Dovlecei frumosi sept-oct 2009*167*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:

PLOUAAAAAAAAA

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii

ba la mine doar bate vajul....rau...trimite si mie un mail cu niste ploicica

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti īn orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

vineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(a venit?)

aha...saru' mana...sa-ti deie Dumnezeu sanatate!!!

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti īn orice loc.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

salutare!
Ioanna si care zici ca era retata de budinca de orez cu fructe? va pup;
Uka; ti-a iesit budinca?

la multe lunite tuturor dovleceilor de 19!

TOT ANDREI DAR PE PICASA

am fiert o canuta de orez impeuna cu niste scortisora si o idee de zahar brun (intai am dat un clocot la orez si apoi am adaugat celelalte). cand s-a fiert orezul l-am pus intr-un vas de yena uns in prealabil cu unt. un strat de orez unul de fructe, unul de orez unul de fructe. eu am folosit o piersica, o banana si un mar. l-am dat la cuptor vreo juma de ora. e super super bun.

Mergi la inceput

offffff ca a fost si ceva grindina. asta nu e buna deloc

Mergi la inceput

cat de tari sunt techilosii super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:

multumim...
poate mai articulam si noi un gratarel....ceva????
mai vedem si noi cum au crescut cupiii???

nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti īn orice loc.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:

multumim...
poate mai articulam si noi un gratarel....ceva????
mai vedem si noi cum au crescut cupiii???

nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti īn orice loc.

pai demarezi operatiunea gratarul rilaudid ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Ioanna

TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

techiluto super pozutele de la mare .. ce expresivi sunt puii tai!!! imi place de mor pozuta cu techila si unul dintre nazdravani langa ea intr-o gropita .. pup baietii

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Uka, Ioanna, Iulika, va multumim! Si a doua masa pe pat a fost un succes total, deci mergem pe varianta aceasta.

Uka, ai dreptate. Stii care e marea ironie? Ca am primit acelasi model de jucarie, dar specificatiile tehnice nu se potrivesc cu exemplarul anterior.

Fragutza, si nazdravanul meu a avut zile cand n-a vrut nimic altceva decat tzitzi. In zilele alea fie ii era mult prea cald, fie ii ieseau dintii. Ai putea sa o lasi si sa incerci din nou peste o zi - doua. Parerea mea, care este!

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

mai, aricelul a avut dreptate. cand apare fulgerul ala pe telefonul meu, vine ploaia. pe bune. aici la mine la tara a scauzt brusc temperatura cu 10 grade, a venit furtuna si a plouat un pic . acum sunt 22 grade. e tare fain.

uka, nu mi-am facut ma telefonul. da, ala e ca un fulger da' orizontal. intelegi? adica nu e d-ala de se duce in pamant. e un fel de , da' nu cu linii curbe, ci cu linii frante. si galben .

iulika, ma reintorc la job la 1 august. da' inca n-am cu cine sa o las pe maia . mai vad. o solutie ar fi mama mea, dar de cand e in colectivitate cu copii mici, face toate bolile pamantului. de ex, saptamana trecuta a facut un soi de rotavirus pe care l-a luat toata familia, inclusiv nepotul meu de 6 ani. nu mai stiu cand, copilasii de care avea grija au facut varsat de vant...si tot asa. mi-e teama sa o aduc sa aiba grija de maia. asta e paradoxul paroduxurilor. vom vedea. la cresa, nu o duc. nu e ma ca la voi.
te pup .

fragutza - te pup. noaptea tot asa se trezeste natalia?
da, mai mergem la bazin. ii place mult maiei. insa am asa o rezerva. cu toate ca ei zic ca elimina clorul prin electroliza, in incaperea aia si inclusiv apa miros rau, rau a clor. eu am facut o fixatie si il intreb de fiecare data pe instructor de ce naiba miroase asa. instroctorul asta e cam necomunicativ, de fapt e cam malau prost. nu stie sa lege doo vorbe si nici argumente n-are niciodata. cert este ca astia de la medlife fac analiza apei tot timpul. intr-o zi ne-au trimis acasa pt ca apa avea un ph marit.
o sa mai vad. nu sunt impacata cu ideea asta. tb s agasesc pe cineva de acolo care stie sa-mi explice si care sa ma convinga ca apa aia n-are clor.

bia - sa stii ca eu vroiam sa iti impartasesc experienta mea, cand tu ai intrebat ce sa mai faci sa pape puiul. am zis sa nu radeti de mine. si maia a inceput sa manance mai bine cand i-am schimbat scaunul si "locatia". mananca muuult mai bine. i-am luat din intamplare (la o super promotie) un scaun care se ataseaza la masa mare si e tare incantata de el. acum, nu stiu daca intr-adevar de scaun sau de locatie. noi masa mare o aveam intre 2 pereti cortina, de sticla, si ea stand la masa priveste si afara.... e ca si cum ar manca in gradina . vin cainii la geam, gainile, bate vantul, se misca iarba..., mai vede un muncitor pe schela.... in fine, a avut succes schimbarea asta.
ma bucur tare mult ca a papat puiul tau.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput