Bazar Umanitar * 34
Raspunsuri - Pagina 21
madyrizi spune:
BUN VENIT, LALI!!!
intreaba-ne orice, orice... iti raspundem cu drag.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
Laura25 spune:
Lali, din produsele alese de tine, nici unul nu are specifica plata ramburs sau in contul umanitar. Deci nu trebuie sa platesti nimic in plus pt transport.
Acolo unde se precizeaza 'PECU = plata transport in cont umanitar", trebuie sa pui 3 lei in plus in contul umanitar, pt fiecare colet ce ar trebui sa il primesti (ai 4 produse, 2 oferite de Dodo, 1 de mine, unul de nushulica de ex. Si pt cele de la Dodo se platestes PECU. Fiind un singur colet, pui 3 lei in plus, daca cel de la mine e cu PECU, mai pui 3 lei si pt ala, daca cel de la nushulica e fara pecu, nu mai pui nimic pt ala). In general, taxa de trasnport in contul umanitar se plateste in cazul in care 'distribuitorul' este una din mamele copiilor pe care ii ajutam. Dar e specificat la fiecare produs unde e cazul.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ana l spune:
E o singura licitatie finalizata, pentru Sweetyana.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
diana2242 spune:
Mady cand pusesei tu coletul meu?vineri sau luni?
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
madyrizi spune:
ieri l-am pus. am facut o tura de 5 colete.
asta ma uitam acum ca ursuleata nu mi-a raspuns la PM-ul in care o anuntam ca i-am trimis colet . sper sa nu se intoarca. stiti ceva de ea?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
alex_andra spune:
Fetelor, ia uitati-va aici
Va intereseaza? Eu, una, sunt foarte incantata
http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133370&whichpage=9
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi ieri l-am pus. am facut o tura de 5 colete. asta ma uitam acum ca ursuleata nu mi-a raspuns la PM-ul in care o anuntam ca i-am trimis colet . sper sa nu se intoarca. stiti ceva de ea? Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro |
am vb eu mai devreme cu ea,zicea ca nu e acasa pana luni
de David si 28+
Leditia spune:
confirm plata lui ana-l -5lei.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia confirm plata lui ana-l -5lei. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Bazar general |
Asta e produsul:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5488969061494551810
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)