr-o astfel de situatie, orice fiinta actioneaza conform propriei personalitati. pentru unii invinge dorinta, pentru altii constiinta. Sunt de blamat cei care actioneaza cum le dicteaza dorinta? Daca ne conformam unui set de principii morale probabil ca da.

MElise

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deus

adevaru-i ca oferta de gigolo de pe piata este f slaba...poate daca am avea tentatii am putea sa ne dam cu parerea:-))) in schimb, "fete harnice" sunt multe, oferta variata, pentru toate gusturile si buzunarele.

La asta ma gandeam si eu, apropo de gigolo...

MElise

Mergi la inceput

Pentru a varia putin... exista oare grade diferite de gravitate a situatiei? Conteaza cand cum si cu cine? Ce credeti?

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Pai gandeste-te putin cate femei insala cu gigolo si cati barbati insala cu prostituate.

Asta n-o pot face...chiar n-am idee de subiectul "gigolo". E drept, fetele de consum sunt la vedere...dar, poate, baietii sunt mai discreti, sa nu le compromita pe doamne...
In fine, nu-mi prea dau seama ce ai vrut sa subliniezi cu ganditul la gigoloi si prostituate.
Remarc (cu destula surprindere) cat de bine esti tu de informata asupra vietilor prietenilor (cunostiintelor) tai adulterini, femei si barbati, deopotriva. Eu n-am sansa asta, de a capata experienta altora. Desi am ceva prieteni (cunostiinte), ori sunt aproape toti usi de biserica, ori sunt muti ca pestii.

Nu e interogatoriu. Problema e ca o data scrii ceva, apoi altceva...si te superi daca ti se cere sa precizezi care-i varianta corecta.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Pentru a varia putin... exista oare grade diferite de gravitate a situatiei? Conteaza cand cum si cu cine? Ce credeti?

Da, exista, dupa mine, dar numai in ceea ce-l priveste pe cel care insala. Pentru cel inselat nu cred ca mai conteaza cucine si de cate ori...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

MElise

Da, in functie de cum le percepe fiecare.
Exista persoane care se considera inselate daca partenerul are fantezii(si face greseala sa le dezvaluie).
Altora li se pare de iertat faptul ca partenerul a avut o aventura, atata timp cat a fost vorba de un act in sine si nu de cine romantice, cadouri si sms-uri.(deci sa nu existe o relatie intre cei doi, in afara de actul sexual, care de unii este considerat instinct animalic greeeeu de controlat si deci scuzabil.)

Si nu in ultimul rand, o lovitura din doua parti este considerata pe departe cea mai grava. Exemplu: daca sotul sau sotia te insala cu o prietena , cunostinta sau chiar cineva din familie(verisori, matusi, etc). Atunci cel inselat simte lovitura din doua parti si o va percepe ca fiind mult mai grava decat daca aventurierul ar fi comis-o undeva cu o necunoscuta pe care n-o va mai vedea vreodata.

Conteaza si cand.
Daca cel care insala o face intr-o perioada grea pentru cel inselat(sarcina, boala, etc) atunci pe langa faptul ca va fi catalogat aventurier, va primi si catalogarea de ´´om de nimic, fara inima´´.

Mai putin grav este atunci cand amandoi se insala reciproc, unul afla dar nu face tam tam pentru ca se stie si el vinovat. Ei, atunci este un fapt de gravitate foarte redusa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Rufus, nici pe mine nu m-a interesat sa aflu retete noi de mancare de la prieteni, desi sigur toti stiau sa imi spuna macar una.
Nu ma contrazic, dupa cum ti-am aratt.

Este foarte simplu sa te gandesti la gigolo si prostituate. Numai daca incerci sa iti amintesti cate ai vazut tu pe marginea drumului sau arestate la TV si cati ai vazut in aceleasi ipostaze.
Cum sa nu-ti dai seama de relevanta?
iti arata care dintre sexe este mai dispus la o partida rapida, fara sentimente, intalniri, cadre aranjate samd. Doar sex.

Uite cateva date:

In a study in London, England 50% of clients were married, or cohabiting
70% of adult men have engaged in prostitution at least once

Over 1 million people in the US have worked as prostitutes
77.8% of arrests are women, 22.2% men
50% of men have been with a prostitute,
20% of prostitutes are street prostitutes (deci 20% din prostituatele femei sunt pe strada, in timp ce nr total de barbati care se prostitueaza e de 22 % , daca te gandesti ca o mare parte din ei sunt homosexuali e cam mare diferenta )

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Dar de ce vorbiti voi despre sexul platit? Nu este nici pe departe cel mai relevant aspect cand vorbim de inselat.

XIO, stii ca femeile nu prea vorbesc despre escapadele lor. O fac si tac. Din acelasi motiv nu merg femeile la gigolo, pentru ca riscul la care se supun este prea mare.Asta celor care le pasa de imaginea pe care o au de protejat. Celelalte, merg.

Barbatii care apeleaza la servicii sexuale platite sunt ori persoane foarte comode care prefera actiunea´´la sigur´´ decat ´´vanatul´´, ori persoane care nu au incredere in ele insele si nu se simt in stare de a cauta o partenera dupa metoda traditionala, ori sunt persoane cu diferite fetisuri si care s-ar rusina in fata unei femei ´´normale´´(nota: pentru acestia, prostituatele sunt ca nivel sub femeia normala, sunt un ´´lucru´´ de folosit)

Cei care merg la prostituate o fac premeditat si frecvent.

dar mai avem si cealalta categorie,cei care NU premediteaza.
oameni care n-au foat in viata lor in locuri cu sex pe bani Si care, din diferite motive, ajung sa isi insele partenerul.Cu sau fara implicatie sentimentala.

Prietenii tai, cei care spun ca ´´merge, umana sa fie´´ fie nu s-au maturizat inca,deci sunt in faza de experiente,fie au probleme cu respectul si increderea in sine,(prin faptul ca se lauda cu cat mai multe femei, considera ca le creste cota de ´´barbati´´) fie s-au casatorit ´´ca asa se face´´ ei nefiind pregatiti psihic pentru lucrurile pe care le implica o casnicie, fie au dezvoltat anumite perversitati(sado-maso, etc) si au nevoie de o persoana care sa-l elibereze...
Ei sunt profil tipic de client de bordeluri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:

MElise

Din punctul meu de vedere, sau daca eu as fi cea inselata, gravitatea ar fi aceeasi, indiferent de conjunctura: nu ar atarna mai putin in balanta daca ar fi barbat sau femeie, daca ar fi mai tanara sau mai in varsta, mai slaba ori mai grasa sau daca el ar fi beat sau treaz. Fapta e aceeasi indiferent unde si cu cine se petrece.

Si apropos de never say never pe care l-ati mentionat cativa, eu in problema asta, pentru mine spun never. E ca si cum mi-ai spune ca never say never ca o sa omor pe cineva din proprie initiativa.

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput