De ce insala femeile?
Raspunsuri - Pagina 17
espiritu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magneB6 espiritu, uite, nu e chiar asa. probabil ca gandesc invers decat majoritatea, dar pe mine m-ar durea mult mai mult o experienta sexuala, decat una emotionala a partenerului meu. consider ca e greu sa ii dictezi sufletului sa nu iti placa de altcineva, dar apoi poti pune in balanta ce pierzi si ce castigi printr-o experienta pur sexuala. si daca balanta nu inclina in directia placerii imediate, poti spune pas. |
eu zic ca e taman invers.o experienta sexuala vine si trece pe cand una emotionala vine si trece mult mai greu.
cum ar fi ca ea(in cazul meu) sa iubeasca pe altul dar sa faca sex cu mine?asa nu e ciudat?
sau tie ti s-ar parea normal sa il vezi pe al tau ca e indragostit de una dar sa fi multumita ca nu face sex cu ea?
I'm not crazy my reality is just different than yours !
espiritu spune:
citat din mesajul lui eumada io nu folosesc tigaia nici macar pentru un ou.fac altii.....si zau asa cum a spus cineva mai sus..oi fi io de moda veche da` ador perechile alea in varsta care se plimba de mana la 80 de ani...espiritule nu stiu ce s-a intamplat in casnicia ta dar sigur nu ai vrea sa fii singur toata viata sau sa te insele jumatatea. si tocmai ca judec nu vreau sa fiu inselata si deci nu fac eu prostii..detaliez mai tar\ziu ca imi smulge Eva mouse-ul Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009 |
lasa casnicia mea ca nu e relevanta.pare ca noi vorbim impreuna dar ne intelegem separat .tu vorbesti de ceva eu de altceva.
eu spun ca nu e nimic anormal ca in timpul unei casnicii de 30 de ani sau cat vrei tu sa existe si mici derapaje.dar nu derapaje sentimentale.cand unul din cei doi derapeaza si sexual si sentimental atunci e big boom.
ruxij spune:
Uite si explicatia intrebarii de ce insala barbatii, a dat-o espiritu. Pt. ca e normal:)) Poate ca e normal si n-ar trebui sa ne agitam atat, cine stie? Dc. barbatul zice lasa draga, e doar sex, ce, crezi ca ma insuram cu ea? Tu trebuie sa zici "bine draga, nici o problema". Adica normal inseamna norma, adicatelea toata lumea face asta.:))
Espiritu, treaba cu derapajele normale se apica si la femei?
espiritu spune:
citat din mesajul lui ruxij Uite si explicatia intrebarii de ce insala barbatii, a dat-o espiritu. Pt. ca e normal:)) Poate ca e normal si n-ar trebui sa ne agitam atat, cine stie? Dc. barbatul zice lasa draga, e doar sex, ce, crezi ca ma insuram cu ea? Tu trebuie sa zici "bine draga, nici o problema". Adica normal inseamna norma, adicatelea toata lumea face asta.:)) Espiritu, treaba cu derapajele normale se apica si la femei? |
si tu citesti pe sarite?ia mai baga o tura de lectura
ruxij spune:
Forget it, chiar am vrut sa mai dau o tura de lectura, dar nu mai gasesc mesajul tau ala cu derapajele sexuale normale. L-ai sters? Pe bune ca daca chiar sunt asa normale, mie mi se ia o piatra de pe inima, de ce sa ma mai oftic dc. m-o insela barbata-miu, poate chiar o fi atat normal, cat si benefic pt cuplu.
Problema e ca al meu tot a sustinut mereu ca el nu poa' sa faca sex sportiv, tb sa aiba sentimente pentru persoana si dc asa o fi, e mai naspa.
a_alinta spune:
eumada...cei care au rezistat pana la 80 ani au trecut impreuna peste toate "infidelitatile", "certurile" si toate altele pe care generatia actuala nu le tolereaza...nu iti inchipui cumva ca a fost totul asa cum ne dorim noi...si divorturile erau mult mai rare pt ca pe primul plan se punea familia ca si traditie si nu dezvoltarea personala...fii sigura ca nici o babuta de 80 de ani pe care o vezi acum nu a mers nici la sala, nici nu a vrut cariera, nici nu a vut pretentii prea mari de la sot sau viata...tot visam la chestia asat cu "doi batranei de mana la 80 de ani"...nu stiu de cate ori ai avut ocazia sa stai de vorba cu o femeie de acest tip de la suflet la suflet si sa afli exact care a fost trecutul ei...
balanta , de ce esti asa de sigura ca ceea ai scris mai sus e adevarat ?
ai vorbit cu toate cuplurile de 80 de ani, ai citit undeva, sau doar stii tu, asa, pur si simplu?
a_alinta spune:
eu , de cand m-am maritat am fost convinsa ca barbatul pe care l-am ales nu va arata la fel si peste 30 de ani si de altfel nici eu .
si asta cu nu spune niciodata , niciodata, e foarte adevarat. nu stii ce "surprize" iti rezerva viata.
espiritu spune:
citat din mesajul lui ruxij Forget it, chiar am vrut sa mai dau o tura de lectura, dar nu mai gasesc mesajul tau ala cu derapajele sexuale normale. L-ai sters? Pe bune ca daca chiar sunt asa normale, mie mi se ia o piatra de pe inima, de ce sa ma mai oftic dc. m-o insela barbata-miu, poate chiar o fi atat normal, cat si benefic pt cuplu. Problema e ca al meu tot a sustinut mereu ca el nu poa' sa faca sex sportiv, tb sa aiba sentimente pentru persoana si dc asa o fi, e mai naspa. |
eu il vad tot acolo postul.
eu vorbesc de el si ea iar tu transformi totul in el.problema vesnica "doar barbatii insala"(multumita Mianna?)
ce vroiai sa spuna altau ca sa iasa bine?daca spunea 'da pot sa mi-o trag doar sa ma descarc' nu iti baga ghimpele in inima?
asa a fost diplomat si a spus de sentimente care sentimente nu se nasc la un ONS.
espiritu spune:
citat din mesajul lui a_alinta sentimente nu se nasc la un ONS. n-am inteles ce ai vrut sa zici. alina |
si eu ce am zis?