Bazar Umanitar * 34

Raspunsuri - Pagina 44

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Am primit papuceii de la Luy, ii sunt mici. Multumim si pentru bonus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

pe mine ma termina psihic noul bazar. Sincer mi se pare extrem de greoi si ma bate gandul sa renunt de tot sau sa dau toate cuiva care e mai cu timp si nervi de utilizat asa un sistem. Am sa revin si cu produsele noi in momentul cand prind curaj sau cel putin cand voi avea mai mult timp si rabdare sa bibilesc tot acolo.
PS Si forumul asta va mai ramane? Mi se pare util totusi sa "conversam" una cu alta...sau poate asa simt eu ca am o dependenta de voi si de palavrageala despre pachete, lucruri etc.

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ducky, si eu am simtit ca ma lasa prietenele. parca mi s-a inchis o usa. nu-mi place deocamdata nici mie noul bazar. parca nu ma descurc in el. si era mai intim, parca. in fine, nu era ca sa ne simtim noi bine ci pentru alt scop, dar parca imi lipseste ceva... nu stiu...
era tare incitant cand anunta una dintre fete: produse de la ... in albumele...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, ziceti-mi si mie, unde s-a dus galeria de Copii frumosi, ca plange Daria dupa ei de azi-dimineata, zilnic se uita la ei de cateva ori...

Si acum chitaie pe langa mine si trage de mouse, bebe, bebe...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

a devenit privat. daca vrei link-ul da PM la una din fetele cu acces la parole.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Acest subiect ramane in continuare, nu il inchide nimeni.
Sigur ca se pot anunta produsele noi, trimiteri/primiri colete, cum a fost pana acum, mai putin anunturile de licitatii si supralicitatii, care se fac pe noul format, insa partea buna este ca se actualizeaza imediat.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Simonapro, astazi am ridicat coletul de la tine. Multumim frumos. Deja atomicii mei s-au pus pe treaba, de fapt Alexandra il rezolva si Andrei ii aduce piesele una cate una.

Cu noul bazar, nu's ce sa zic eu una mi-am cam prins urechile pe acolo. Am licitat si o bluzita pentru Alexandra, dar nu stiu daca sau cand se va incheia si daca sunt ultimul ofertant. Recunosc ca sunt mai de moda veche, aici parca ma simteam ca acasa pe cand acolo totul este asa de incalcit...

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Mady: ma bucur ca v-au placut pantalonasii. Sa-i purtati sanatosi!

Valentina: spor la treaba piticilor, o sa reuseasca repede ca doar se lucreaza in echipa.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

neatza!
dodo, ti-am pus o intrebare la un produs (pe noul bazar). e vorba de bluza de raiat. te rog, daca ai timp, sa-mi dai niste masuratori: umeri, talie, lungime maneca de sub brat in jos.
multumesc.

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Fetelor, ziceti-mi si mie, unde s-a dus galeria de Copii frumosi, ca plange Daria dupa ei de azi-dimineata, zilnic se uita la ei de cateva ori...

Si acum chitaie pe langa mine si trage de mouse, bebe, bebe...

E tot acolo, dar e nelistat, deci nu e privat de-a binelea.
Linkul e acelasi, dar nu se vede albumul doar.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput