Noo, tanarul isi ucide prietena gravida pentru a fi cu alta, mai bogata si mai frumoasa. Si e prins. Un altfel de Ion.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Era O tragedie americana de Theodore Dreiser.
Cand ura inlocuieste inocenta si lupta pentru supravietuire este dusa doar de copii.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Da, Iarina.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
Parisul anilor '60. Refacuta perechea mitica Orfeu - Euridice. Roman experimental. Se citeste pe alocuri si de-andoseala - daca imi amintesc corect - si unele capitole intr-o anumita ordine.
Sper ca am dat destule indicii, am citit cartea mai demult si m-a cam chinuit sa fiu sincera
iarina, mie imi place Cortazar rau! Acum vreau sa ma apuc de El libro de Manuel.
Un tip care nu mai simte nimic devine asasin platit. Ucide, printre multi anonimi, o tanara de care - si de al carei jurnal - devine obsedat. Am mai pus cartea asta oare ca nu-mi simt creierul prea mobilat acusi??
Si io il iubesc pe Cortazar, dar cel din povestiri....pe care le tot recitesc. Insa lectura cu sotronul a mers greu. Cartea lui Manuel a aparut la noi? Din cate stiu eu, in afara de Sotron, n-au tradus nici un alt roman, doar proza scurta. Ultimul volum de povestiri este cred Un oarecare Lucas, pe care vreau sa mi-l cumpar.