Sa ne rugam pt.sufletul Madalinei Manole !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

http://www.protv.ro/noutati/madalina-manole-toate-aparitiile-de-la-happy-hour-video/comentarii/pagina-12.html

Doamne am urmarit imaginile astea si nu-mi vine sa cred,cat de fericita era si cu cata bucurie vorbea despre bebele ei,e atat de adevarat, nu pot sa cred ca nu mai printre noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Anul trecut,l-am pierdut pe Michael,acum a plecat si Madalina...Doua din numele dragi mie,oameni care mi-au adus bucurie,oameni care mi-au alinat tristetea,oameni care mi-au marcat viata.
Madalina era adorata de fanii ei,a avut un succes fantastic,tin minte ca la spectacole scanda sala minute in sir numele ei,si apoi dadea autografe inca vreo 2 ore.A fost extrem de populara,nu ii gasesc acum nicio asemanare intre cantaretele tinere ce au urmat-o.Ma simt vinovata ca am "uitat-o",ca si pe Michael,pana in clipa in care a murit,si mi-am readus aminte ca de fapt o iubesc si nu am incetat nicio clipa sa o admir,dar...prea tarziu.Stiam ca exista undeva,ca e bine,ca e fericita,dar nu cautam neaparat ceva despre ea,era acolo, intr-un coltisor de suflet,o iubire nu pierduta,ci mai degraba tihnita.In nebunia de zi cu zi,am uitat de Madalina...Cred ca am contribuit la depresia ei,cred ca nu am facut absolut nimic pentru ea.Desi am crescut cu slagarele ei,nu i le-am impartasit si fiicei mele,si acum ma condamna,ca anul trecut dupa moartea lui Michael,ca tot asa am tinut-o si pe ea "ascunsa".Astazi e deja prea tarziu pentru regrete,dupa cum spunea un cantec al Madalinei.Nu stiu ce s-a intamplat cu ea...Nu cred ca a fost crima,Puiu e un om distrus,durerea aceea sfasietoare nu se poate mima asa de bine...Dar ceva nu se leaga totusi..Nu stiu...Dumnezeu stie doar ,noi nu avem dreptul sa o judecam.Sper sa fie macar acolo,in ceruri,fericita cu adevarat...Singurul lucru pe care il pot face,desi e cam tarziu,e sa ii pun fetitei mele cantecele ei.Sa le asculte...sa o vada...Sa fie partasa la copilaria mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Dumnezeu sa o aibe in paza si sa o ierte de pacate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Astazi am pierdut si eu pe cineva foarte drag, si de cand am aflat plang si imi dau seama inca o data cat de greu e sa te desparti de cineva asa brusc.
Dumnezeu sa o ierte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariabia spune:

Mihaela , condoleante :(

Doamne, salveaz-o pe roaba Ta Madalina , miluieste-o, iart-o si ia-o langa tine. Amin.

maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipicah spune:

Citat:
citat din mesajul lui crinuta

Mai presus de toate are nevoie de Liturghii. Cuvintele noastre nu ii ajuta sufletul, doar Liturghiile speciale o pot alina.
Si oricum, nu mai e sigur ca s-a sinucis....

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Dumnezeu,in marea Sa milostivire,sa-i ierte ratacirea,dar preotii,in biserica nu au voie sa o pomeneasca la nici o liturghie.Asa cum nu au putut sa o inmormanteze crestineste,caci sinuciderea (deocamdata,asta e varianta oficiala) e ruperea omului de purtarea de grija a lui Dumnezeu.
A fost o artista foarte indragita,dar sufletul puiutului ei,Petru,ramas fara mamica lui la 1 an,va fi foarte ravasit cand va descoperi ca oameni mult mai necajiti decat a fost Madalina aleg sa se incredinteze voii Mantuitorului si sa fie de folos celor dragi,decat sa faca un gest ireparabil si sa lase in urma lacrimi nesterse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

..sa ne rugam inca...iar si iar..sa nu o dam uitarii...parca cand moare cineva ia totul cu el...si amintirea celor ce raman...
sa facem un efort..si sa ne rugam in continuare pentru sufletul ei...
Domnul Dumnezeu sa o ierte...

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

de ce fata mea cu parul de foc...de ce??????????????????????????????????????????????????????????

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

in acest minunat cantec pe care My-Lady0091 l-a pus pentru aducere aminte, este un vers care ar putea fi un posibil raspuns "dar greseala nu o voi mai repeta"...este posibil ca sa fi constientizat ca de fapt a repetat greseala si este iar prinsa intr-un labirint , din care nu a mai putut gasi iesirea altfel decat asa...Sau un raspuns la "Fac ce vreau cu viata mea!"...
Este doar o cugetare in incercarea disperata de a gasi un raspuns , la un gest , care daca intr-adevar a fost facut de ea, si nu altfel s-au intamplat lucrurile in acea noapte nefasta, va ramane fara raspuns.
Inca unu din ultimele ei cantece, este "Fata visurilor", nu stiu cum sa pun linkul de pe you toube cu melodia, dar in acest cantec este repetata obsesiv intrebarea "de ce" este ca si cum ne-ar fi prevenit asupra a ceea ce va urma.
Odihna vesnica Madalina, vei ramane pentru totdeauna in suflet.

Mergi la inceput

fata draga....unde esti..ce face sufletul tau acum??/oare e fericit..descatusat???iti mai aduci aminte de puiul tau...

Citat:

Mergi la inceput