Bazar Umanitar * 34

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Finalizate: Laura25, ramona_patra, kid, Eseea, galliciana.

Actualizez.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

multumesc,ana. marti voi pune banutii.
luni nu dau bani si nu scot nimic din casa. obicei....
te rog sa imi spui unde sa ma uit, sa vad pt cine fac plata.
un copil, sigur-sigur-sigur se va bucura de ei! stiu eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

multumesc,ana. marti voi pune banutii.
luni nu dau bani si nu scot nimic din casa. obicei....
te rog sa imi spui unde sa ma uit, sa vad pt cine fac plata.
un copil, sigur-sigur-sigur se va bucura de ei! stiu eu!

ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Sub fiecare poza e trecut cazul. Daca nu e scris nimic, alegi tu un caz. Pe prima pagina a acestui subiect e lista cu cazuri si contul bancar.
Unde e trecut PECU ( plata posta cont umanitar) pui 3 lei in plus la valoare. Dar asta se refera la colet in cazul in care produsele sunt de la acelasi donator.
Dupa ce platesti, faci poza la chitanta si o trimiti pe mailul comun, bazargeneral@gmail.com, impreuna cu linkurile produselor platite, grupate dupa caz.

Editez ca am uitat sa mentionez, ca odata licitatia finalizata, pozele sunt mutate in albumul Finalizate.

Unde nu te descurci, mai intreaba si te ajutam.
Spor la shoping !

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ducky, i-am scris si eu lui Cami pe pm si mail. Se pare ca nu e pe acasa, nu s-a mai logat din 11.07.
Daca doresti, asa cum au spus fetele, alege altceva de la bazar

Si le-am trimis pm si fetelor cu produse la critice, poate m-au injurat, poate nu insa macar sa stim cine ce mai vrea de pe acolo

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda33 spune:

dupa cum am promis, am reusit sa fac si eu ceva, doar ca acum s-au trezit puii si revin mai tarziu cu explicatiile de rigoare.

http://picasaweb.google.ro/maria.btzt/HainutzeBazar#

ps: toate sunt de 1-2 ai si la preturi minime, ca vreau sa fac curatenie generala in dulapuri

pozne:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

neatza!
sa nu credeti ca nu trag cu ocheanu' pe aici. da' n-am ce zice.
galliciana, io i-am pus pt. cazul Ionelei. sa-mi zici daca iti trebuie urgent pantofii. am pregatite pachete de dus la posta de doua zile, da' a dat harnicia in mine si m-am apucat de gatit, spalat, calcat, dat cu aspiratoru' si abia acuma am scapat... de harnicie.
oricum trebuie sa mai fac o razie la posta ca nu mai am hartzoage si sa stau sa completez acolo... e crima curata cu kapkaunu' mic.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.andreibabyfashion.shopmania.biz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Am si eu o intrebare: ce fel de expediere sa cer la posta cand trimit, ca sa nu ma taxeze aiurea si ce trebuie sa completez, daca tot veni vorba?

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

se completeaza un buletin de expeditie. eu imi iau cateva cand ajung pe la posta ca sa nu stau sa completez acolo. daca vrei iti trimit pe PM cum arata.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.andreibabyfashion.shopmania.biz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Am si eu o intrebare: ce fel de expediere sa cer la posta cand trimit, ca sa nu ma taxeze aiurea si ce trebuie sa completez, daca tot veni vorba?

La posta ceri "Buletin de expeditie",caci doresti sa trimiti colet/e.La valoare (la noi in CT e obligatoriu )sa treci 20 lei...in rest gasesti(asa ar trebui) un formular completat ca model in posta.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

se completeaza un buletin de expeditie. eu imi iai cateva cand ajung pe la posta ca sa nu stau sa completez acolo. daca vrei iti trimit pe PM cum arata.

si eu am acasa si ma duc cu ele gata completate,luni ajung din nou sa mai pun vreo 4 colete(atat am facute acum)...daca mai primesc adrese duc mai multe...mai imi completez rezerva....caci saptamana trecuta una din tipe dadea cate un formular si sa facacel ce ceruse cate copii vrea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput