Jocul cu carti 2.8
Raspunsuri - Pagina 26
Ingrid S spune:
Fix ashe!
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Adela99 spune:
io azi noapte fusei la "mascarada" :) asha ca va pui o carte despre un bal mascat la care apare o masca cu infatzisharea unui cadavru intzepenit si un veshmant umplut cu sange ... buhuhu!
Adela99 spune:
cartea e o nuvela scurta. balu' se desfasoara intr-un sirag de shapte sali: albastra, purpurie, verde, portocalie, alba, violeta. a shaptea sala e neagra cu vitralii stacojii.
Ingrid S spune:
Poe, cu Masca mortii rosii. Cand ai zis de camera am stiut imediat cine e autorul, am citit-o cand eram copil.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Ingrid S spune:
O carte mai putin cunoscuta a unui mare umorist englez: povestea unei fetite-vagabond.
Edit: Adela, eu am visat ani de-a randul la o camera cu perdele negre si pereti rosii (ca de unde vitralii?). Ce face literatura din om.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
Ingrid S spune:
Era "Tommy si prietenii sai", de J.K.Jerome.
Un roman in care avem o expunere stralucita, clara si bine documentata a evolutiei unui mare imperiu.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
Adela99 spune:
Ingrid, nu ne mai dai nishte indicii ca s-au scris nshpe carti despre imperii, probabil nu la fel de stralucite si bine documentate, da' oricum ... singuru' fir de care io ma pot agatza e ca e despre evolutia si nu caderea unui imperiu :)
Ingrid S spune:
Cu placere, Adela, un roman istoric scris de un englez. Ce mai, o capodopera.
Citat: |
probabil nu la fel de stralucite si bine documentate |
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
Ingrid S spune:
Era "Declinul si caderea Imperiului roman".
Oare ce sa pun...
Atunci cand iadul coboara pe pamant, iar oamenii sufera cea mai cumplita tortura imaginata vreodata: reeducarea sufletelor.
Autorul e roman.
Hint: totalitarism.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues