Bazar Umanitar * 34

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

mari. sa fiti sanatosi. sa nu ne parasesti de tot cand vine bebelul. si nici tu, sweetyana. am vazut ca sunteti tare aproape una de alta. facem concurs? care naste prima? nushulicule, tu cat mai ai? nerantula e mai departe parca...

am facut eu un top. cine se ma inscrie?

sunt offtopic, stiu, dar trebuie sa se mai distreze si omul...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Neata!

Eu sunt tare bucuroasa ca mi-am recuperat maseurul!
De nascut, eu stiu ca-s la vreo saptamana in urma Nushulicai, Mari e la aceeasi odisee cu noi, dar n-am retinut DPN-ul ... mai avem foarte putin, intr-adevar!

Edit: Mari e cu vreo 2-3 saptamani inaintea mea, deci, teoretic, suntem cam asa: Mari - Nusha - eu, la vreo saptamana distanta

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

Bag-o si pe sweetyana intre Mari si Nusha. Sau o fi prima? Mi-am gasit altceva de joaca.

mai e si luy si parca mai sunt cateva fete.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

scuze pentru :

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Neata!

Eu sunt tare bucuroasa ca mi-am recuperat maseurul!
De nascut, eu stiu ca-s la vreo saptamana in urma Nushulicai, Mari e la aceeasi odisee cu noi, dar n-am retinut DPN-ul ... mai avem foarte putin, intr-adevar!

Edit: Mari e cu vreo 2-3 saptamani inaintea mea, deci, teoretic, suntem cam asa: Mari - Nusha - eu, la vreo saptamana distanta

si vii la mare??eu am crezut ca ai mai mult pana nasti
De fapt ce zic eu...cumnata mea a venit la mare apoi dupa 9 zile a nascut normal si la termen...si dupa 9 iulie sunt pentru a 4 oara matusa(ce-i 3 nepoti sunt din partea fratelui meu si de la alte 2 cumnate din partea sotului)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Actualizez

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

chiar nu intereseaza pe nimeni geanta "despre copii"?
eu credeam ca o sa fie bataie pe ele....

Gestul este super... din pacate mi se pare scumpa si cum am geanta made in Australia, cadou de la o preietena, chiar nu am nevoie... Sorry!

Imi pare rau de necazurile din jur... am si eu un caz pe langa Iasi... o fetita cu probleme ff nasoale, determinate de mutatii cromozomiale... si ma gandeam sa pun cazul la bazar... dar banui ca e greu de administrat un caz si inca am retineri... sunt foarte multi copii bolnavi in jurul nostru din pacate... e normal sa ne doara sufletul, dar trebuie sa ne pastram optimisti si cu capul limpede ca sa-i putem ajuta... eventualele depresii pe care le putem face nu vor ajuta pe nimeni... CURAJ FETELOR!

Ma pun pe recuperat!

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Dodo, termenul meu e la inceput de octombrie, deci mai e putin ... da, tare as mai vrea un we la mare, trebuie sa-mi conving sotul, care vrea la munte ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Neatza...confirmam si noi urmatoarele plati:
simonapro 26 ron
cosminiq 26 ron
si inca o plata de 20 ron cu initialele P.R. - nu stiu nick-ul de aici.
Va multumesc in numele Ionelei.

Vroiam sa spun ca parfumul asta:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5489307012585708642
este platit de ursuleata si am confirmat plata ei in capitolul trecut doar ca nu a mai fost mutat.
O zi cat mai buna in continuare la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Fetele si cum procedam cu noul caz? il putem considera urgenta si sa ne axam pe el? eu mai am produse acasa de pus la bazar, dar nu am avut nici timp si cum am aparatul foto spart... mi-e greu sa ma apuc... daca e urgenta ma ajuta Ana cand vine la mare si le punem... nui asa Ana?

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea.2009

Vroiam sa spun ca parfumul

l-am mutat

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput