Jocul cu carti 2.8
Raspunsuri - Pagina 4
Ingrid S spune:
Noo, tanarul isi ucide prietena gravida pentru a fi cu alta, mai bogata si mai frumoasa. Si e prins. Un altfel de Ion.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Ingrid S spune:
Era O tragedie americana de Theodore Dreiser.
Cand ura inlocuieste inocenta si lupta pentru supravietuire este dusa doar de copii.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Ingrid S spune:
Da, Iarina.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
iarina spune:
Parisul anilor '60. Refacuta perechea mitica Orfeu - Euridice. Roman experimental. Se citeste pe alocuri si de-andoseala - daca imi amintesc corect - si unele capitole intr-o anumita ordine.
Sper ca am dat destule indicii, am citit cartea mai demult si m-a cam chinuit sa fiu sincera
beshter spune:
iarina, mie imi place Cortazar rau! Acum vreau sa ma apuc de El libro de Manuel.
Un tip care nu mai simte nimic devine asasin platit. Ucide, printre multi anonimi, o tanara de care - si de al carei jurnal - devine obsedat. Am mai pus cartea asta oare ca nu-mi simt creierul prea mobilat acusi??
iarina spune:
Si io il iubesc pe Cortazar, dar cel din povestiri....pe care le tot recitesc. Insa lectura cu sotronul a mers greu. Cartea lui Manuel a aparut la noi? Din cate stiu eu, in afara de Sotron, n-au tradus nici un alt roman, doar proza scurta. Ultimul volum de povestiri este cred Un oarecare Lucas, pe care vreau sa mi-l cumpar.