BV Crispro, Anagia,Carmen,Ela,Victo! Hai BTZ!(164)
Raspunsuri - Pagina 9
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 Pup fetele. Azi la Iasi a fost intalnire dc. Intai m-am intalnit cu michelle datorita careia va pot citi si scrie mesaje de azi inainte (), iar acum vreo 20 min, cand ieseam pe usa maternitatii am dat nas in nas (la propriu) cu btz. Mergea sa se interneze, spera sa nasca la noapte. Ii doresc nastere usoara. Am inteles ca si Sorina e internata, poate aflu mai multe maine. va urma Cristina cu Beatrice-Teodora si Elise-Stefania (3 dec. 2005) Site personal |
Ooh ce intalneala de zile mari la Iasi.
Crissy si tu cum mai esti? Am aflat de necazul cu muscatura, ghinion curat.
Edit: Bravo pentru vestile bune. Sa creasca repede delfinasa sa poti fi acasa cu amandoua fetitele.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+ Iulia Alexandra
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Am inceput si eu sa beau de aseara. Am pulbere si aseara am facut infuzie dar are gust nasol rau . In seara aceasta am pus la fiert cu o lingurita de zahar si doar cateva clocote. Da de ce de maine? Eu stiam ca din saptamana 37, sau sunt eu mai grabita Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+ Iulia Alexandra |
da..asa cica trebuia...insa mie imi era frica sa nu nasc cumva mai repede....am zis ba sa treaca ziua alexiei, ba sa ajung la parinte azi....ma dor oasele de la bazin de mor...se impinge bebe de numa' ma duc la nani ca maine mergem la un botez.
Larisa 38+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 8 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Otiliav spune:
citat din mesajul lui paula_m Sms de la Crispro: '' Suntem pe drum cu contractii groaznice tot la 5 min. Mai avem 15 min si ajungem la spital. Sunt curioasa cat de tare m-am dilatat de la nenorocitele astea de contractii. Ne-a si oprit politia pt viteza, i-a luat sotului actele si ne-a lasat sa plecam, urmand sa-l sune pe sot. Nebuni. Va pup pe toate. Cristina'' HAI CRISTINA!!!!NASTERE USOARA!!!! Sigur mai avem cel putin un delfinas pe dimineata Paula, 38+ cu , AMR 10 zile |
Hai Cristina!
Greu, greu se sta in scaun de masina cu contractii la 5 minute. Sper sa vina si vestile bune, adica dilatatie babana si imediat epidurala.
Apropo de epidurala. Ce spune Jay e foarte adevarat dar cum zice si ea, tot mai bine cu epidurala in speranta ca nu vom fi ghinioniste sa ramanem cu dureri de spate. Eu am simtit la un moment dat o jena in aceea zona dar din fericire a fost un episod izolat si trecator. Iar eu am probleme cu oasele de cativa ani.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+ Iulia Alexandra
Mycya spune:
eu nu mai pot de cald imi face o stare de nervi continua caldura asta care ma face sa fiu transpirata si dupa 2 minute dupa ce ies de sub dus.
Crispo ce bine ca deja sunt contractiile la 5 minute.sa dea DD sa nasti foarte usor si repede la fel si lui Btz_ovi
HAI BTZ_OVI!!!
HAI CRISPO!!!
Arissa ce vesti bune imi place ca delfinasii au inceput sa vina ca pe banda rulanta
Bianca 36 + Andra Maria
Otiliav spune:
Felicitari Victo, Felicitari Ela! Sa va fie sanatosi si norocsi copilasii!
Hai Crispro! Hai Gabitza!
Arissa, ce vesti bune
luana081985 spune:
ce de vesti bune,
Felicitari tuturor mamicilo si bun venit bebeilor!!
eu mi-am facut un ceai de muetel poate ma ajuta la somn sa vedem
36+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
AMR 13 zile pana la mare intalnire cu Giulia
http://picasaweb.google.com/100381038846083183576
luana081985 spune:
am pus si eu doua fotografii cu burtoiul facute astazi, sunt la semnatura mea
36+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
AMR 13 zile pana la mare intalnire cu Giulia
http://picasaweb.google.com/100381038846083183576
nela_didea spune:
Am schimbat semnatura. Noapte buna delfinariu.
35 + cu o de
AMR -4 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
Mergem inainte cu Doamne Doamne
ciristina_serban spune:
citat din mesajul lui crissy77 Pe Beatrice au mutat-o astazi, cand a implinit frumoasa varsta de 3 saptamani si frumoasa greutate de 1500 g, de la terapie intensiva la "copiii cei buni" - ca sa o citez pe asistenta, adica la prematuri (adica e de bine ). Ia in greutate cate putin, 20-30 g / zi, eu sunt multumita ca ia si atat. Eu sunt bine, incep sa ma refac si emotional, ca fizic sa zicem ca sunt bine (mai e loc si de mai bine, dar nu ma grabesc, am timp sa ajung si acolo). Merg de 3 ori/zi la fata, la 6 ore (pt mesele de 9, 15, 21), am lapte f putin (cam 20 ml din ambii sani, stors la 6 ore) dar nu renunt la el , o sa lupt si pt o picatura sa i-o dau. Ii da combinat cu lapte praf. Va pup, merg sa arunc o privire si pe prima pag sa vad cine a mai nascut si pe urma la nani, ca maine o iau de la capat. Cristina cu Beatrice-Teodora si Elise-Stefania (3 dec. 2005) Site personal |
Ce bine ca ne-ai mai adus si noua vesti bune despre voi... Sanatate multa in continuare! Ma bucur ca rugile noastre au fost ascultate si Beatrice face pasi siguri si ia constant in greutate. Doamne ajuta sa o poti lua in sfarsit acasa...
Cris, Razvanel (23.11.2004) si Rianna 37+
Valeeeeuuu AMR 2+
Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
rodyka spune:
crissy, ne bucuram sa auzim de bine!!! tot asa!
crispro, e bine ca aveai asa dese contractiile, sper sa fi avut si dilatarea pe masura... deci maine o sa fii proaspata mamica!!! hai ca abia astept! uite-aici un sprijin in plus:
nela, felicitari ptr semnatura
fetelor cu ceaiul de zmeur, pai nu zicea ooana ca n-a avut nici un efect?! si dava nici nu e bun la gust...
eu merg acum la prima papica din noapte, o sa revin din cand in cand sa vad daca mai e ceva nou... ca dimineata la prima ora nu pot... sa aveti somn bun, iar fetele care sunt la spital... ce sa zic: sa fie noaptea scurta si cu noroc mult!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)