De ce insala femeile?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

"Barbatii pe de alta parte vor sa faca sex si atat. Conteaza sa fie "umana"."

Xio tu ai auzit de faptul ca barbatii se lauda si cand nu-i cazu? astea-s povesti spuse in baruri si care femeile le considera adevaruri. Daca m-as duce la unul dintre ei si i-as face o propunere directa probabil ca s-ar fastacii ca si fata mare la maritis

si femeile si barbatii cauta acceptarea, recunoasterea, admiratia...nu suntem chiar atata de diferiti pe cat am fost invatati sa credem

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Deus, evident nu toti barbatii sunt la fel. Si eu stiu cativa carora le-am si spus chestia asta cu propunerea directa si fasticrea.
Dar acum vorbesc de barbati casatoriti care atunci cand au primit propunerea au acceptat-o si consumat-o imediat.
Nu au de ce sa se laude, discutiile nu sunt ca sa ma dea pe mine pe spate, sunt niste dezbateri in care fiecare isi expune argumentele. Si toti de care vorbesc sunt de aceeasi varsta cu tine sau mai mari, nu copii laudarosi.

Dintre aia ti-l dau exemplu pe unul care aspus ca la el conteaza foarte mult figura pers., sa i se pare frumoasa. daca nu, nu il intereseaza decat pt. sex. Are peste 30 de ani si un copil.

Altul, tot casatorit, cand i-am spus ca barbatii nu au standarde a spus ca nu-i chiar asa, ca trebuie sa aratae bine. I-am exemplificat o seara intr-unbar, cateva beri la bord plus o femeie urata cu mana la el in pantaloni. Mi-a dat dreptate dar a spcificat ca totusi trebuie sa fie "umana".
Unui prieten mic (24 de ani ) i s-a intamplat minunea: era in bar, a venit la el o femeie si i-a spus
"nu te supara, mi-am pierdut poseta, pot sa dorm la tine acasa?". S-au dus acasa la el, au facut sex si dimineata femeia a plecat.
cand l-am intrebat cum arata a spus ca nu bine, dar avea sani mari.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

"cand l-am intrebat cum arata a spus ca nu bine, dar avea sani mari. "

tare tipul asta si tipa o "profesionista"

Adevaru-i ca noi fiecare vorbim prin prisma noastra, nu stim ce le coace mintea altora

prin prisma mea, a experientelor mele, eu cred ca barbatii sunt la fel de calculati si au pretentii la fel de mari de la femei cum avem noi de la ei.

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Femeile insala pentru ca au fost inselate, insala pentru ca s-au saturat de relatia pe care o au dar nu sunt suficient de curajoase sa iasa din ea, insala pentru ca nu sunt multumite cu ce au acasa, dar cred ca cele mai multe insala pentru ca simt ca nu mai sunt dorite si iubite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Femeile insala pentru ca au fost inselate, insala pentru ca s-au saturat de relatia pe care o au dar nu sunt suficient de curajoase sa iasa din ea, insala pentru ca nu sunt multumite cu ce au acasa, dar cred ca cele mai multe insala pentru ca simt ca nu mai sunt dorite si iubite.

gresit. Insala pt. vor si pt. ca pot.
Asta cu "nu sunt multumite acasa" se atribuie unor mici parti.
Intreaba cativa barbati de ce nu isi lasa sotia pt. amanta si vezi cati iti vor rade in nas si te vor face nebuna.

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

xio, dupa ce ai scris de constiinta, am stat si m-am gandit si am realizat urmatorul lucru: nu cred ca barbatii uita constiinta la intrarea in dormitor. eu am avut aceasta constienta de a zice nu, probabil pentru ca stiu ca si sotul meu se uita la fel de senin si sincer in ochii mei .
poate daca ma insela , as fi facut-o si eu.
( va rog sa nu incepeti cu " da de ce esti asa de sigura?" )
pana la urma , si daca e sa pun dracul al mai negru si a facut-o, eu l-am simtit mereu asa cum l-am simtit acum 21 de ani si imi este de ajuns sa pot avea incredere 101% in el.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:

Da, Deus, dar in general barbatii insala cu oricine, numai sa fie, iar femeile cu pers. care trebuie sa se ridice la anumite standarde.

Asta e tare, Xio...
Din putzul gandirii...

da, din putul gandirii barbatilor din jurul meu. Adica cei de la 28 de ani in sus care mi-au tot explicat acest lucru.
In special ca diferenta dintre barbati si femei e ca femeia trebuie sa insele cu cineva destept, frumos, admirat, respectat, gentleman,cu simtul umorului, care sa le intleaga, sa le respecte, sa le faca sa rada si sa se simta ca niste printese/dive/doamne/fete.
Barbatii pe de alta parte vor sa faca sex si atat. Conteaza sa fie "umana".
Nu stiu de cate ori ai inselat tu, dar la marea majoritate a celor pe care ii cunosc se intampla frecvent, deci e mai graitor ce spun ei decat ce spui tu, care esti fidel.

Xio, tu esti o tipa ok, ideile tale sunt, poate, mai indraznete, dar crede-ma ca n-ar trebui sa fii asa hotarata cand nu te pricepi. Nu poti sa pui o eticheta dupa "barbatii din jurul tau", ca doar nu sunt aia sfatul batranilor, cei mai intelepti dintre barbati...cine stie ce mistouri fac aia si tu le iei de bune, ba ni le mai si servesti aici ca reguli.
Ma crezi or ba, e treaba ta, dar crezi eronat ca un barbat s-ar tavali cu orice femeie, macar umana, doar sa marcheze la scorul general. Poate la betie, cand nu mai vezi nimic, dar si aici e de discutat...am vazut femei bete postite, de ti-e mai mare dragul.
E idilic sa crezi ca o femeie insala numai cu Fat Frumos...mi-e teama ca visezi, dar nu-i bai; relitatea este alta, din cate stiu eu, sau pe la Bucuresti femeile sunt mai putin pretentioase...se avanta in niste relatii de te crucesti, ca nu degeaba s-a nascut vorba ca barbatul nu trebuie sa fie decat ceva mai frumos ca ala cu coarne.

Ai afirmat de mai multe ori ca femeile insala pentru ca vor si pot. Nu prea inteleg ce vrei sa spui...e o chestie generala, logica. Ambele sexe o fac si ca vor si ca pot. Ar mai fi ceva si nu inteleg eu?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

In special ca diferenta dintre barbati si femei e ca femeia trebuie sa insele cu cineva destept, frumos, admirat, respectat, gentleman,cu simtul umorului, care sa le intleaga, sa le respecte, sa le faca sa rada si sa se simta ca niste printese/dive/doamne/fete.

barbatul care a fost ispita vietii mele nu este frumos si nu are nici simtul umorului. pur si simplu in preajma lui am dat tot ce a fost mai bun din mine din punct de vedere profesional. ma inspira, nu stiu cum sa ma explic pe intelesul tuturor. langa el rezolvam toate problemele care apareau , aveam solutii pentru orice , ma duceam la servici cu cea mai mare placere , ma simteam invincibila!

nu poti generaliza. eu din contra , am remarcat ca barbatii pun foarte mult suflet intr-o relatie . ca insala ei asa de mult si de usor e ca au cu cine.
na , ca in loc sa gasesc rapunsul la intrebarea de ce insala femeile, l-am gasit pe ala la intrebarea de ce insala barbatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

Tocmai ai sintetizat foarte bine diferenta dintre barbati si femei
Constiinta

nu cred ca barbatii nu au constiinta.

Barbatii nu se impiedica de constiinta . Ei pot sa faca sex cu o alta femeie si sa se intoarca zambind acasa la sotie. Asta inseamna constiinta impacata din cauza ca aia a fost doar sex.

***Fur is for petting**

nu poate fi orice femeie XIO.crezi sau nu am refuzat partide sexuale.fiindca nu poate fi chiar oricine.

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Xio iaca aici femeie careia nu ii pasa de calitate ci de cantitate :)))

http://timesofindia.indiatimes.com/world/mad-mad-world/Sex-And-The-City-fan-sleeps-with-1000-men/articleshow/6183320.cms

Adriana 33+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput