Bazar Umanitar * 34
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
EU AM DAT UN LEU CA AM DEPUS IN CONTUL MEU LA BCR
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian ? 4+ |
Superba semnatura sarcina usoara si bb sanatos
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
nushulica spune:
citat din mesajul lui sdcristian nushulica ai primit coletul de la mine? 4+ |
imi cer scuze ca scriu abia acum noi am fost plecati la munte abia azi am revenit acasa....da,l-a ridicat mama si sunt super bodyurile si iti multumesc frumos si pt bonus
in schimb am mai primit un colet si va zic cu parere de rau(chiar nu as vrea sa fi ajuns aici) ca am primit haine mucegaiate si murdare si//...ce sa mai zic sunt sub orice critica...decolorate...eu nu as mai fi facut din ele nici carpe de spalat pe jos...sincer imi pare tare rau
as vrea sa ma retrag o perioada de la bazar pt ca sunt dezamagita,si sunt si intr-o faza destul de nasoala pt mine(aproape depresiva cred)si nu mai vreau sa-mi pun si mama pe drumuri sa ridice de la posta colete cu carpe mucegaiate sper sa ma intelegeti si sa nu judecati gresit
de David si 28+
nushulica spune:
sd cristian scuze de suparata ce sunt am si uitat sa te felicit pt noua ta semnaturasa ai o sarcina usoara,Doamne ajuta!!!
de David si 28+
kid spune:
nushulica Imi pare rau de situatie si te rog sa spui despre ce produse este vorba. Fara suparare. Daca nu in topic, atunci pe PM sau pe mailul comun.
sa nu mai fi suparata!
Stiu ca au mai fost cateva (putine) cazuri asemanatoare, insa persoanele in cauza nu au dorit sa spuna de la cine au primit produsele respective.
Daca nu stim despre ce este vorba, nu prea avem ce sa facem.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Nerantula spune:
Nusha, macar daca e o persoana care mai are si alte produse la bazar, ar fi bine sa spui ... poate ti se pare elegant sa o protejezi pe ea, insa in acelasi timp lasi cale libera sa mai faca si altora la fel, si nu e o chestie buna .. . Totul se poate remedia numai pe pm-uri, nu trebuie musai facut public si aratat cu degetul, poate sunt persoane care nu au inteles partile esentiale ale aceste actiuni ...
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
valentina_22 spune:
citat din mesajul lui madyrizi valentina, eu parca am citit ca daca depui banii ca si cum ai fi titularul de cont nu-ti iau comision la BCR sau iti iau un leu. parca asa zicea cineva. corectati-ma daca gresesc sau am inteles gresit. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.andreibabyfashion.shopmania.biz |
Adica sa ma dau drept titularul de cont nu? Dar nu ai nevoie de buletin pentru depuneri? Ca peste tot unde am platit mi-au cerut actul de identitate.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE
BAZAR DC
Dodo-pui spune:
nushulica pentru tot ce ai facut si sunt convinsa ca vei mai face la acest topic.Iti inteleg dezamagirea...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!