Bazar Umanitar * 34

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Felicitari Sdcristian Sarcina usoara si bb sanatos !

Eu am facut acum plata de 10 lei pt bluza roz, maine cand apar banii, o voi ruga pe Ledi sa ma confirme si atunci pun link.

Nushu, daca vrei sa alegi ceva de la mine cu mare drag iti ofer !

tuturor.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mamagiuliei in niciun caz nu se pune problema asa,adik mie in nici un caz nu imi pare rau de niste banuti ca stim toate la ce folosesc acei bani zic doar ca sa zicem pe sleau care-i starea hainutelor macar sa nu mai faca un om de 60 de ani pe caldurile astea un drum pana la posta ca e aiurea rau ce sa zic le-am aruncat pe toate ca a iesit un miros de cand am desfacut coletul

o sa iti dau tie un pm ca esti si moderator macar sa stii cine e persoana si ...atat!

va rog sa intelegeti ca nu m-a suparat la faza asta decat ca am purtat-o pe mama pe drumuri degeaba!

de David si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

nsuhulica,dragele mele,mie mi se pare normal sa se faca public numele acestei donatoare,pt ca este inadmisibil asa ceva,daca vrei sa ajuti,ajuta,dar nu-ti bate joc!
si ar fi normal sa nu mai acceptam produse donate de aceasta persoana!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

nsuhulica,dragele mele,mie mi se pare normal sa se faca public numele acestei donatoare,pt ca este inadmisibil asa ceva,daca vrei sa ajuti,ajuta,dar nu-ti bate joc!
si ar fi normal sa nu mai acceptam produse donate de aceasta persoana!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Subscriu.

Daca situatia asta se repeta, cei care vor avea de pierdut sunt doar acesti copii de aici. Si asa ne reducem numarul in ultimul timp, si asa suntem putine, asta mai lipsea ca produsele sa fie in bataie de joc trimise. Jenant. Acum le inteleg pe fetele de dincolo cu actiunea copiilor, care la fel s-au plins de starea jalnica a unor lucruri donate.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

fetelor vreau sa va intreb daca ati primit coletele de la mine, am pus sapt trecuta pt matilda33, ducky, ancutza_bro, madyrizi, liliana83, cornelia, si nu mai tin minte cine. va rog sa imi raspundeti, eu am lasat coletele la posta ca a zis vecina mea care e casiera acolo ca le completeaza ea, robi plangea si s-a oferit sa ne ajute, dar cand am trimis-o pe mama dupa chitante mi-a dat doar 2(madyrizi si ducky), a zis ca restul nu le gaseste, va rog sa imi spuneti. multumim

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna fetelor!
pisellino, am scris de ieri aici ca am primit avizul de la tine. maine ma duc la posta ca am si de pus ceva colete.
nushule, te rog sa ne spui si noua de la cine sunt hainutele, ca daca iau tzeapa eu ma retrag definitiv. si asa am nishte pasarele care-mi circula de cateva zile.
la fete si un bebita sanatos lui sdcristian.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.andreibabyfashion.shopmania.biz

Mergi la inceput

mady multumesc de confirmare,acum m-am apucat si eu de recitit, sper sa-ti placa salopeta, nu i-am mai pus nasturei ca avea capsele ei mai frumoase si fixate bine, i-am facut in schimb gaicute pentru capse, nu ma pricep prea bine dar sper sa-ti placa
am vazut ca ai cerut masuratori la sacoul de la mine. mai vrei sa-l masor? te pupam

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

pisellino, mai vreau masuratori la sacou, desi m-am intins cam mult si pana nu achit ce mai am pe hartie n-as vrea sa ma mai bag, dar daca imi vine... plus ca astept ceva ca sa ma hotarasc daca raman aici sau parasesc terenul. bineinteles dupa ce platesc tot si trimit tot ce mai am de trimis.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.andreibabyfashion.shopmania.biz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor eu nu am chef acum de scandal,v-am zis ca am o stare nasoala si fizic si psihic , si nici nu am chef sa jignesc acum pe nimeni,mai ales ca cea care a trimis acel colet mi-a scris ca le-a spalat(daca vreti o sun pe mama ca sigur nu a dus azi gunoiul si pozez hainutele sau ma intalnesc maine cu o fata din iasi si i le dau sa le vada si sa le miroasa ca sa ma credeti)!!!

eu am transmis nick-ul la 2 moderatoare mamagiuliei si laura 25,daca ele vor sa faca public numele ok,eu nu am puterea asta

bun acum sa va zic altceva...vb tot cu organizatoarele: sunt aceste 2 bodyuri http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5483711465367318450 oferite de aka si castigate de juliasm si ea renunta la ele si le-as vrea eu daca se poate...daca e ok si nu exista vreo alta regula in acest sens as vrea sa-mi spuneti ca eu maine vreau sa ma achit de tot ce am in bazar si sa stiu sa platesc si astea...de asemenea vreau sa stiu daca se platesc tot pt alex ca stiam ca a fost scos cazul din bazar sau aleg eu pt altcineva

de David si 28+

Mergi la inceput

mady am masurat sacoul: talie 42x2 si lungime 58

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput