BV Crispro, Anagia,Carmen,Ela,Victo! Hai BTZ!(164)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ma intreba mama cand nasc
sunt bucurosi
e prima care are nepoti gemeni in tot neamul

+12 cu si

Mergi la inceput

o sa fie bine
si eu ma rog sa am lapte
caci prima data n am putut alapta
am facut febra dupa cezariana, am facut un antibiotic tare
laptele s a amarat si lui vlad nu i a mai placut

+12 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

ma intreba mama cand nasc
sunt bucurosi
e prima care are nepoti gemeni in tot neamul

+12 cu si

La noi sunt gemeni in familie, tatl meu are 2 frati gemeni, unu brunet si unu blond

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 34+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 17 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

super tare

+12 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

ce tare Dragaica unu brunet si unu blond

bucurati-va ca va curg tzitzile ca o sa aveti laptic, eu una nu am nimic si numai pe ganduri sunt

Bianca 37 Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

nu am reusit sa adorm...l-a apucat pe fiu-meu foamea...de fapt pe el cand il doare burtica si face caca vrea la tzitzi, ca asa face mai repede deci sunt pe post de laxativ si suzeta

acum doarme bine mersi...doar ca de acum trezirea, ca pana la 8 jumate tre sa pape mai bine ca sa putem sa ne plimbam...

nu mai ies din camera ca imi e frica de AC-ul asta nenorocit mycya, ce bine de tine ca s-a racorit...

mirela, dragaica ce imi place de voi cum impartasiti impresii de gemenasi

eu sunt umflata acum dupa nastere nu reusesc sa mai scad sub 59 kg, am +8 in plus, dar simt picioarele umflate...ma strang incaltarile...la sfarsitul sarcinii stand doar in pat si pentru ca nu era asa cald nu aveam asa probleme..dar acum am facut niste bataturi ca ma strang pana si adidasii

Andreea ce iti face puiutul? sa ne pui poze! sanatate multa

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

mai fetelor, btz e fata cuminte, a ascultat sfaturile noastre: sa doarma cat mai poate!!! poate cand se trezeste e gata de nascut... . hai s-o mai incurajam:
HAI BTZ!!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

mirela, ce emotionant! si ce surpriza ptr mama ta, imi imaginez... sa dea DD sa ajungeti sanatosi pana la capat sa scoatem motatele si ptr voi

crissy, draguto, nu trebuie sa ne multumesti atat, am facut ceea ce ai fi facut si tu pentru oricare dintre noi. un ptr un suflet mare

anca, mycya, voi la saptamanile voastre ar trebui sa va mai potoliti... mai ales ca va mai pangeti de una alta si... mai lasati si voi de la voi vreo 2-3 saptamani.

nu mai retin cine zicea ca suntem zgarcite la poze cu delfinasi... pai eu le pun direct la semnatura, sa las loc si ptr cei care urmeaza... dar o sa mai adaug vreo 2-3 si eventual mai tarziu mai sterg din ele... mamicilor, faceti cat de multe poze, cresc de la o zi la alta si o sa va para rau ca nu ati profitat. eu am aparatul foto si camera video pe noptiera , nu-mi cer de mancare...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Racusor e asa de bine pe racorica chiar acum am fost in dormitor sa vad cate grade am in camera si sunt 23in sfarsit o sa pot adormi repede fara sa ma mai trezesc sa ma bag sub dus.
acum bate un vant asa frumos si o ploaie de mia zburlit toate hainele de pe uscator
daca as putea v-as trimite si voua din racorica mea
imi e asa de drag cum povesteti mereu de brotacelul tauauzi pe post de suzeta si laxativstie el smecherelul ce e bine si cum sa faca ca sa ii fie usor

Rodyca sa stii ca Btz a dormit mai mereu asa de bine.stie ea ce o asteapta dupa eu numai jumate de ora ce mai atipesc dupamiaza si asta numai cand imi maseaza al meu sot spatele ca in rest
si acum cu sustinerea pentru Oviduta noastra

HAI BTZ_OVI!!!HAI BEBE PAUL!!!

Bianca 37 Andra Maria

Mergi la inceput

Rodyk mie nu mi se pare ca fac cine stie ce, chiar stau majoritatea timpului in pat.ma mai apuca plimbatu, de facut papa ,oleaca de curetenie dar nu mi se pare a f un efort mare.mai ales ca eu nu am avut probleme deloc.

a si ca imi spunea doctorita ieri sa stau in pat sa se mai relaxeze burtica...pai mie mi se pare ca mai mult se intareste daca stau.oricum eu sper sa fi fost o eroare,mai ales ca ieri nu ia msaurat decat circumferinta capului si probabil dupa aia a precizat greutatea,pe cand in spital cu o sapt inaintea masaurase tot...manute, picioruse ,coloana,abdomen. pai daca a mea are caputul mai micut ?? vineri cand am iar eco am sai cer sa o masoare toata ca sa nu ma mai faca pe mine sa stau in stres.

Bianca 37 Andra Maria

Mergi la inceput