RUGAMINTE: faceti curatenie la topicul Madalinei

RUGAMINTE: faceti curatenie la topicul Madalinei | Autor: Chuny

Link direct la acest mesaj

va rog din suflet, trebuie sa fie un moderator care are putin timp ... eu atata nesimtire nu am mai vazut de mult ... nici macar nu a fost ingropata si stau alea si discuta acolo despre pere, mere, se contrazic ca la piata si vorbesc despre orice altceva ...

e totusi vorba despre un om ce abea a murit, incercati sa impuneti macar un pic de decenta daca femeile astea nu-s in stare sa o aiba!!!

ar trebui cred si un puct in regulament care sa invete oamenii putin respect cand e vorba de tragedii ...

-mesaje fara emoticoane aiurea si fara hlizeli
-cand trimiteti un mesaj de condoleante, nu uitati sa va deselectati semnatura automata, altfel apar mesaje de genul:

"- vaaai, sa-i fie tarana usoara!

sa traiti bine!"

(e un exemplu, da?)

Sunt chiar dezamagita de cat pot fi oamenii de superficiali chiar si atunci cand se intampla o tragedie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Sib - ti-am dat drepturi de moderare acolo. E usor sa spui: faceti curatenie....
Ai sa vezi ce greu e sa opresti rautatea oamenilor cu niste butoane.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Syb - ti-am dat drepturi de moderare acolo. E usor sa spui: faceti curatenie....

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Aoleu, eu nu stiu sa folosesc butoanele alea.. Eu nu imi doream decat ca cineva sa faca curatenie si sa scoata mesajele off topic sa le puna altundeva ... asa cum face marius uneori si cand nu e cazul, doar pt ca are ceva mai mult timp la dispozitie sau i se pune pata pe un topic. Cred ca stie toata lumea la ce ma refer.

Mergi la inceput

Dar daca imi dai voie si reusesc sa imi dau seama cum se face dupa-masa ma ocup. si le fac un subiect nou in care sa schimbe impresii despre medici si cantareti, lasand la topic doar mesajele de condoleante sau care exprima regretul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Sib esti de atata vreme pe DC incat stii ce ai de facut. Ideea este ca oamenii au pareri si concluzii si vor sa vorbeasca ...sa faci curatenie la un topic nu inseamna sa cureti societatea. Mizeria ramane ...
Noi nu putem sa dam cu lopata, la comanda, pe un camp unde cresc si buruieni. Si uneori, chiar nu e timp de asa ceva. Dar daca doresti sa te implici, ai butoanele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna alegere!Sibylle la treaba.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Syb - ti-am dat drepturi de moderare acolo. E usor sa spui: faceti curatenie....

Aoleu, eu nu stiu sa folosesc butoanele alea.. Eu nu imi doream decat ca cineva sa faca curatenie si sa scoata mesajele off topic sa le puna altundeva ... asa cum face marius uneori si cand nu e cazul, doar pt ca are ceva mai mult timp la dispozitie sau i se pune pata pe un topic. Cred ca stie toata lumea la ce ma refer.

Bine ai venit!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

felicitari pt. initiativa!

am deschis acel subiect, sa aduc si eu un ultim omagiu artistei, dar m-am ingrozit cand am citit unele postari.

lili@domnisorica daria

hobby

Mergi la inceput

Multumesc . Presupun ca e o misiune temporara, dar voi incerca sa-mi indeplinesc misiunea si sa fac curatenie la acel topic.

Marius, cum pot sa fac un subiect nou in care sa mut mesajele off topic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Felicitari!
eu nu am putut nici macar sa scriu condoleante acolo vazand ce s-a putut insira in 42 de pagini ...
O sa ai ceva de lucru.

PS : nu sunt Marius dar banuiesc ca unul din butoanele noi primite are functia de split unde poti alege un nou titlu subiectului si subforumul unde il trimiti.
E doar o banuiala, in general cam peste tot asta face butonul split.

Mergi la inceput