Un HOP in viata noastra?
Raspunsuri - Pagina 5
hanna spune:
Draga Mirela, nu trebuie sa te lasi coplesita de "dragostea foarte mare a soacrei tale"; la fel am patit si eu cu soacra mea acum 25 de ani; nu m-a vrut de la bun inceput; in aceasta situatie, eu i-am spus sotului meu ca n-am nimic impotriva sa se duca la ei ca sunt parintii lui, dar sa nu-mi ceara mie sa ma duc; drept care sotul meu le-a spus ca daca nu ma accepta pe mine nu-l accepta nici pe el; dar totul depinde de el, daca te iubeste renunta la "mamitica" daca nu, nu.
Imi place ca ai moralul foarte ridicat, tine-o tot asa si nu renunta.
Probabil ca noi astea cu numele de Mirela trebuie s-o tragem cu soacrele.
Te pup, Hanna
Victoria spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
mi-a confirmat ca s-a mutat la parintii lui..m-am enervat..atat..
pana aici..mie imi ajunge..
de azi imi vad Doar de viata mea..
sunt alt om..trebuie sa pot..
s-a dus sa planga in sanul mamicii? avea nevoie de laptic cald dimineata si nu avea cine sa-l incalzeasca? ehhh...
MirelaV
Mirela, iti admir vointa si hotararea.... sus capul, priveste in jurul tau, lumea nu a inceput si nu s-a terminat cu el... chestia cu celebritatea imi pute, nu am auzit motiv mai ridicol, mai bine zicea "vreau la mama" direct,k sa intelegi si tu....
Daca va mai vedeti, du-te vesela, schimbata, aranjata, asculta-l distrata si zi-i ca nu poti sa stai mult, ca ai ceva important...nu spui ce....sa vada si el cum e......
V.
veni, vidi, Victorie!
lorelei_19 spune:
Stii, Mirela??? Eu cred ca nu stie ce pierde! O asemenea comoara de fata nu se gaseste pe toate drumurile. O sa-si planga in pumni! Tu fii in continuare asa cum esti aici, puternica, mandra si plina de viata! Iti doresc tot binele din lume!
Lorelei- cu muuuulta simpatie
mamamariana spune:
Victoria... imi place faza cu intalnirea!!! numai sa reziste saracutza Mirela. Ma tot gandesc la ea ca e tinerica si mai ales ca oricare dintre noi poate ajunge in asa o situatie cu niste nebuni de barbati.
Iti tin pumnii Mirela,
Mamamariana
petra spune:
Mirela,
Bine faci ca nu-ti pierzi timpul plangand su suspinand. Este o vorba romaneasca: dupa un barbat si dupa tren sa nu fugi niciodata! Intotdeauna vine altul !!
Lasa-l la fusta mamicii, pana isi v-a da seama cat a gresit, si atunci poate sa fie tarziu. Ma inchipui ca esti tanara si daca stii de vrei de la viata, timpul nu este pierdut pentru a fii fericita si implinita! Succes !
Fetelor, va dau un sfat din propria-mi experienta: Daca stiti ca aveti un sot bun, dar care poate fii influientat de soacra, nu-l lasati singur in vizite la parinti, din bun simt ca nu va bagati, ca nu mai stiu eu ce! Ba din contra ! Zambitoare, eleganti(si el si sotia), trebuie facute vizitele la socrii! Va spun asta ca si mie m-i s-a intamplat ca dupa o vizita de 2 ore a sotului meu singur la parintii lui, sa vina intors cu 180 de grade, si in 2 ore se ducea naibii ce hotarasemn noi in 2 zile. Am luat masuri de precautie si de atunci nu-mi mai este intoarsa nici o hotarare de alte impresii de ale soacrei!!! Daca nu vreti sa aveti probleme cu soacrele fiti diplomate si "ascultatoare" dar si dure cu ele cand nu va vad sotii vostrii.(asta daca merita soacra asemenea tratament) Poate nu este o reteta care se potriveste la oricine, dar la mine a mers. Si am avut liniste. Chiar si acum la distanta tot asa procedez, ca daca ii este in fire sa se bage, o face si de la o asa distanta! Paza buna trece primejdia rea!!!!
MirelaV spune:
fetele..eu deja am hotarat..poate ca o sa vi se para ca renunt foarte usor..dar daca el a dat fuga la mamica..de acum..ce va face cand va fi mai greu? el a ales sa plece..eu nu am putut sa il impiedic cu nimik..si atat...s-a sfarsit..cand se va trezi..eu voi fi alta..mult mai ok decat acum..o sa realizeze diferenta..daca nu cumva a facut-o deja..
eu tre sa ma mobilizez si sa imi vad de viata mea..am ceva planuri dar sa vedem ce iese..tre sa iasa..
eu am fost si sunt o luptatoare (si modesta dupa cum observati..)
trebuie sa pot..nu s-au terminat barbatii cu el..si cu cat analizez mai bine..deja il vad p'ala inalt..brunet..bine crescut..elegant..
ehhh..fetelor..usor nu e..dar imi ocup ziua la maxim..uite ma mai duc pe la prietene pe care nu le-am mai vazut demult..si vin si io acasa si intru sa vad ce mai e pe DC
azi l-am sunat ca vroiam sa intreb ceva(nu a fost pretext..si nu era nici ceva legat de noi) si a inceput telefonul cu "ce vrei?" si mi-am dat seama ca nu merita..
ma simt..libera..
MirelaV
MirelaV spune:
ahhh...vineri sau sambata ajung la disco cu fetele..vor sa ma scoata..sa uit de fosti...
uffff..azi mi-am scos verigheta..o fi bine? el nu o mai purta de sapt trecuta..de ce as mai purta-o eu? mi-am lasat inelul..care mi-e tare drag..
MirelaV
Laura _Oprescu spune:
..si eu as face la fel...in plus,daca sotul tau te vede plansa si fara chef de viata, nu cred ca o sa te iubeasca mai mult..faptul ca te vei distra nu va face decat sa iti ridice moralul..nu pacatuiesti cu nimic ca mergi in discoteca sau ca iesi cu fetele ..au contraire...du-te si simte-te bine si sa ne spui si noua cum a fost..pupici
Oana_B spune:
Mirela, esti de milioane!!! Nu degeaba ti-ai pus sloganul ala favorit la profil. Intr-adevar nu merita nici o urma de lacrima a ta daca se poarta asa. Mama-sa e posesiva, el e legat de fusta ei si responsabilitatea de a fi sot si tata era prea mare pentru el pentru ca el te vede superioara si nu a fost in stare sa iti zica tie ce il doare ca se simte neglijat si complexat, a trebuit sa fuga la mama repede sa se planga ei si ea care oricum nu te-a vrut atat a asteptat. De la figura trista si obosita a trecut la un "ce vrei" rece, a avut mama-sa timp sa ii bage in cap toate prostiile ca s-a mutat la ea. Ghinionul lui, ca o sa fie prea tarziu cand o sa-si dea seama ce-a pierdut si ca mama-sa nu l-a propulsat ci doar l-a tras inapoi. Am trecut si eu prin faze din astea, doar ca nu eram casatoriti si in ziua de azi isi plange in pumni si pe mine ma lasa rece tot.
Bravo tie!!!
Oana_B
MirelaV spune:
eu am impresia ca el s-a mutat la mamica inca de cand a plecat de aici..cu toate ca stiam unde sta..intr-o garsoniera de unde aveam cheie..a avut grija sa nu mai am sub pretextul ca el nu o gaseste pe a lui..
cred ca asta a fost pretext..eu sa nu am cheie..sa ajung pe acolo si sa vad ca de fapt..surpriza..el nu-i..
credeti ca am gresit dandu-mi verigheta jos? cu faptul ca el sta la mamica mult iubita..consider ca s-au spus multe..si ca nu mai are sens..
nu o sa ma grabesc cu ceva legal..(nu zic cuvantu' ca e urat) dar cale de intoarcere nu mai exista..
MirelaV