Septilin

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns erika85 spune:

Iti multumesc pentru raspuns! Si eu va doresc multa sanatate!
Nu ati observat colorarea dintisorilor de la Septilin? Si colorarea scaunului? Marc are acum scaunul verzui, si dintisorii pana acum erau foarte albi, frumosi, dar de cand ii dau Septilin parca sau mai inchis la culoare. Nu stiu daca Septilin e de vina sau faptul ca am schimbat pasta de dinti.
Acum Marc mananca putin mai bine, de cand nu mai e bolnavior, sa speram ca ramane asa sau mai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

schimbarea culorii scaunului da, ba chiar o usoara constipatie. Septilin, pe langa alte plante, contine si menta.
dar cu dintisorii n-am avut probleme.
cat de des ii dai Septilin? si in ce cantitate? noua pediatrul ne-a recomandat cura de 1 sticla/fiecare copil, 5ml de 2 ori pe zi, pana la terminarea sticlutei.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erika85 spune:

Acum e si el putin costipat, si il doare burtica de multe ori. Septilin ii dau doar odata 5 ml ptr ca ii mai dau si Pikovitul +fier si nu vreau sa-l chinui atata, ca nu ii place gustul deloc si trebuie sa-i dau cu seringa de la Nurofen. Foarte putin s-au colorat dintisorii, dar si asa ma deranjeaza, arata a "nespalat" la dintisori, desi ii spal in fiecare zi, si inainte avea dintisorii foarte albi. De macar sa aibe efect si sa nu mai fie bolnavior asa des, atunci nu mi-ar para rau.

Mergi la inceput