ha ha .. uitasem sa scriu in mesaj ca voi ajunge la pubela... si trebuia sa fac un pariu; in cate minute ajung la pubela...
sunt moderator pe un alt forum, cu o comunitate destul de mare ... deci am experienta ca si voi.. am discernamant... si dati-mi voie sa va spun ca gresiti ..
nu-mi place cum mi se baga pumnul in gura pe acest forum .. dovada este ca subiectul de mai sus este inchis..
nu doresc sa scriu un pm.. pt ca doresc ca toata lumea sa citeasca ce am scris ... nu numai adminul..
este o nemultumire adresata tuturor... celor care sunt violenti si agreseaza useri care doresc doar sa faca parte dintr-o comunitate si sa impartaseasca bune si rele aici .. celor care au nesimtirea sa uite sa spuna condoleante.. dar judeca..
daca era membru dc.. ))dati-mi voie sa va spun ca nici macar voi nu credeti acest lucru))..
dovada este fotografia uitata .. sau macar un articol cu dedicatie pe prima pagina ... :( , ce credeti despre asta?
putin in spate cativa pasi.. ((din exeperienta va recomand))si veti vedea ca altul este motivul.. trist.. trist..
si stiti ce ma doare cel mai mult?
faptul ca nu va intereseaza ca un membru dc pleaca de pe acest forum cu nemultumire in suflet.. asa cum vom sfarsi probabil toti , cei mai vechi .. :(
inca o data, asteptam sa mi te adresezi mie - insa vad ca ai chef de cearta si eu nu am . tocmai vin de la parastasul tatalui meu si nu inteleg de ce gasesc asa de multa vrajba aici.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook