Mai mult sau mai putin tabu?
Raspunsuri - Pagina 2
ladyJ spune:
Alexa, tu defapt te temi ca daca indraznesti sa schimbi putin practica din dormitorul conjugal, sotul tau va fi atat de socat incat te va judeca. Asa este?
Tu ai vrea sa experiementezi lucruri noi(sex oral de exemplu) dar nu cunosti deloc disponibilitatea sotului tau. Si asa mai departe...
De ce nu vorbesti cu el? Sau, daca nu ai curaj, ia tu initiativa si vino cu o mica noutate, treptat. O sa vezi ce reactii are si vei intelege.
Trebuie ca si tu sa fii multumita, nu doar el.Si e doar sotul tau, nu e un strain, indrazneste.
cristina vulpescu spune:
Draga alexa,
Al meu barbatel cand mi-a venit cu prima jucarie, nu mi-a spus in prealabil nimc...ne-a facut "prezentarile" in timp ce....fiind incalzita nu mi-a fost greu sa accept.
Cred ca asa ar trebui si tu sa incepi.
Stiu ca-ti este putin sau mai mult jena(ca si mie dealtfel daca citesti si subiectul propus de mine)...dar daca vrei sa faci ceva in viata voastra INCEARCA SI NU O SA REGRETI...
alexa38 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Isi doresc ce? Imi scapa subiectul intrebarii. Pe de alta parte eu sunt un barbat mi-e greu sa spun daca mai multi sau majoritatea barbatilor si-ar dori... deci ce anume ca nu am inteles. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Hai mai Marius....sex oral.. sa li se faca, parerea personala si cam ce stii de la prieteni, mi-ar fi de folos.
LadyJ, da, de aia vreau sa adun date sa vad cat de freak e ce am eu in cap si mai ales vreau sa tatonez daca si-ar dori, vreau doar sa-l fac sa se simta bine, foarte bine, extrem de bine...dar daca el nu-mi spune incerc si eu sa aflu de la altii.
Burtocika spune:
De ce vrei tu sa-l faci sa se simta mai bine decat acum, cand inteleg ca el oricum se simte bine ? Ar trebui sa te concentrezi asupra ta, pt ca tu pari sa fii cea frustrata si care si-ar dori mai mult ...
Sunt de acord cu ce a scris Selene_Bunny, as adauga si costumele si "role_playing" pentru a diversifica experienta
Daca sunteti casatorit de atata vreme si nu ati reusit sa comunicati in domeniul asta, probabil ca va fi greu sa comunicati dintr-odata. Si nu sunt de acord ca EL ar trebui sa incerce altceva; TU esti cea care vrei altceva, preia initiativa !
Poti sa incerci sa variezi pozitiile, sa prelungesti preludiul, sa incerci putin cate putin sa schimbi ceva in modul vostru de a face dragoste, ca sa iesi din rutina. Nu face o schimbare majora de la inceput, s-ar putea sa-l surprinzi in mod neplacut si sa nu reactioneze cum ti-ai fi dorit.
Amina_Marina spune:
Citat: |
De ce vrei tu sa-l faci sa se simta mai bine decat acum, cand inteleg ca el oricum se simte bine ? Ar trebui sa te concentrezi asupra ta, pt ca tu pari sa fii cea frustrata si care si-ar dori mai mult ... |
Normal ca-si doreste si cu ocazia asta impusca doi iepuri deodata.
Nu cred ca exista barbat sa nu-i placa asa ceva.
alexa38 spune:
Ce inseamna role-playing?
Daca se simte el bine ma simt si eu bine, as vrea sa stea intins si sa comande iau eu sa-l servesc, aste e fantezia mea.
Chestia cu costumele nu ma intereseaza, cu jucariile sexuale..ar fi ceva dar cred ca trebuie sa fim mai open mind pt a aduce asa ceva in casa.
Burtocika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa38 Ce inseamna role-playing? |
Adica fiecare joaca un rol; sunt costume de genul "menajera", "infirmiera", "pompier" etc.
marius spune:
Alexa - sexul oral cred ca este in principiu valabil pentru oricine din punct de vedere al furnizarii de placere sexuala. Atat pentru femeie cat si pentru barbat. Ceea ce apare in plus este furnizat de partea vizuala - de imagine, de fantezie. Este probabil (eu zic sigur) importanta si tehnica sa o numim asa, a unui sex oral, e o chestiune si de rabdare si foarte important, de o cunoastere buna a partenerului(partenerei). Trebuie sa precizez ca suntem extrem de diferiti atat ca si mentalitate, cat si ca si perceptie, reprezentare, dorinte, imaginatie - asa incat un sex oral nu se serveste la pachet ca un sandwich.
Tu ce stii despre el din punct de vedere al punctelor sau zonelor care ii furnizeaza placere, dar despre ce anume nu i-ar place? Dar el despre tine? Fiecare dintre noi putem sa "experimentam" ceva nou - eu consider "joaca" un preambul puternic pentru ca permite stabilirea unor reguli, limite in egala masura cu acceptarea unor tentative noi. Este si o chestiune de abilitate.
Despre sexul oral in sine ce sa-ti spun? Poate la fel de important este abdomenul, spatele, gatul, urechile, coapsele. Oricare zona daca stii ce sa faci cu ea poate sa devina o "bomba" sau dimpotriva apa pe foc. Dar cine oare ne opreste sa incercam? Nimeni.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Monnvas spune:
Alexa, de la vorbe la fapte e cale lunga. La noi, cand a vrut vreunul vreo inovatie, a pus mana (sau altele ) si-a trecut la treaba. Daca ma intreba inainte "n-ai vrea sa-ti tzin mana pe tzatze in timp ce...?" cred ca ma pufnea rasul si, cand ar fi pus in practica, as fi simtit-o cumva nenatural, premeditat, nu ca pe un gest firesc in timpul actului, venit din dorinta, din cursul... interactiunii
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Burtocika
Adica fiecare joaca un rol; sunt costume de genul "menajera", "infirmiera", "pompier" etc. |
Nu e musai sa fie cu costume; ideea e sa fie un cuplu de tipul sef-secretara, doctor-pacient, profesor-elev etc., pe care il poti construi (si) din replici.
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)