BV Crispro, Anagia,Carmen,Ela,Victo! Hai BTZ!(164)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
arissa spune:
Nuu, n-am nascut inca. Maine e termenul meu real si ma prezint la spital. Am o stare amestecata...
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 39+
AMR 1
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mya85/mya85.jpg)
mya85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arissa Nuu, n-am nascut inca. Maine e termenul meu real si ma prezint la spital. Am o stare amestecata... arissa - mamica Mayei - 18.03.2007 Vine ![]() AMR 1 |
Cum adica termenul tau real e maine? Dar am vazut in lista ca UM ai avut-o in 7.10 iar DPN este 14.07... sau tu te iei dupa data ecografica?
La mine doctorul imi tot calculca cu 40s+2 zile, asta ar veni maine. Acuma sa vedem daca vrea sa apara maine dar nu cred, nici un semn, nici un simptom. Se poate sa te apuce asa fara nici o avertizare?
![](chatterbox.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
AMR atatea zile cate vrea bebe
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mya85/mya85.jpg)
mya85 spune:
De ce te prezinti maine la spital? Iti induce nasterea? Sau pt monitorizare?40+ cu
AMR atatea zile cate vrea bebe
arissa spune:
La ecografii bebe a fost mereu mai mic cu cateva zile.
La mine colul e deschis, se pare ca am eliminat si dopul gelatinos, nu am alte semne vizibile. Maine merg pentru inducere.
Vine doi! 39+
AMR 1
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
buna
am fost ieri la eco, cu catel cu purcel, sotul si mamaie (mama mea)
bebei sunt superbi
unul e baietel, are un nasuc
al doilea, o zvarluga ne a aratat fundul si atat
au 65 de grame
felicitari noilor mamici
pupi fetelor +12 cu
si
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 buna am fost ieri la eco, cu catel cu purcel, sotul si mamaie (mama mea) bebei sunt superbi unul e baietel, are un nasuc ![]() al doilea, o zvarluga ne a aratat fundul si atat au 65 de grame felicitari noilor mamici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pupi fetelor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](bis.gif)
![](olala.gif)
![](rugaciune.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
Bianca
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
arissa spune:
Mirela, ce frumos!
Sa dea DD sa fie totul perfect si de acum inainte!
Vine doi! 39+
AMR 1
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
Asa... sper sa nu uit pulpele pe foc si sa le gasesc arse
M-am intors de la spital. Am trecut si prin salon la btz sa vad daca are ceva dureri, sforaia si patul sub ea deci cred ca tot nu prezinta semne de nastere.
Acum sa o iau catinel de la pag 15 inapoi:
puiutz, de comentarii la pozele din albumul meu. Am vazut si eu poze superbe cu tine si sotul tau, va completati unul pe celalalt si amandoi aveti figuri f blande. Bb mai are f putin loc la tine in uter, tocmai de aia nu prea ii mai arde de sporturi extreme. De-acum voi scrie mai des (sper eu zilnic)
Cu arissa am vb eu aseara, nu nascuse inca. Nu stiu daca s-o mai fi intamplat ceva astazi.
mya85, chiar "radeam" azi cu btz: bebelusii ori se grabesc sa vina pe lume mult prea devreme, ori uita sa mai iasa.
Ce povesti horror despre operatia lui Carmen... Dar cum de ajuns la cezariana? Nu zicea ca naste natural? A fost ceza de urgenta?
onitza, inca o ieseanca.
nela_didea, stai fata cumincioara.... ce te-a apucat cu curatenia generala??? Eu special am pus poze cu Beatrice ca poate va linistiti sa nu nasteti si voi prematur.
racusor,... of, nu stiu cum sa-ti zic sa fiu cat mai blanda dar... mai lasa la o parte curatenia si alte alea pe care le ai de facut prin casa si odihneste-te. Inchide ochii, fa-te ca nu vezi scama de pe covor si vasele din chiuveta. E f imp. pt bebelusul tau ca mamica lui sa nu fie obosita si stresata. Eu nu te vad cu ochi buni, ai grija sa nu cazi in vreo depresie. Ai grija si de tine
eladea, cea mare a fost tare mofturoasa la mancare. Sa vedem mezina cum va fi, eu sper sa ai gura aurita
. Ce frumos povestesti de fratiori. Si Elise abia asteapta sa o aducem acasa pe Beatrice, eu tot ii zic ca mai stam in spital ca sa mai creasca. Ea crede ca atunci cand o sa o aducem acasa o sa poata alerga prin gradina amandoua, o sa se joace la nisip, cu papusile
Sheritra, super vesti despre .
Ce-am zis eu ca mi se arde carnea pe foc... Bine ca e arsa doar pielea pe care oricum o arunc.
rodyka, vesti despre btz o sa va dau eu si sotul ei, ca am vazut ca a postat. Eu merg de 3 ori pe zi la maternitate si nu mi-e greu sa-i fac si ei o vizita . Hannah e o mancacioasa dupa cate imi dau eu seama
. Abia astept sa pot da o tura prin albume, sa vad delfinasii.
Creatza, parerea mea e ca trebuie sa stai cumintica. Macar inca 2 saptamani.
Mycya, sa-ti treaca supararea. Prietena ta stie cu siguranta ca ai fi fost prezenta la nunta ei daca s-ar fi putut. Cat despre greata, durere de cap si picioare mie nu prea imi suna a bine. Vezi sa nu racesti.
Otiliav, Cristina_Serban, tina, rodyka, nela, bamboleta si restul fetelor, nu o sa va pot multumi suficient pt ca ati fost alaturi de noi, v-ati gandit la noi si v-ati rugat pt noi.
nela, stai ca te lamuresc: s-a nascut cu 1450 g. Dupa nastere fiecare bebelus scade in greutate cam 10% din greutatea corpului. Numai ca la noi s-a intamplat sa fie mai mult, a scazut pana a ajuns la 1240 (adica 210 g) si pe urma a inceput sa puna la loc.
Cristina cu Beatrice-Teodora si Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
mirela, mi s-a incretit carnea pe mine. Doamne-ajuta sa fie bine in continuare si peste 28 de saptamani sa-ti facem galerie.
Fetele, de Simona, cealalta mamica care a nascut prematur ce se mai stie? Care era nick-ul ei? Stiu ca mai era o graviduta cu uter septat (asta mi s-a descoperit si mie, la cezariana dupa ce am facut zeci de eco) dar nu-mi mai amintesc cine
Cristina cu Beatrice-Teodora si Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal