Un HOP in viata noastra?
Raspunsuri - Pagina 6
Zeta spune:
Poate ca iubeste pe altcineva si mamica a fost doar pretext ca sa va despartiti. Si deaia nu vroia sa stii pe unde umbla ca sa nu-l descoperi, zic si eu. Ce as vrea si eu ca nevasta omului meu sa renunte asa usor la el, dar cine stie cum va fi pentru mine si el.
TORIA spune:
Mirela draga TRAIESTETI VIATA nu te uita inapoi lumea nu a inceput cu el si nu se termina cu el,dute in oras la disco distreazate ca viata merita traita si bucurate de fiecare clipa.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
country girl spune:
Mirela draga, felicitari pentru curajul de care dai dovada!
Nu vreau sa te starnesc sau sa te necajesc dar povestea ta imi suna foarte cunoscut: aceeasi soacra care voia binele baiatului, care bine nu putea fi desigur decat despartit de mine, aceeasi raceala brusca din partea lui - cu justificarea "numai pe mama o am si nu vreau sa o supar", apoi mutarea lui oficial la mamica dar in fapt intr-o garsoniera [coincidenta?!] unde de fapt deja isi intalnea cunostintele cunoscute prin intermediul chatului. mamicuta facea doar mancare si spala haine si, desigur, furniza la cerere alibiul.
Nu spun ca mi-a fost usor dar am acceptat ca s-a terminat din clipa in care a plecat de acasa cu trei chiloti si doua tricouri sa stea "o saptamana la mama pana ma lamuresc ce-i cu noi si ce sa fac".
Pot spune ca plecarea lui a fost cel mai frumos cadou pe care mi l-a facut cu o saptamana inainte de ziua mea. Spun asta, pentru ca nu numai ca mi-am regasit linistea si echilibrul, nu numai pentru ca dupa plecarea lui au iesit la iveala minciuni si minciunele debitate timp de patru ani constant [si nu ma refer doar la relatii pasagere cu alte femei] dar si pentru ca dupa epuizarea acestei relatii am aflat ca puterea de a fi fericita sta in mine nu intr-un barbat. Si mai ales aceasta experienta m-a ajutat sa apreciez barbatul pe care l-am cunoscut dupa ce sufletul meu s-a linistit si care acum eset o sursa de sprijin si fericire pentru mine.
Mult noroc si sa auzim de bine.
MirelaV spune:
country girl..cam ai dreptate..cu fiecare zi ce trece mai descopar cate ceva..pacat ca am pierdut vremea..
MirelaV
country girl spune:
Mirela, sa nu-ti para rau pentru timpul pierdut. Ia-l ca pe o experienta de viata si traieste din plin de acum inainte. Nu e cazul sa te gandesti ce ar fi fost daca n-ar fi fost asa sau daca s-ar intoarce la tine. Nu cred ca asta iti doresti. A dovedit din plin ca este un las. Caracterul lui si nu mama soacra au dus la aceasta situatie. E adevarat ca mama soacra i-a modelat caracterul de mic...
MirelaV spune:
NU ma gandesc si NU imi doresc sa mai fim vreodata impreuna!!!!
ar fi ultimul meu gand..ultima prostie..
ceea ce imi doresc acum cel mai mult..e sa ies cat mai repede din rahatul asta si sa imi vad de viata mea..
MirelaV
Eryka spune:
Bravo Mirela Lupta ptr. tine si pr. fericirea ta ,ma bucur ca te vad optimista.Daca nu ma insel cum ceva timp ai mai avut niste probleme cu el??(sau poate confund) ma scuzi daca te confund.Oricum toate cele bune si mult curaj ptr. hotarari bune.
Eryka & sufletzelul din burtica ---„
vikinga spune:
Mirela noastra e fata de fata! Te admir! Nici nu stie el ce pierde, o sa realizeze el dar cand va fi prea tarziu. Femeie ca tine nu trebuie sa-si iroseasca tineretea si viata plafonandu-se langa un insensibil ca el. Intr-o situatie asemanatoare oarecum am fost si eu cu ani in urma, viata a facut ca imediat dupa despartire eu sa plec din tara si cand l-am revazut dupa vreo 8 luni nu-mi venea sa cred cu ce idiot imi pierdusem eu vremea 3 ani de zile...Chiar i-am multumit ca ne-am despartit! Chestia asta mie mi-a dar aripi! Viata mi s-a schimbat in asa bine dupa el, toate au mers ca pe roate. E drept am avut nevoie de ceva timp de vindecare, dar am luptat sa uit si sa-mi fie bine. Asa cum ti-a mai zis cineva aici, ia totul ca pe experienta de viata!Nimic nu e intamplator, cine stie ce iti va aduce viitorul:)))
MirelaV spune:
da Eryka, acum 3 sapt parca am avut prb cu el..tot din vina maicasii..asa ca..nimik nu ma mai mira..
multumesc tare mult ptr incurajari fetele..va vad atat de deschise fata de mine..incat imi dati si mai multa forta sa trec peste..
culmea..acum stau de vb cu el pe net..si vorbim de parca suntem cei mai buni prieteni..de orice..numai de noi nu..si bine facem..
si m-a anuntat ca ar vrea sa plece din tara..
uffffff
MirelaV
adar spune:
Mi, esti cea mai tare. Da-o naibii de verigheta, fa-o cadou unui om sarac sau vinde-o si da banii la o biserica in sanatatea ta...la ce sa o pastrezi??? DIVORT mama, e cel mai sfant lucru pe care-l poti face acum. E trist, dar e singura solutie. O casnicie la distanta nu poate functiona.
CAPUL SUS SI PRIVIREA INAINTE.
Ne vezi? Noi suntem aici. Si aici vom fi mereu. Si...mereu de partea ta. Orice ar fi, orice ai face...(numai sa nu ne iei barbatii...hahaha)
Pupici multi, multi, multi de tot,
adar