Bazar Umanitar * 34
Raspunsuri - Pagina 49
kid spune:
Licitatii finalizate pentru Lali mete, ramona_patra, CristinaT, Nerantula, Flowers, ana_l, sweetyana, ancadragoman, RHYANNA, diana2242, mari_paun,
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Mady - da e finalizata. Cumparatorul mai are un produs .V-a platii ambele produse odata, deci mai dureaza pana plateste. Eu nu stiu unde sa ma uit in momentul in care se face plata |
Eu is curioasa care e produsul pentru care s-a finalizat deja licitatia, poti sa dai un link?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
Nerantula spune:
Kriss79, in eventualitatea ca voi castiga acesti pantaloni, mai doresti plata in contul lui Andrei, avand in vedere ca a fost scos cazul lui de la bazar?
madyrizi spune:
valenita e plecata putin. a zis ca-mi da PM cand se intoarce ca am si eu sa-i trimit ceva.
nerantula, am citit mesajul, i-am dat mesaj mamei lui Alex si imi va da raspuns imediat ce intra. parca kriss vroia cu plata ramburs taxe postale? intreab-o ca nu mai stiu exact, dar cineva a mentionat ca vrea asa.
si eu sunt curioasa care e licitatia terminata. am vazut ca honeybaby are doar licitatii (nu cumparat pe loc) si nu are finalizate inca. in fine, stie ea mai bine.
eu tot nu m-am lamurit unde se confirma platile.
am ridicat coletul de la laura25 si suntem foarte multumiti toti 3 si de la cris_82 maieutele sunt impecabile .
am pus colet pt. alexandrina (persoana care a cumparat recipientele) si plic pentru mamagiuliei. va rog sa ma anuntati cand ajung.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
http://bazar.desprecopii.com
Nerantula spune:
Madyrizi, pm-ul a fost trimis catre amandoua, nu e graba cu raspunsul.
Am vazut ca a cerut ramburs plata taxelor Kriss79, asta inseamna (probabil?) ca voi plati la ridicarea coletului ceva, insa produsul in sine intrebam daca il mai vrea platit pentru Andrei.
Daca nu raspunde aici, sper sa raspunda la pm.
Asa, mai astept un raspuns si de la micaalsa in legatura cu o jucarie, am vazut ca a citit si pm-ul, dar nu a dat nici un semn ..
In legatura cu licitatia castigata, mie mi se pare mult prea rapid sa se termine deja, abia s-a dat drumul la bazarul nou si honeybaby nu a pus produsele chiar in prima zi ...
cris_82 spune:
mady ma bucur ca iti plac maieutelesa le poarte cu placere piciul mic
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
madyrizi spune:
aaa, ok. atunci probabil ca-ti va raspunde dianaalex direct tie. deocamdata nu e pe mess. e cam ciudat ca ea a zis ca o sa fie pe la 8 ca sa punem impreuna o gramada de produse pt. Alex, ca nu se pricepe. ii amintesc imediat ce intra pe mess, daca nu-ti raspunde intai aici.
sper ca saptamana viitoare sa platesc ce am si de la tine ca am avut niste probleme grave care m-au dat peste cap si nu prea am fost buna de nimic .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
sweetyana spune:
am o mare rugaminte, nu mai caut innapoi deoarece nu mai stiu in ce cap sa caut confirmarile facute la cateva produse care au fost anuntate de mai multe ori, dar nu sau actualizat, produsele sunt in finalizate.
H11 este confirmat de mari_paun de 2-3 ori am dat link dar nu a actualizat nimeni
P22 este confirmat platit pt alex
A167 confirmat de leditia pt david
leditia ai pm
Doina 33+ de Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005)
Nerantula spune:
Mai am si eu vreo 2-3 lucrusoare mici de pus in bazar, dar asa nu imi vine .. cred ca o sa astept sa ajunga sa functioneze intr-un mod confortabil si apoi, deocamdata chiar nu ii vad avantajele . Oricum cine vrea sa participe, fie cumparator, fie vanzator, tot trebuie sa fie conectat si la acest subiect, pentru conturi, pentru plati, pentru detalii de livrare, etc., deci nu mi se pare decat ca s-a treaba .. mult
madyrizi spune:
si pentru ca m-au intrebat pana acum trei persoane pe privat ce-am patit, va spun ca n-am secrete. o problema mai veche care ne ajunge din urma si ne depaseste : acum 7 ani sotul meu a avut o tumora la ochiul drept. cu chiu cu vai a gasit pe cineva care s-a bagat sa-l opereze.nimeni nu vroia sa-si asume riscul. au urmat multe, multe operatii:scos tumora, de cusut retina de cateva ori, introdus silicon. merge din 6 in 6 luni la control si ne asteptam la un moment dat sa cedeze siliconul, doar ca niciodata nu esti destul de pregatit pentru o veste rea. acum a fost la control si i-a spus ca siliconul incepe sa cedeze si are tensiunea mare la ochi. el nu mai vede cu acest ochi de atunci, de la operatii dar macar era pastrat ca organ, estetic. acum nu se stie daca mai poate pastra ochiul, pentru ca vitrosul se poate tulbura. suntem foarte suparati si asteptam sa vedem optiunile: mai poate suporta un implant de silicon sau se multumeste cu proteza de sticla.
asta e, cand te loveste e greu.
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro