BV Crispro, Anagia,Carmen,Ela,Victo! Hai BTZ!(164)
Raspunsuri - Pagina 14
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi buna ziua sunt ovidiu sotul lui bytz ea inca nu a nascut mai are putin daca pana diseara nu se declanseaza cere inducere,a iesit si sorina din spital 40 +2 zile cu IN WEEK-END NE VOM CUNOASTE BEBE PAUL CHRISTIAN |
multumim de vesti...o sa fie bine!
Doamne Ajuat sa treaca cu bine si pana maine sa va intalniti cu puiul vostru!
Anca +36s ANA-MARIA AMR 2S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
Mycya spune:
multumim de vesti de BTZ.sa dea DD sa se declanseze singura nasterea pana diseara si sa vina bebe repede repede.ii tinem pumnii si o
Sherita noroc mare cu fetele, sa fie cumintele si papacioase in continuare sa creasca mari.va
in sfarsit nu mai este soare azi noapte a plouat si sa racorit asa de bine, si acum vad ca vine din nou ploaia m-am saturat de caldura si sa nu ma pot odihni
acum numai bine pe racorica fug la bucatarie sa fac o musaca cu carne.
Anca intepaturi am si eu zilnice.i-am zis doctoritei si a spus ca sunt normale.nu iti fa griji
Bianca 37 Andra Maria
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui Mycya multumim de vesti de BTZ.sa dea DD sa se declanseze singura nasterea pana diseara si sa vina bebe repede repede.ii tinem pumnii si o Sherita noroc mare cu fetele, sa fie cumintele si papacioase in continuare sa creasca mari.va in sfarsit nu mai este soare azi noapte a plouat si sa racorit asa de bine, si acum vad ca vine din nou ploaia m-am saturat de caldura si sa nu ma pot odihni acum numai bine pe racorica fug la bucatarie sa fac o musaca cu carne. Anca intepaturi am si eu zilnice.i-am zis doctoritei si a spus ca sunt normale.nu iti fa griji Bianca 37 Andra Maria |
multumesc mult, la mine acum au aparut adica azi!
...si nu prea stiu de ele mare lucru!
scper din suflet sa mai rezist macar o saptaman ...si apoi inca una!
POZE VLADUT
DOAMNE AJUTA!
onitza78 spune:
Anca si eu am avut intepaturi si mai am si acum, dar rar, simteam ori ca fac pe mine, ori ca iese copilul, acum am un fel de dureri inghinale, ma mai doare si cate un sold si dimineata parca am degetele e la maii anchilozate si ma dor, dar mai e un pic si eu vreau sa mai stea macar o saptamana, nu ma grabesc, dar caldurile ma termina.
38+ cu
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui onitza78 Anca si eu am avut intepaturi si mai am si acum, dar rar, simteam ori ca fac pe mine, ori ca iese copilul, acum am un fel de dureri inghinale, ma mai doare si cate un sold si dimineata parca am degetele e la maii anchilozate si ma dor, dar mai e un pic si eu vreau sa mai stea macar o saptamana, nu ma grabesc, dar caldurile ma termina. 38+ cu |
multumesc mult de raspuns ma-ma mai linistit ... nici eu numa grabesc dar...dupa mine sa stea pana la 40s dar nu prea cred....am burtica ff jos practic e coborata cu o palma iar stomacul nu are nici un stres!
POZE VLADUT
DOAMNE AJUTA!
bamboletta spune:
Felicitari Crispo..sa-ti traiasca delfinasul refacere rapida si mult laptic
Bine ai venit pe lume bb Vlad
Hai Gabitza..Hai bb Paul
Bamboletta 34+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 5+ pana vine
bamboletta spune:
Azi am dormit pana la 10.30 si printesa pana la 11.15 ce bine a fost...parca si acum as mai trage un pui de somn
Anca-si eu am intepaturi..dar nu f mari..parca m-ar intepa cineva cu un ac
Sherita-ce printese cumintele si papacioase ai bravo..cand ne pui poze sa vedem comorile?
Abia astept sa am si eu delfinasul in brate...sper si Antonia sa fie la fel de incantata
Bamboletta 34+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 5+ pana vine
larissa_79 spune:
M-am intors si eu de la botezul la care am fost. Tare emotionant....bebe a fost cumintel. Apoi am papat o tura de KFC ca nu stiu cand mai prind
M-am odihnit putin si apoi la treaba pentru birou.
Bey...deci nu ma mai joc...in album avem poze doar cu 10 delfinasi iar in delfinariu sunt o gramada. Unde mai pui ca si la cei 10..mamicile is tare zagrcite cu pozele...n-am si eu la ce sa ma uit sa ma delectez sa treaca mai repede zilele astea...
Larisa 39 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 7 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui larissa_79 M-am intors si eu de la botezul la care am fost. Tare emotionant....bebe a fost cumintel. Apoi am papat o tura de KFC ca nu stiu cand mai prind M-am odihnit putin si apoi la treaba pentru birou. Larisa 39 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR max 7 zile http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
a mai rams ceva pe la KFC ca si eu am o pofta nebuna de ceva de la KFC!
Trebuie sa il iau pe Vlad si mama de la gara si parca i-as astepta la KFC!
POZE VLADUT
DOAMNE AJUTA!
nela_didea spune:
Felicitari Crispro, sanatate multa si bebele sa va umple viata de bucurii si impliniri.
Eu azi sunt la curatenie generala de dimineata de la 9 jumate. Am o tanti care ma ajuta, eu am cam tras chiulul, am facut dulapurile si spalat haine la masina. Deabia astept sa terminam, saptamana viitoare o sa chem preotul sa ne faca sfestanie iar apoi o sa despachetam patutul, balansoarul si toate cele.
Rody
Anca si eu am intepaturi cateodata de imi vine sa ma urc pe pereti, dar trec repede. Cred ca e ceva normal.
Mycya mi-ai dat o idee buna cu musacaua ca n-am facut de mult, cred ca e cazul sa fac mai spre seara cand se racoreste putin. Pofta buna!
35 + cu o de
AMR -4 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama
Mergem inainte cu Doamne Doamne