De ce insala femeile?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Si ce obtii?daca te duci si f....una asa ca schimbare si apoi vii acasa te simti mai bine?>mai smecher?ti-ar placea ca sotia sa faca la fel si sa se bage in pat langa tine stiind ca acu`o ora si-a bagat...........a altuia?

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui espiritu

aaa deci totul se reduce la carnal.nu a fost carnal deci sunt spalat de pacate.hmmmm....simplist,nu?si la indemana.

Nu , nici pe departe! Chiar vroiam sa intreb despre ce fel de inselat este vorba aici. Eu mi-am " inselat" sotul cu sufletul, adica am fost la un moment dat indragostita de un alt barbat, si faptul ca n-am ajuns in pat cu el, nu ma face sa ma simt mai bine. de fapt daca stau sa ma gandesc , probabil era mai bine daca aveam o partida de sex cu cineva intr-o noapte care sa nu fi contat decat sa fi simtit acele trairi interioare. Si nu , sotul n-a avut nico vina pentru acest lucru, asa a fost conjunctura, n-am planificat , n-am crezut ca mi se va intampla vreodata. De atunci nu mai spun nicidata " niciodata".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

alinta, dar daca sotul tau nu si-ar fi tinut slitul inchis? si ar fi "meritat-o", deci? ce faceai?
espiritu, nici la mine n-a fost carnal si totusi am momente cind ma simt guilty as charged.. mai, la mine e mai complicat. vezi, eu as putea sa trec peste o aventura pur carnala si pasionala a sotului, inteleg dorinta de nou pe plan sexual, inteleg si dorinta e vinatoare, de cucerire.. fiindca le simt si eu, na. oi avea eu un libidou mai crescut! ce nu pot accepta e o relatie paralela cu o alta femeie, care ma umileste si ma dezamageste, chiar daca in final "cistig" eu. si nu pot sa iert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

espiritu - cumulezi frustrari sau iti dai frau dorintelor. Nu poti decat in familii f libertine sa stai cu dosul si in car si in caruta:-)

am auzit povestea unei tanti de vreo 75 de ani care a spus ca ea a gasit barbatul ideal: sotul cu care se intelegea f bine si amantul( 40 de ani a avut amant)
la fiecare a gasit ceva deosebit

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Si ce obtii?daca te duci si f....una asa ca schimbare si apoi vii acasa te simti mai bine?>mai smecher?ti-ar placea ca sotia sa faca la fel si sa se bage in pat langa tine stiind ca acu`o ora si-a bagat...........a altuia?

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

think before you act.reciteste ce am scris si lasa tigaia la locul ei.ai cap pe umeri te rog sa il folosesti.

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magneB6 spune:

espiritu,

uite, nu e chiar asa. probabil ca gandesc invers decat majoritatea, dar pe mine m-ar durea mult mai mult o experienta sexuala, decat una emotionala a partenerului meu.

consider ca e greu sa ii dictezi sufletului sa nu iti placa de altcineva, dar apoi poti pune in balanta ce pierzi si ce castigi printr-o experienta pur sexuala. si daca balanta nu inclina in directia placerii imediate, poti spune pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

uneori stau si ma intreb daca chestia asta monogama are vreun real folos.sa nu ma intelegeti gresit nu pledez pt infidelitate dar pe termen lung cateva frustari acumulate din monotonie(aici nu ma convinge nimeni ca 30 de ani de sex cu acelasi om sunt o inovatie continua) nu fac ca relatia sa haraie?
sigur,acum nu ma astept sa primesc si niste raspunsuri obiective

nu stiu daca raspunsul meu e obiectiv din punctul tau de vedere, dar pot sa spun ca la noi nu haraie nimic.
om fi anormalii?

Mergi la inceput

daca sotul tau alinta, dar nu si-ar fi tinut slitul inchis? si ar fi "meritat-o", deci? ce faceai?

poate ca incercam experienta.

Mergi la inceput

consider ca e greu sa ii dictezi sufletului sa nu iti placa de altcineva

eu consider ca nu poti dicta sufletului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

consider ca e greu sa ii dictezi sufletului sa nu iti placa de altcineva

eu consider ca nu poti dicta sufletului.

alina

Am avea numai casnicii pana la moarte daca s-ar putea.

Eu chiar ii admir pe de o parte pe barbatii si pe femeile care pot departaja foarte bine partenerul de viata de celelalte escapade sexuale si dupa ce au facut sex cu cealalta persoana vin la fel de senine acasa.
Eu n-as putea sa fac asa ceva, m-as simti ca naiba.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput