Bazar Umanitar * 34
Raspunsuri - Pagina 17
madyrizi spune:
am pus 2 produse pe e-mail. mai am cateva, dar s-au terminat bateriile la aparat si le-am pus la incarcat.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
Nerantula spune:
Dodo-pui, am facut acum un virament la BT (mie imi place de voi si pentru ca aveti cont la BT si nu trebuie sa ma deplasez la banca ), 25ron, pentru:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5493480014954867298: 13+3=16ron
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5494401610644418914; 9ron
Nu ma grabesc cu gecuta, pune-o peste leagan, in ideea ca vom mai ajunge, poate, la mare ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
pisellino spune:
confirm plata mariuca_sara 40 ron
multumim mult
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
pisellino spune:
mady am masurat si la umeri e 41 daca vrei sa mai masor ceva da-mi un pm te rog ca nu mai pot intra pe forum zilele astea, ma chinui sa instalez un windows si nu merge de nici o culoare m-a zapacit calculatorul asta de cap
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
luy spune:
Mercedes, ti-am promis ca ma uit dupa cartile acelea de care aveai nevoie.
Am gasit: "Recreatia Mare", "Aventurile lui Oliver Twist" ( vol.1 si vol.2 ) si "Ulita copilariei. In casa bunicilor".
Numai ca nu sunt noi, prima am cumparat-o acum cativa ani, insa Oliver Twist e editie din 1976, iar Ulita copilariei din 1973. Chiar daca acelea sunt editii vechi, bineinteles ca nu le lipsesc pagini, nu li se desprind, doar copertile sunt lipite cu scotch.
Daca le vrei asa, eu ti le trimit, oricum pt tine le-am adus. Am zis ca toate 4 sa fie 10 lei in contul carui copil doresti tu, daca ti se pare prea mult, spune-mi.
Pozele cu cartile le-am trimis pe mailul comun, cand va avea cineva timp probabil vor apare la 'Diverse'.
Dodo-pui, maine ajung si eu la banca sa depun banii pentru prosopel. Astazi a fost furtuna dupa-amiaza, imi propusesem sa plec un pic mai devreme de la serviciu si sa trag o fuga la banca.
Mai e cineva in afara de carminabulina si Flowers care a platit produse de la mine si le asteapta ? Va rog trimiteti PM, ca-i posibil sa-mi scape. Maine de dimineata vreau sa ajung si la posta, sa trimit cele 2 colete.
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 29+ cu la purtator
madyrizi spune:
pisellino, e miiiccc . offf... m-am facut cat o pomana tiganeasca... si... think positive, remember(!?)
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
galliciana spune:
doamnelor, o intrebare pt aceste produse: in contul cui sa virez banii? ms
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5488889848924208930
madyrizi spune:
galliciana, daca nu scrie un destinatar, platesti unde/cui vrei tu. este valabil pentru toate produsele la care nu este trecut beneficiarul.
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro