Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe ( 60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

lalaely - da,ma pregatesc pt FIV,daca totul decurge bine o sa incep pe ciclul din septembrie deoarece acum in aug trebuie sa fac analizele hormonale,analize vaginale (Clamydia,secretii vaginale....sunt aprox 5 analize).am luat legatura cu cei de la Sb,m-am programat ,am mai vorbit si cu medicul de acolo pe e-mail-raspunde la orice intrebare si am luat si legatura cu medicul meu pentru analize si sa-mi mai zica o data daca merita sa ma duc sau nu.eu am si uterul mic si vreau sa stiu exact ce sanse am.asa ca saptamana viitoare ma duc la control-maine stiu in ce zi o sa am programarea.ma simt f bine dar nu prea mai am rabdare si sunt tare curioasa cum o sa fie analizele hormonale.Tu mergi la medic dupa ciclu 2?acum esti bine?
aristica - ai inceput pregatirile,faci FIV scurt cu contraceptive sau varianta lunga?cand incepi? sa-mi spui si mie la ce sa ma astept
va pup pe toate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

misspii contraceptive iei in ambele variante: si pe protocol scurt si pe protocol lung. Eu am facut anul trecut, in noiembrie, protocol scurt, cu 21 zile de anticonceptionale, acum, fac FIV cu protocol lung, 21 zile de anticonceptionale.
la ce sa te astepti?, pai, cam asa...
-anticonceptionale minim 12 zile, maxim 36 zile
-injectii de stimulare ovariana si inhibare a ovulatiei(menopur, gonal, cetrotide, difereline, etc. depinde de analizele tale, de cum raspunzi la tratament, de doctorul tau...)
-monitorizari ecografice (minim 3) in care iti numara outele, sunt urmarite ovarele sa nu apara chisturi
-analize de LH, progesteron, estradiol
-injectie de eliberare a foliculilor (de exemplu Pregnyl, Ovitrelle, etc.), pe care o faci cu 48 de ore inaintea punctiei
-punctie ovariana (cu anestezie) , se extrag foliculii, sotul tau da sperma
- la interval de 2-3 zile (embrioni, 5 zile (blastociti) iti sunt introdusi prin embrio-transfer, in uter, fara anestezie - operatiune ce nu doare
-stai cu picioarele in sus cel putin 30 de minute, apoi ai repaus la pat, fara efort, cel putin prima zi
-urmeaza 12 zile fara efort, cu tratament de sustinere a embrionilor (ex: progesteron, vitamine, acid folic, etc.)
-test de sange bhcg care releva sarcina, sau lipsa sarcinii

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor
ce activitate pe aici, spor la fetele cu fiv si la cele ce sunt in pregatiri dupa meno...fetelor nu mi-a venit azi z27 mie imi vine la 25, adica la atata mi-a venit dupa operatie...am sanii umflati si mi-e rautz de azi de la mancare, dar testu de sambata era negativ
nu imi mai inteleg organismul, o ia razna si fara hormonei
va puup pe toate

didi

Mergi la inceput

aristica - mersi de raspuns dar trebuie sa fie o cale si fara contraceptive.eu nu pot sa iau,reactionez aberant,am ovulatie pe contraceptive,fac chisturi,am ameteli,lesin,cad...anul trecut cand luam contraceptive am lovit de 6 ori masina ,nu ma tineam pe picioare si eu nu potem sa stau acasa ,nu am cum...a trebuit sa zugravesc si holul - cadeam doar cu ceva in mana de obicei cu cana de cafea fiebinte,a fost groaznic anul trecut...nu-mi reveneam,noroc ca am catel si saracul latra si se agita si ma facea sa-mi revin.de azi mai am o luna...

Mergi la inceput

misspii scuza-ma, dar am ras cu lacrimi n-am mai auzit de asemena efecte adverse ale anticonceptionalelor. Sunt convinsa ca e si o alta cale. Poate vei face difereline de 0,1. Oricum, mai ai doar o luna si timpul zboara in momentele astea. Eu mai am exact 7 zile pana la prima injectie si sunt atat de calma ca-mi vine sa ma iau singura la palme...chiar nu stiu ce-i cu mine de data asta, dar nu mi-e teama nici macar de rezultatul negativ al bhcg-ului si nu iau decat vitamine....cand m-oi injecta cu hormoni cred c-am sa rad singura pe strada .
didisor tu te gandesti obesiv la sarcina. Cred c-ar trebui sa te relaxezi, sa iei ac linistita, sa-ti rasfeti sotul si peste 3 luni va veni singurica minunea, ai sa vezi. Pana atunci iti daruiesc un dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Missipi..la menstra 2 incep cu controale , analize si alte cele...Asta pt ca dupa menstra 1 am fost in concediu.
Astept sa vad cum iti va fi tie la Sibiu cu FIV-ul..pt ca daca voi face si eu asa ceva tot acolo o sa merg.Am incredere in Polisano..

Xdidirelax...lasa ca vine el bebe.Stiu ca uneori dispera asteptarea asta..

Am mai facut un pas: saptamana viitoare merg la homeopat.O sa va spun si voua ulterior ce mi-a recomandat mie...

Pana una alta..asteptam ..

Mergi la inceput

Aristica - ma bucur ca te-am facut sa razi dar nu am glumit.medicul era disperat ..a zis ca nu a vazut asa ceva , a vorbit si cu alti colegi si nici ei nu au vazut asa asa reactie la contraceptive si am tot schimbat contraceptivele dar era din ce in ce mai rau,l-am stresat ,sunam si plangeam in telefon pana la urma m-a internat ca si asa sunam in disperare,saracu..a avut multa rabdare cu mine..cei de la casco au marit polita de asigurare,binenteles ca am cumparat in decembrie alta masina ca nu mai puteam sa o vad pe cea veche,aveam frica sa mai conduc.nu mai povestesc ca deja pare SF dar am intrat si intr-un medic de la oncologie ...care s-a crizat ca avea o urgenta ,politia comunitara a intervenit deoarece era agresiv si sa fie complet accidentul a avut loc chiar in fata maternitatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

fetelor, ziceti voi ca sunt stresata si sunt cand nu-mi vine la timp(antecedente cu menopauza de 1 an si 3 luni)...dar chiar ma simt raut si un altfel de rau....cum nu mi-a mai fost pana acum inainte de rusi...poate o fi de la operatie, ma mai gandesc si la asta ce sa fac ma gandesc prea mult Oricum m-am relaxat in privinta Ac-urilor si asteptam sa le incep...dar va promit ca dupa concediu o sa fiu mai calma, insa pana pe 28 august o sa ma mai suportati asa
Misspii ai si tu niste povesti, demne de romane SF, ai scoate un bestseller daca te-ai apuca de scris, poate gesesti o solutie mai buna pt fiv, mai putin agresiva

didi

Mergi la inceput

va promit ca nu mai povestesc nimic de anul trecut...dar sa stiti ca am zis doar cam 10%....a fost tare greu dar acum cand privesc in urma pot sa zic ca a fost cel mai greu an din viata mea.
Dar o sa privesc doar inainte si nu mai zic nimic din trecut.

Mergi la inceput

misspii imi place ideea asta cu privitul inainte
didisor de ce tre' sa te "suportam" pana pe 28 august? Ce se intampla dupa data asta?...iar tu chiar nu esti "de nesuportat", ba din contra

Mergi la inceput