OFF, OFF topic, scuzati, va rog
Despre gilceava Herta Müller: www.adevarul.ro/nicolae_manolescu_-_comentarii/Ce_nu_-vrea_sa-_stie_Herta_Muller_-I_7_346235375.html" target="_blank">Manolescu, www.scribd.com/doc/38634841/Gabriel-Liiceanu-Replici-in-Absenta-Hertei" target="_blank">Liiceanu, www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-o-nedreptate-908350.html" target="_blank">Cartarescu (care, saracu', a picat ca cel mai mare fazan din lume ) si, in sfiiiirsit, cu picioarele pe pamint www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/bine-ai-venit-herta-si-bine-ai-plecat-201819.html" target="_blank">Alina Mungiu Pippidi. Credit la linkuri: dragos c.
Multumesc mult, lilanda. Am cetit si m-am lamurit. Habar n-aveam de toata tarasenia.
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz
Lilanda, saru'mina !
(complet off topic de off topic: am vazut pe ALina Mungiu -in poza- pe care n-o mai vazusem de secole)
Nu uitai...da' fusei plecata with no access to internet, running water and indoor plumbing
Povestea incepe in Kashmir...pe vremea cand hindusii si musulmanii inca puteau sa convietuiasca pasnic, si sfarseste in america...final incordat...who;s who :D