Supraveghere VIDEO in GRADINITE
Raspunsuri - Pagina 2
Natasa spune:
Eu nu am cautat asa ceva si nici nu vad rostul sa stea o camera pe ei ca la politie. Oricum, daca ai serv nu ai cum sa stai cu ochii in computer toata ziua. Daca nu ai incredere in educatoare si copilul nu se simte bine, povesteste chestii neplacute, atunci nu iti da camera mai multa incredere si siguranta. Nu cred ca o gradinita particulara isi pierde clientii facind ceva rau copiilor. Mai degraba ar fi nevoie de camere in alea de stat sau pe asistentele de la nou-nascuti dintr-o maternitate...
stcgeo spune:
Stiu ca este incomod atat pentru conducerea cat si pentru educatoare dar consider ca parintii care exagereaza cele vizionate pe camere sut tot cei care ar crea si cele mai mari probleme in lipsa acestei monitorizari. Un copil de 3-4 ani nu este inca suficient de matur pentru a-ti povesti acasa intamplarile care il marcheaza si risti sa se persiste in niste greseli de abordare ale copilului care il vor adancii si mai mult.Si cred ca suntem toate de acord ca toti ne incredintam copilul unei institutii ce ne inspira increderea dar cel putin in primul an aceasta nu poate fi probata decat prin atitudinea copilului si prin astfel de sisteme de supraveghere. Majoritatea dintre noi suntem la serv. dar consider ca gasim 5 min. sa vedem cum se desfasoara activitatea puiului nostru. Nu spun ca fara nu se poate dar daca exista aceasta posibilitate eu optez pentru ea.
selenytta spune:
Buna tuturor!
Suntem si noi in cautare de gradi cu supraveghere video pentru micuta si am dori ceva pareri/recomandari mai recente....
Pentru noi nu conteaza atat de mult zona ( sigur de preferat ar fi sector3/4 sau central) si nici tariful, ci sa avem posibilitatea sa o supraveghem mai ales in primele luni cat sa capatam ceva incredere, tinand cont de tot felul de minuni pe care le auzi in ultima vreme despre gradinite!
Pe scurt cautam educatoare blanda,rabdatoare si simpatica :) Orice sugestii sunt binevenite!!!!
Multumim anticipat pentru orice raspuns si promitem sa postam impresii la cald la randul nostru, odata ce puiul va intra in actiune! :)
irinabobe spune:
eu il am pe al meu la BOB DE GRAU, pe langa nerva traian. are supraveghere video, educatoarele stau cu ei in brate si toata ziua pana se acomodeaza, sunt destul de multumita de modul in care se poarta cu ei. acum am vazut ca au inceput sa apara chiar si piticii de 11 luni.